|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
*odp: "Nie wiem jakie fantazje zrodziły się w Twojej główce...chyba nie myślisz, że zamierzam Cię uwodzić?
Zjadłem kilka literek.
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Panowie a jak by laska najpierw z Wami pisala..i pozniej przestala , czy ktorys by poszedl porozmawiac w 4 oczy..o co jej chodzi. Czy dac jej spokoj ? :grib:  pozdro Gib01
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba zdecyduję się iść na zaoczną psychologię 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
haha ja serie sie wybieram na zaoczna psychologie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a książke DavidaX czytaliscie? ciekawa lektura, koles stosuje metodologie "ja w związku jestem najwazniejszy, mam swoje zasady, nie podoba sie to zegnam",
mysle ze jest to troche przejaskrawione, takie pol na pol jest w sam raz,
jak beda chetni na lekture wrzuce wieczorem
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
przez ten temat tez nabralem takiej ochoty  Pierniczek opowiedz nam zainteresowanym cos wiecej o studiowaniu psychologii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"jak studiować psychologię?" albo "jak zagadać panienkę na wykładzie z psychologii?" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"jak zagadać panienkę na wykładzie z psychologii?"  leże 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
nie nasmiewajcie sie bo wam kobiety powyrywa i uwiedzie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Cóż studiowanie psychologii to wcale nie taka łatwa sprawa. Trzeba czytać nudne książki, które niejednokrotnie sa na maxa grube. Trzeba się uczyć skomplikowanych pojęć, które w życiu są mało użyteczne, np karłowatosć deprywacyjna, determinizm, operacjonizm, introspekcjonizm, sterowanie za pomocą sprzężenia zwrotnego itd. Ciężko się uczyć tych pojęć. Wykłady są ciekawe ale są też i nudne. Czasami na ćwiczeniach robiliśmy jakieś doświadczenia, czasami wychodziliśmy w teren. Kwestia tego jakiego dostaniesz wykładowcę. Co po lasek na kierunku psychologia to na moim roku było 2, z którymi zagłębiłem się w temat  Ale w młodszych rocznikach też były fajne. Zawsze chciałem być dobrym kolegom i opowiadałem im trochę o ich przyszłych wykładowcach u mnie w domu  Zamiast studiów poleciłbym czytanie książek dobrych autorów. Nauka jest o wiele szybsza i nie ma sesji 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Cóż studiowanie psychologii to wcale nie taka łatwa sprawa. Trzeba czytać nudne książki, które niejednokrotnie sa na maxa grube. Trzeba się uczyć skomplikowanych pojęć, które w życiu są mało użyteczne, np karłowatosć deprywacyjna, determinizm, operacjonizm, introspekcjonizm, sterowanie za pomocą sprzężenia zwrotnego itd. Ciężko się uczyć tych pojęć. Wykłady są ciekawe ale są też i nudne. Czasami na ćwiczeniach robiliśmy jakieś doświadczenia, czasami wychodziliśmy w teren. Kwestia tego jakiego dostaniesz wykładowcę. Co po lasek na kierunku psychologia to na moim roku było 2, z którymi zagłębiłem się w temat  Ale w młodszych rocznikach też były fajne. Zawsze chciałem być dobrym kolegą i opowiadałem im trochę o ich przyszłych wykładowcach u mnie w domu  Zamiast studiów poleciłbym czytanie książek dobrych autorów. Nauka jest o wiele szybsza i nie ma sesji  kutwa ale ze mnie analfabeta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widze, PUA staje sie coraz popularniejsze....
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Widze, PUA staje sie coraz popularniejsze.... A Ty też w tej społeczności jesteś? Ja to mało wiem na czym to polega ale mój kumpel to siedzi na innych forach i piszą sobie o tym. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widze, PUA staje sie coraz popularniejsze.... a co to PUA?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pewnie jakis tajny szyfr 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wlasnie co to jest PUA?  A swoja droga jakie ksiazki (ktore moznaby zdobyc w internecie) polecasz z psychologii?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widze, PUA staje sie coraz popularniejsze.... a co to PUA? artysta podrywu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Widze, PUA staje sie coraz popularniejsze.... a co to PUA? artysta podrywu  Tak nazywają się osoby ze społeczności Mystery'ego. Nie wiem co w tym podniecającego ale oni tak do siebie mówią 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A swoja droga jakie ksiazki (ktore moznaby zdobyc w internecie) polecasz z psychologii? Pierniczek zrób top5 ksiązek, ktore mialy na Ciebie najwiekszy wplyw.  Po co placić za zaoczna psychologie... na forum se magistra zrobie... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|