Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 22 1 2 7 8 9 10 11 21 22
H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by Experto
(...) mowimy o mezczyznach a oni nie daja soba pomiatac smile
I niech z takim przekonaniem zawsze dobrze im będzie wink , bo jeśli panienka dobrze to rozegra, to nawet rasowy chłop się nie połapie laugh
Nikt nie lubi być lekceważonym, ale... wybór jest dosyć trudny a już na pewno gdy więcej poszlaków niż dowodów laugh

Bonus: Unibet
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
no tak, ale inteligentna kobieta to inna półka, a zwyklej flaneli nie mozna sie dac w......

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
widze, ze flanelka się przyjeła laugh laugh laugh

H
veteran
veteran
H Offline
no tak, ale inteligentna kobieta to inna półka, a zwyklej flaneli nie mozna sie dac w......
Niby tak, ale to przeważnie można ocenić po fakcie... po krótszym lub dłuższym okresie. Pytanie tylko jak sobie z tym mają poradzić czy to mężczyzna, chłopak, kobieta, baba etc. etc. wink czyli ktoś kto wybrał i zaufał. To ze sobie nie pozwolił sobą pomiatać i tak boli...

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by hanele
Niby tak, ale to przeważnie można ocenić po fakcie... po krótszym lub dłuższym okresie. Pytanie tylko jak sobie z tym mają poradzić czy to mężczyzna, chłopak, kobieta, baba etc. etc. wink czyli ktoś kto wybrał i zaufał. To ze sobie nie pozwolił sobą pomiatać i tak boli...

uczucia sa najgorsze, nei mozna czasami nad nimi zapoanowac i dla mnie to, ze ziomek plakal nie znaczy o nim zle. Poprostu jeden potrafi dusic cos w sobie a drugi nie

G
Tata
Tata
G Offline
Originally Posted by Gib01
A ja powiem tak: krecilem do laski .. ona.. do mnie na gg jak sie nie oddzywalem "hej i dobranoc" (po co , do dzisiaj mam zagadke ) slala sms "co slychac " ... Ten okres trwal 1 miesciac laugh

A jak sie okzalo byla tylko "FLANELKA: tongue (spodobal mi sie ten tekst) Powiedziala ze nie jestem w jej gusie mad laugh laugh laugh

i mam zagadke po co to robila...

moze ktos zna odp?;] laugh laugh laugh

pozdro gib01 piwo
Bo po prostu podobałeś sie jej, i chciała ciebie zranić za słabość do ciebie. Tyle wink

O ile wiem to Ty chyba jestes kobieta? grin

"chciala Cie zranic" to jej sie udalo mad i to w 1000% frown

Tak latwo nie moge zapomniefc..bo Ku**** dalej mi sie podoba..i jak bym wiedziel ze mam u niej szanse to bym dalej podjezdzal. Ale jak nie jestem w jej guscie to niech...

Czasem mam wrazenie ze sie mna bawila, a ja jak pajacyk sie dalem. Ale czlowiek sie na bledach uczyc? mad

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by Adammm

uczucia sa najgorsze, nei mozna czasami nad nimi zapoanowac i dla mnie to, ze ziomek plakal nie znaczy o nim zle. Poprostu jeden potrafi dusic cos w sobie a drugi nie
oczywiście, ze tak smile Nie zrobił z siebie przecież kretyna i nie płakał przy niej...

H
veteran
veteran
H Offline
A ja powiem tak: krecilem do laski .. ona.. do mnie na gg jak sie nie oddzywalem "hej i dobranoc" (po co , do dzisiaj mam zagadke ) slala sms "co slychac " ... Ten okres trwal 1 miesciac laugh

A jak sie okzalo byla tylko "FLANELKA: tongue (spodobal mi sie ten tekst) Powiedziala ze nie jestem w jej gusie mad laugh laugh laugh

i mam zagadke po co to robila...

moze ktos zna odp?;] laugh laugh laugh

pozdro gib01 piwo
Bo po prostu podobałeś sie jej, i chciała ciebie zranić za słabość do ciebie. Tyle wink

O ile wiem to Ty chyba jestes kobieta? grin

"chciala Cie zranic" to jej sie udalo mad i to w 1000% frown

Tak latwo nie moge zapomniefc..bo Ku**** dalej mi sie podoba..i jak bym wiedziel ze mam u niej szanse to bym dalej podjezdzal. Ale jak nie jestem w jej guscie to niech...

Czasem mam wrazenie ze sie mna bawila, a ja jak pajacyk sie dalem. Ale czlowiek sie na bledach uczyc? mad
Wierzę, ale widocznie panienka lubi mocne wrażenia i nic na siłę nie zrobisz. Ty na pewno też sie komuś bardzo podobasz i odmawiając na pewno też kogoś zranisz. Zycie .. Nie możesz przecież być nachalny, nie mozesz być mało aktywny, więc co zrobić? Nie wiem po prostu. W takich przypadkach chyba nic nie należy robić. przewaznie im bardziej na czymś nam zależy tym wiecej przeszkód a później nagle wszystko się pięknie układa, bo mimo wszystko nie zwatpiliśmy w siebie, nie dalismy się złamac sami sobie. Kurcze, ale zanim do tego dojdzie to trochę trwa, a my jesteśmy tacy niecierpliwi smile

G
Tata
Tata
G Offline
No ja na ta laske polowalem od 0,5 roku mad

Najpierw nasz kontakt sie urwal po pierwszym spotkaniu ... pozniej zaczelismy go odnawiac. I az doszlo do momentu ze podszedlem i sie spytalem czy nie moge liczyc na cos wiecej niz "kolega"

No bo jak ktos pisze z Toba sms ... pisze na gg .. puszcza strzaly. (nie to ze ja nie pisalem , ja tez pisalem tongue )
Na zabawie specialnie sie kolo Ciebie kreci.. (raz nawet specialnie poszedlem w inne mijsce... za jakies 15 min .,.spowrotem przylazla ) to chyba mialem prawo myslec ze moze cos wiecj niz tylko "kolega"?

A moze ja zle zinterpretowalem jej zamiary? Bo ja juz powiem ze sam nie wiem. grin

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Milo, ze kobieta w koncu zagoscila w tym dziale, w koncu ze swojego punktu widzenia moze doradzic co i jak Hanele piwo

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Na forum w stosunku do kobiet obowiazuje zasada:

Bez zdjecia nie ma przyjecia ooo

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by lupus

Oj Lupus, Lupus laugh

Wystarczy, ze dobrą poradą błysnie smile

H
veteran
veteran
H Offline
Mysle, ze przy tobie czuje sie bezpiecznie i traktuję cię jak kolegę, chociaż próbowała traktować ciebie jako kogoś "więcej" ale widocznie sama z sobą ma problem i szuka czegoś czego w tobie nie widzi. Moim zdaniem, jeśli ci na niej zależy i masz czas i ochote w razie czego zaryzykować, ze ten czas jej poświecony bedzie zmarnowany to możesz przy niej być tj. próbowac odnowić znajomosć. To dosyć ryzykowne, bo sam czujesz że panna może sie tobą tylko bawić i traktować cię jako wyjście awaryjne. Podejrzewam, że ty chcesz stabilizacji a ona jeszcze nie i szuka czegos innego, bo jest niedojrzała albo ma wysokie mniemanie o sobie a ze nikt inny jej sie nie trafia to wtedy ... , ale to sa tylko moje przypuszczenia smile

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by lupus

no dobra posukam ... smirk miałam takie jedno w beciku, ale gdzie ono jest smirk

Porucznik
Porucznik
Adammm - uuu, to kiepskawo z nim jak się rozryczał ( ale o tym już wspominał Lupus wink )
Powiedz mu z powaga : Olej ją, to zła flanela( kobieta) była/ jest :griN:

Dobre hasło zarzuciłes laugh

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Lupus wrzucił zdjęcia kota i jakoś przeszło, spróbuj smile

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by platynowy007
Adammm - uuu, to kiepskawo z nim jak się rozryczał ( ale o tym już wspominał Lupus wink )
Powiedz mu z powaga : Olej ją, to zła flanela( kobieta) była/ jest :griN:

Dobre hasło zarzuciłes laugh

najlepsze jest to, ze kiedys do laski powiedzialem przy kumplu:

Ty to taka flanelka jestes smile

a ona: dziekuje smile

laugh laugh laugh laugh laugh

troche mielismy pompe

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by Kylo
Milo, ze kobieta w koncu zagoscila w tym dziale, w koncu ze swojego punktu widzenia moze doradzic co i jak Hanele piwo
oj Kylo, właśnie sie zastanawiam czy nie za bardzo się mieszam, ale dzięki i dla Ciebie też piwo a nawet dwa wink

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by shiva
Lupus wrzucił zdjęcia kota i jakoś przeszło, spróbuj smile

laugh laugh nie bendem kotu konkurencji robić wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Kylo
oj Kylo, właśnie sie zastanawiam czy nie za bardzo się mieszam, ale dzięki i dla Ciebie też piwo a nawet dwa wink

Mieszaj sie, tutaj litosci nie bedzie, a kobieta na forum to jak spojrzenie Neadertalczyka laugh

Strona 9 z 22 1 2 7 8 9 10 11 21 22

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (aker, Szuman, Sensei, burbon, $-man, latajaca_holenderka), 3,029 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,366
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025