Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
old hand
old hand
Originally Posted by lupus
Pozdrowienia do wiezienia z jakiego to stadionu?

Czlowieku nie wiesz o co chodzi z kibicami Legii to się nie odzywasz. Czasami mam wrażenie że jesteś z policji bo tak najeżdzasz na wszystkich kibiców. Widać,że nie chodzisz na mecze. Myślisz,że jak przeczytasz kilka artykułów pana Steca w GW to już wszystko wiesz o kibicach w Polsce?Pojechałbyś na kilka wyjazdów to zobaczyłbyś pracę naszej policji

Bonus: Unibet
old hand
old hand
nie odzywaj*

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Mam kolege o zgrozo kibica legii, ktory zjezdzil wiecej wyjazdow, rowniez zagranicznych, wiec mam przynajmniej dobre zrodlo informacji.

A teraz idz spac, jutro masz szkole. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Powtórze bo już nikt chętnie nie odpowiada...:

Po co w takim razie policja na stadionach?? skoto tylko prowokują i biją biednych kibiców pałami...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
I kumplujemy sie, mimo, ze moje zdanie na temat tej druzyny kazdy wie jakie jest.

Luc Nilis
Luc Nilis

najlepsi kibice sa niebiescy wink

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Az zal du.pe sciska jak sie czyta niektorych patafianow tutaj. Ludzie nie macie o tych sprawach w ogole pojecia a pierdolicie jak najeci..

Zreszta, czego innego mozna sie po tym małyszowym forum spodziewac..

..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rybek
Originally Posted by olo1984
no nie... czym policja prowokuje...??? chyba tylko tym że tam jest... oni pewnie woleli by się przejść po ulicy i wlepić kilka mandatów za przejśćie nie na pasach niż ryzykować jak nie życiem to przynajmniej zdrowiem "pilnując" stadionowych bandytów

Rybek widać że mało przeżyłeś. Pojedź na jakiś wyjazd i zobaczysz że nie trzeba prowokować żeby pałą dostać.

jakoś mam kumpla który jeździ na wyjazdy ma już ich ponad 400 z 4 ligowej Zawki i jakoś nie obrywał pałą smirk bo go interesował wynik chyba że jak gra Zawka to zawsze jest spokojnie i nie ma policji... laugh włąsnie po co policja na stadionach w takim razie skoro jest nie potrzebna i prowokuje tylko czekam na odp ;P

Nie ma to jak mieć kolegę który wszystko opowie wink

M
veteran
veteran
M Offline
Powtórze bo już nikt chętnie nie odpowiada...:

Po co w takim razie policja na stadionach?? skoto tylko prowokują i biją biednych kibiców pałami...

Zapytaj prezesa Gornika Zabrze

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shane
lol

kilka postów wyżej to wkleiłem lol to za mało... brak słów ręce opadają... skąd oni się biorą...

pokaz mi takiego na stadionie

enthusiast
enthusiast
Rybek jesteś śmieszny albo masz kumpla który nieźle ściemnia.

20 lat na wyjazdach i ani razu nie dostał pałą.

Może to trener/pilkarz a nie kibic?

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
o lol. Pojechalbys na pare wyjazdow to zobaczylbys jak pracuje policja.

Ja opowiem ciekawostke o paru meczach podwyzszonego ryzyka, ktore byly w LBN.

Motor-Avia - zadyma, rzucaja ceglami, czym sie da, policja wkracza. Ja sobie spokojnie po meczu wychodze, a na drugi dzien slysze, ze kazdy dostal pala, taka mamy policje. Pytanko, czemu ja nie dostalem? Nie wiem, ale ze stadionu nie musialem wybiegac.

To samo sie notorycznie powtarzalo pare razy, dziwne, ze wszyscy dostawali,a jednak nie wszyscy.

Kibice Legii sa naprawde super, w Wilnie to litewska policja zdemolowala stadion, w Lecznej to polska policja wyrywala siedzenia w sektorze gosci, to policja wyspiewuje chorem obrazliwe pioseneczki o policji, Walterach i innych.

Ale to trzeba pojechac na wyjazd (albo 25), zeby zobaczyc jak pracuje polska policja. To, ze nawaleni "kibice" zaczynaja, wszczynaja awantury, demoluja pociagi, wyzywaja policjantow to jest normalne. To policja musi akceptowac.

Zrobic tescik, napisac pare Waszych durnych tekstow i zamiast policji wsadzic Wasze nicki? Przeciez to takie zabawne.

THINK, to nie powinno bolec.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
widać że są tu userzy under 16

shaken not stirred
shaken not stirred
Originally Posted by majner
A jak sa derby Krakowa to uwierz mi, ze nawet kluby studenckie swieca pustkami do godziny 23.

No no bez takich - kluby studenckie nigdy nie są puste smile nawet w derby, zresztą w centrum jest zawsze bezpiecznie, a osiedla to wiadomo inna bajka.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Młodzi policjanci, młodzi kibice
Kretyni kontra kretyni

M
veteran
veteran
M Offline
widać że są tu userzy under 16

To chyba ty masz under 16

zapytaj prezesa Gornika na temat dzialania policji a bardzo sie

zdziwisz

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Manfred wrociles juz do kraju?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kameleon
Młodzi policjanci, młodzi kibice
Kretyni kontra kretyni

pidżama smile
co tu sie rozwodzic na forum. kto wie jak to wyglada z bliska i tak nie przekona tego co czyta onet. i taka to rozmowa.

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Media zawsze chętnie chętnie przeinaczają fakty dla poklasku "opinii publicznej".

Demolują pociągi, ah, kolejne SF. Jakiś przykład poproszę czy coś... Parę lat temu Teleexpress musiał przepraszać za kłamliwy reportaż w którym pokazano zdemolowany pociąg przez kibiców Legii.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Fro_Lech
Media zawsze chętnie chętnie przeinaczają fakty dla poklasku "opinii publicznej".

Demolują pociągi, ah, kolejne SF. Jakiś przykład poproszę czy coś... Parę lat temu Teleexpress musiał przepraszać za kłamliwy reportaż w którym pokazano zdemolowany pociąg przez kibiców Legii.

mam nadzieje ze jutro bedzie gromadne przepraszanie za to co sie pisalo o kibicach - rasistach itp z Białegostoku. Bo inaczej uznam ze to kraj zwyklego bezprawia gdzie mundurowy jest nietykalny bo ma palke, bron i plecy kolegow.

Strona 6 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rymoholik, rafal08, Sensei, alfa, bukma, Kretol, burbon, betowiec, aker, ElNinho[mmdea], forty), 4,610 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,413
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026