|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juz dziala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
postanowiłem podzielić sie swoja refleksja  Unibet gdyby nie brak hendicapow, PRAWDOPODOBNIE NAJLEPSZY BUK W EUROPIE  jesli rozszerza ofertę z tenisa na chele i wprowadza ułamkowe hc na siatkę i kopana - nie widze dla nich konkurencji
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Moze i oferta szeroka, ale kursy niskie, i w dodatku zdaza sie ze strona zamula. Czasem w weekendy wolno to idzie, nie mowiac juz o tym, ze zanim sie wbije na live to mija hoho. W dodatku 2 dni temu nie moglem sie zalogowac. Wpisuje login haslo ok, i otwiera sie strona bym zalogowal sie ponownie  Dopiero po IE wszedlem bez problemu.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Unibet zawsze tak długo rozlicza zdarzenia z boksu? Walka było o 2 w nocy a do teraz kupon nie rozliczony...:/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W dodatku 2 dni temu nie moglem sie zalogowac. Wpisuje login haslo ok, i otwiera sie strona bym zalogowal sie ponownie  Dopiero po IE wszedlem bez problemu. Może to zrobiłeś ale czasami warto wykasować cookies. Ja mam takie ostatnio problemy z SL i jak usunę ciasteczka jest ok. A używam głównie FF. IE właściwie wcale.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyplata na mb w 9 minut  nie myslalem ze tak sie spreza  a kasa wcale nie mala 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zleciłem wyplate w niedziele na konto nadal nie ma pieniazkow to u nich cos normalnego tak dlugo nalezy czekac? Bo w niedziele takze wyplacilem z expekta i pieniazki juz w ponidzialek na koncie ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
unibet jest wolniejszy w wyplatach na konto bankowe od expekta. Najprawdopodobniej pieniazki bedziesz mial jutro a najpozniej we czwartek. Po tym czasie mozesz juz dzwonic do nich bo zaden przelew nawet z usa zlecony w poniedzialek nie idzie 4 dni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyplata na mb w 9 minut  nie myslalem ze tak sie spreza  a kasa wcale nie mala  Chociaż już dawno nie wypłacałem to u mnie też tak było jak wypłacałem dość sporo to było w kilka minut a jak mało (powiedzmy 400zł) to nawet trwało to 2 dni.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
W dodatku 2 dni temu nie moglem sie zalogowac. Wpisuje login haslo ok, i otwiera sie strona bym zalogowal sie ponownie  Dopiero po IE wszedlem bez problemu. Może to zrobiłeś ale czasami warto wykasować cookies. Ja mam takie ostatnio problemy z SL i jak usunę ciasteczka jest ok. A używam głównie FF. IE właściwie wcale. Tez dzialam pod FF. Ten ow blad mialem tylko raz, tylko w tamten dzien i tamtej porze  Wczesniej ani pozniej sie nie przytrafil wiec to chyba u nich. Ale tak jak mowie, pod IE zero problemow.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zleciłem wyplate w niedziele na konto nadal nie ma pieniazkow to u nich cos normalnego tak dlugo nalezy czekac? Bo w niedziele takze wyplacilem z expekta i pieniazki juz w ponidzialek na koncie ? Ja zlecalem w sobote i dzis napisalem, odpisali ze kasa dzis rano wyszla wiec jutro bede ja mial. Twoj przypadek jest podobny wiec jutro masz kase
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
Ale UNIBET to sa prze DZIADY !!! to co ostatnio ze mna wyprawiaja przechodzi granice cierpliwosci ... 80% granych przeze mnie kuponow jest odsylana do akceptacji Wczoraj przegieli pałe kiedy na kosza francuskiego mogłem zagrac max za 32 zł kupon z ako 5  dzis dramat nie przyjeli kilku kuponow a z tym to sie lekko zdrażnilem ... typek slicznie wszedł [ Linked Image] fakt ostatnio troche ich ogralem .... a takie metody ktore w tym momencie stosuja doprowadzily do tego ze dzis jest moj ostatni dzien z firma UNIBET .... dopieli swego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po prostu kolejne konto zalozyc/aktywowac czas
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Można w unibecie założyć konto na drugą osobę spod tego samego miejsca zamieszkania? Nie będzie problemów z wypłatą?
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
no raczej nie mozna ... ja nie bede ryzykowal ... juz przenioslem sie gdzie indziej i tam (jak narazie) nie ma problemow z gra za wyzsze stawki Tak wiec jak ogracie Unibet na pare tyś spodziewajcie sie kłopotów z graniem za wieksze stawki 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam, Właśnie zakonczyłem współprace z dziadostwem pod szyldem Unibet.
Rzecz działa sie w sobote 24-11-2007 odpalam live, mecz Sevilla-Majorka idzie 0-1 i zaraz 0-2. Mija 5 minut i pojawia sie zakład Sevilla -2,5 x1.9 i Majorka +2,5 x1,9. Popatrzyłem chwile mysle Majorka chyba nie przegra aż 5-2. Postawilem cala kase na handi Majorka +2,5 x1,9. Mija 10 minut zaklad hmmm anulowano czy przełożono jak to widniej do tej pory w historii zakladu i rozliczono x1. Dzwonie ale support tylko english, laska skumala o co chodzi i wzdycha ze tak sie stalo ,ze to ich "mistejk" ale "rules" sa nieublagane. Sobota godz 11.oo dzwonie, telefon odbiera koles, nr gracza, zakładu, chwila sprawdzania zakladu ble ble juz widze hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .... i wycinek z regulaminu który przyjąlem ze moga anulowac zaklady, dokladnie kazdy i ze poza tym to byl "blednie wystawiony zaklad". Sam się wystawił? Nie nasz pracownik. Mowie ze za bledy sie ponosi konsekwencje i zeby swojego pracownika ukarali za to a nie awansowali jako pracownika miesiaca za ta pomylkę, jak to pewnie maja w zamysle. Moja prosba o uznanie zakldu nie spotkala sie z entuzjazmem rozmowcy. Swoim slodkim pierdzeniem mnie nie zadowolil i powiedzial ze nic nie moze zrobic. Wkur.. sie ze placa jeszcze takim debilom za udzielanie szablonowego info bez polotu. Poniedzialek godz. 12 logowanie opcja wyplata, kwota, nr konta.
Szkoda ze tak sie skoczyla nasza wspolpraca. Swego czasu troche inna rozgrywke mialem z bwinem, ale to inny temat. Unibeta i bwina odradzam znajomym ze wzgledu na doświadczenia empiryczne i sa na mojej czarnej liscie. Do ludzi majacych podobne doświadczenia prosze o info do jakich instytucji można/warto to zglosic
pozdrawiam alidert
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W regulaminie wiekszosci bukmacherow jest zapis ze moga anulowac kazdy zaklad a zwlaszcza te blednie wystawione. Powinienes liczyc sie z tym ze bedzie zwrot
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Właśnie zakonczyłem współprace z dziadostwem pod szyldem Unibet.
Rzecz działa sie w sobote 24-11-2007 odpalam live, mecz Sevilla-Majorka idzie 0-1 i zaraz 0-2. Mija 5 minut i pojawia sie zakład Sevilla -2,5 x1.9 i Majorka +2,5 x1,9. Popatrzyłem chwile mysle Majorka chyba nie przegra aż 5-2. Postawilem cala kase na handi Majorka +2,5 x1,9. Mija 10 minut zaklad hmmm anulowano czy przełożono jak to widniej do tej pory w historii zakladu i rozliczono x1. Dzwonie ale support tylko english, laska skumala o co chodzi i wzdycha ze tak sie stalo ,ze to ich "mistejk" ale "rules" sa nieublagane. Sobota godz 11.oo dzwonie, telefon odbiera koles, nr gracza, zakładu, chwila sprawdzania zakladu ble ble juz widze hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .... i wycinek z regulaminu który przyjąlem ze moga anulowac zaklady, dokladnie kazdy i ze poza tym to byl "blednie wystawiony zaklad". Sam się wystawił? Nie nasz pracownik. Mowie ze za bledy sie ponosi konsekwencje i zeby swojego pracownika ukarali za to a nie awansowali jako pracownika miesiaca za ta pomylkę, jak to pewnie maja w zamysle. Moja prosba o uznanie zakldu nie spotkala sie z entuzjazmem rozmowcy. Swoim slodkim pierdzeniem mnie nie zadowolil i powiedzial ze nic nie moze zrobic. Wkur.. sie ze placa jeszcze takim debilom za udzielanie szablonowego info bez polotu. Poniedzialek godz. 12 logowanie opcja wyplata, kwota, nr konta.
Szkoda ze tak sie skoczyla nasza wspolpraca. Swego czasu troche inna rozgrywke mialem z bwinem, ale to inny temat. Unibeta i bwina odradzam znajomym ze wzgledu na doświadczenia empiryczne i sa na mojej czarnej liscie. Do ludzi majacych podobne doświadczenia prosze o info do jakich instytucji można/warto to zglosic
pozdrawiam alidert Tylko interwetten nie robi w takich sytuacjach zwrotów. Kilka razy mi się już u nich zdarzyło ze np. mecz hokejowy jest z opóźnieniem, albo w meczach piłkarskich też nieraz zdarzają się takie ich wpadki ale oni wtedy rozliczają to na twoja korzyść. A Unibet też opuściłem po tym weekendzie bo strasznie długo musiałem czekać na rozliczanie zakładów. W sumie to niby mecze były rozliczone a kupon nadal wisiał w nierozliczonych nawet do ponad godziny i dlatego im podziękowałem. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
żałosne.pl  [ Linked Image] to sa wlasnie metody Unibetu .... zrobić tak zeby czlowieka zniechecic do gry oczywiscie zaklad zostal odrzucony
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
he he he, dobre, co to za rynek ??
|
|