|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, na przyyszlosc!
Nie odpowiadam od tej pory na propozycje, ktore zawieraja:
Nazwy domen chociaz czesciowo w jezyku angielskim z koncowka .pl Nazwy domen polskojezycznych z koncowka .com Domeny z myslinkami domeny kojarzace sie z nielegalnymi przedsiewzieciami.
Przepraszam jesli na ktorej nie odpowiadam, jest tego tyle, ze po prsotu moze cos mi umknac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
donic nigdzie nie moge znalezc twojego maila, mozesz podac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest podany na blogu, ale pisz na [email protected]
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
tradesports.pl tradesports.com.pl Odpowiednik: tradesports.com  playersonly.pl playersonly.com.pl Odpowiednik: playersonly.com  sportfanatik.pl sportfanatik.com.pl Odpowiednik: sportfanatik.com  A co o tych powiecie  Wogóle jak myślicie będzie coś z nich?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ile sie placi za przedluzenie domeny za rok?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tradesports.pl tradesports.com.pl Odpowiednik: tradesports.com  playersonly.pl playersonly.com.pl Odpowiednik: playersonly.com  sportfanatik.pl sportfanatik.com.pl Odpowiednik: sportfanatik.com  A co o tych powiecie  Wogóle jak myślicie będzie coś z nich? nic ciekawego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli chodzi o przedluzenie, to poczytajcie regulamin. Ale raczej standardowo.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
W większości firm to kwota 100zł netto / rok
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wpatrykw słabe domeny. Angielska nazwa, polska końcówka i na odwrót to słabe kombinacje.
Ale prawda jest taka, że domena jest warta tyle i ktoś jest w stanie za nią zapłacić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy jest tu na forum ktos, kto orientuje sie w rozliczeniach podatkowych?
Skladam oferte - ten kto pomoze mi rozliczyc sie z dochodu z domen, moze oczekiwac na wynagrodzenie. Cena do ustalenia. Mozliwa dluzsza wspolpraca. Jak cos to PW, albo gg.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy jest tu na forum ktos, kto orientuje sie w rozliczeniach podatkowych?
Skladam oferte - ten kto pomoze mi rozliczyc sie z dochodu z domen, moze oczekiwac na wynagrodzenie. Cena do ustalenia. Mozliwa dluzsza wspolpraca. Jak cos to PW, albo gg. napisz do odgdog'a bo nie wiem czy tu zagląda a chyba w tym temacie sie obraca
|
|
|
|
|
$
|
|
$
wiem ze byla mowa o tym juz ale dawno temu... istnieje darmowa wyszukiwarka do domen które wygasną ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do globalnych istnieje, mialem gdzies adresy, ale szanse masz takie jak na wygrana w totka - chodzi o te najlepsze domeny .com. w Polsce niestety jest tylko dropped, w europie eurodrop bodajze. Oczywiscie o programach specjalnych i skryptach nie wspominam... Jak ktos chce kupic aktywne konto w Dropped i oplacone do 2038 roku, to prosze dac znac. Oferty ponizej x.xxx mnie nie interesuja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuje cynku o wolnych domenach zwiazanych z nieruchomsociami. Domeny w stylu agencjenieruchomosci, gruntyrolne itp odpadaja. Maja to byc domeny krotkie, ale fajne i mogace byc zagospodarowane w tej branzy. Powiem krotko - jest ciezko
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Sprawdziłem sobie z ciekawości ile teoretycznie warta jest strona http://nasza-klasa.plYour site is valued at: $3,077,026
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nooo nasza-klasa to strzał w 10 !
to jest dopiero udany interes warty miliony Polskich złotych...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiecej warta, poniewaz ciagle sie rozwija. Wycena jest kalkulowana wg linkow, ruchu i tyle. W kazdym razie gosc, autor tej stronki jest juz milionerem, bowiem udzialy kupila jakas niemiecka firma bodajze. Cos czytalem o tym niedawno - zapytajcie google.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jest nasza klasa to moze zarejestrujce twoja-szkola 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
hehe a próbuj widzisz wystarczy jeden dobry pomysł i jest sie milionerem i nie trzeba już sie martwić o $$$$ 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|