Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 11 1 2 3 4 10 11
old hand
old hand
Jako że nastała już zima i większość insektów pouciekała do cieplejszych krain to nie mam czego tępić, a szkoda smile sorry za błąd, tempie oczywiście miało być. Dzięki Kylo piwo

Bonus: Unibet
H
old hand
old hand
H Offline
Mam pytanie czy ktos uzupelnial kartridze zestawem firmy InkTec ? Odkupilbym pusta buteleczke po tuszu !

R
addict
addict
R Offline
Originally Posted by jarolka
Jestem szczęśliwym posiadaczem laptopa firmy Toshiba. Dołączona do niego jest płyta z Windowsem XP i innymi pierdołami do tego komputera. Tylko, że ja potrzebuje zainstalować na nim Windowsa 98, ponieważ programy których używam działają tylko pod tym systemem. No i tu zaczynają się schody. Instalacja przebiega poprawnie do momentu pierwszego ponownego uruchomienia komputerea, a potem wyskakuje niebieski ekran i błąd krytyczny. Ta sama sytuacja jest z Windowsem ME. Czyżby ten komputer był za nowoczesny do tego systemu, czy może ja coś robię źle... Proszę o pomoc smile

Radzilbym Ci poszukac programu typu virtual machine i na nim moglbys wgrac dowolny system, majac w tle odpalony normalny XP.
Sprobuj VMware Workstation ale takich programow jest mnostwo wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
@heyman
to ten zestaw z biedronki ?:D

H
old hand
old hand
H Offline
Originally Posted by lelu
@heyman
to ten zestaw z biedronki ?:D

zestaw kupilem chyba z 5 lat temu, a obecnie zgubilem buteleczke (aplikator) sama

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
witam

Mam pytanie, zamierzam kupić laptopa - potrzebny mi będzie głównie do "prac biurowych" , office, internet, itd... Oczywiście fajnie, aby parametry były w miarę. Zaznaczam, że gry mnie zbytnio nie interesują, tak jak specyficzne programy.

Na komputerach zbytnio sie nie znam, a znalazłem taką aukcję na allegro - z tego co przeglądałem w ofertach to cena nie jest zbyt wysoka. Istotne, aby sprzęt był nowy.

Jeszcze mam pytanie, domyślam się, że jest na maxa laickie ( proszę o wyrozumiałość smile ), ale czy nie ma problemu z zainstalowaniem Windowsa na takim sprzęcie, czy wymaga to poważniejszych umiejętności.

link [allegro.pl] http://allegro.pl/item268530881_acer_5220_1_73_1gb_120_szklany_lcd_kamera_bonus.html

Bardzo proszę o jakieś opinie. Oczywiście rozumiem, że jak dołożę np 1000zł to znajdę lepszy sprzęt, jednak biorąc pod uwagę moje wymagania taki nie jest mi potrzebny,

M
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by paczanga
witam

Mam pytanie, zamierzam kupić laptopa - potrzebny mi będzie głównie do "prac biurowych" , office, internet, itd... Oczywiście fajnie, aby parametry były w miarę. Zaznaczam, że gry mnie zbytnio nie interesują, tak jak specyficzne programy.

Na komputerach zbytnio sie nie znam, a znalazłem taką aukcję na allegro - z tego co przeglądałem w ofertach to cena nie jest zbyt wysoka. Istotne, aby sprzęt był nowy.

Jeszcze mam pytanie, domyślam się, że jest na maxa laickie ( proszę o wyrozumiałość smile ), ale czy nie ma problemu z zainstalowaniem Windowsa na takim sprzęcie, czy wymaga to poważniejszych umiejętności.

link [allegro.pl] http://allegro.pl/item268530881_acer_5220_1_73_1gb_120_szklany_lcd_kamera_bonus.html

Bardzo proszę o jakieś opinie. Oczywiście rozumiem, że jak dołożę np 1000zł to znajdę lepszy sprzęt, jednak biorąc pod uwagę moje wymagania taki nie jest mi potrzebny,

Jesli to ma byc laptopik tylko do spraw biurowych to napewno Ci on wystarczy, pograc jak cos tez pograsz ale na starszych gierkach bo grafika lipna. co do windowsa to bez problemu (tylko nie vista bo bedzie Ci strasznie mulic) wkladasz płytke i instalujesz wystarczy czytac, ale jesli nigdy tego nie robiles to mozesz miec problemy z ustaieniem partycji ale tam wszystko pisze tak ze tez nie poinno Ci to sprawic wiekszego problemu smile
jesli cos zle gadam to prosze mnie poprawic ja tez nie jestem jakims hakerem tongue

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Dzięki wielkie Mruzu , wziąłem podobny, trochę droższy, ale z Windowsem i 2048 pamięci.

Pozdrawiam

P
old hand
old hand
P Offline
Mam problem z laptopem Toshiba...kupilem kamerke firmy TRUST...wlzylem sobie plytke ze sterownikami i po zainstalowaniu zrobilo bum...moj laptop nie ma juz CD....po prostu nie widzi go , tak jak by go wogole nie bylo oczywiscie po wlozeniu jakiejkolwiek plytki jest martwa cisza....spojrzalem na instrukcje kamerki i okazalo sie ze nie jest przystosowana do WISTY....przywrocenie systemu nic niestety nie dalo....ma ktos jakiegos pomysla ??...uprzedzam ze jestem laik komputerowy i moja wiedza ogranicza sie do tego ze wiem kiedy komp jest wlaczony a kiedy wylaczony...zartuje...ale tak naprawde jestem slaby w te klocki...procze o pomoc

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Proponuje sprawdzić czy się nie odczepił. Bo kamerka raczej nie mogła go uszkodzić.
Albo wcześniej jeszcze powąchać czy sie coś nie spaliło w środku tongue

kierownik zamieszania
kierownik zamieszania
pilnie potrzebuje sterownikow do monitora miro P17F70s

na stronie miro.de pustka - moze posiada ktos taki sprzet i jest w stanie zgrac sterowniki z plyty i gdzies wrzucic na serwer..

$
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
$ Offline
jaki programem mozna wyciagnac tekst z pdf'a????chce go wrzucic do worda,prosze o szybka pomoc.

$
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
$ Offline
juz wiem wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
jezeli plik pdf nie jest zabezpieczony to w adobie jest taki przycisk w gornym pasku "zaznacz tekst" czy tam "wybierz tekst" klikasz, zaznaczasz ctrl+c ctrl+v i gotowe wink

jednak jesli pdf jest jakos chroniony to juz nie mam pojecia;p

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
przestaje mi działać klawisz na klawiaturze (konkretnie backspace).. co mam robić? przetrzeć to jakimś płynem czy coś?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
odwróć klawiature na plecy i postukaj ją troche smile
ale chyba trzeba kupić nową wink

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by _zvonimir_
przestaje mi działać klawisz na klawiaturze (konkretnie backspace).. co mam robić? przetrzeć to jakimś płynem czy coś?
wyczysc ja wyjmujac ten klawisz albo cala rozkrec
crazy

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
ta klawiatura jest w laptopie laugh także nie wyciągnę laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to nie używaj Backspace laugh życze powodzenia

W
old hand
old hand
W Offline
Originally Posted by _zvonimir_
ta klawiatura jest w laptopie laugh także nie wyciągnę laugh

klawiaturę z laptopa też można wyciągnąć wink

Strona 2 z 11 1 2 3 4 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Lukasz111, latajaca_holenderka, alfa, betowiec, burbon, JelineK, aker, 11kera11, rafal08), 2,771 gości, oraz 12 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,141
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025