Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 7 1 2 3 4 5 6 7
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by andrzejek_84
Brazylia po takim kursie to ja podziekuje. Z bulgaria zawsze im sie ciezko gralo i wcale nie sa od nich duzo lepsi tak jak to pokazuja kursy.

chyba dziś ciężko nie było skoro łatwe 3:0 i to jak punktowo ale co do korei i argentyny to brawo za typy przy tych egzotycznych drużynach chyba tak to już jest widać to na turniejach smile ja teraz czekam na szybki mecz Rosji ale nie mogą oddać seta pewnie to nie będzie takie łatwe ale zobaczymy ja 15 min

Bonus: Unibet
F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
mam pytanie warto jutro grac argentyne z portoryko ? nie ogladalem dzisiejszych meczow :/

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Obawiam się, że jutro Portoryko będzie masówką smile

Kurs 1,62 jaki w tej chwili jest w Bet365 na Portoryko jest całkiem przyjemny. Gdyby brać pod uwagę tylko dotychczasowe wyniki obu drużyn zdecydowanym faworytem byłoby Portoryko. W końcu skoro wygrali ze Stanami oraz dziś z Hiszpanami to niepowinni mieć problemów z dużo słabszą Argentyną.

Jednak dla mnie ten Puchar jest jedną z najbardziej nieprzewidywalnych imprez siatkarskich w ostatnich latach. Dlatego zagram Portoryko naprawdę za ostrożną stawkę.

Portoryko - Argentyna 1 1,62 3/10 Bet365

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jutro jest dzien przerwy, ale typ na Portoryko chyba jest uzasadniony bo przegrali jak narazie tylko z glownymi faworytami do awansu a z reszta stawki sobie niezle radza. USA i Hiszpania na rozkladzie to nie byle co. Po drugie wg mojej teorii skoro Argentyna dzisiaj wygrala to nastepny mecz musi byc w druga strone laugh Portoryko w zasadzie tez dzisiaj wygralo ale przeciez obie naraz nie moga rpzegrac smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Post deleted by Giertyszek

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
No to szykuje sie kolejny typ całego forum wink

"Portorykoo !! "

zobaczymy co z tego będzie laugh

M
Didżej
Didżej
M Offline
siatka III dzień...

Australia v Tunezja, Tunezja +1.5 @2.14 2/10
Korea v Rosja, under 134.5 @1.85 2/10
Japonia v Argentyna, over 186.5 @1.85 2/10
Brazylia v Portoryko, under 142.5 @1.85 3/10

+0.25

Bułgaria @1.60 + Hiszpania (-2.5) @1.45 + Brazylia (-1.5) @1.15 2.67@ 150/10 Expekt

-150

Bułgaria @1.60 + Hiszpania (under 163.5) @1.50 2.4@ 190/10 Fonbet

-190

III dzień: -339.75 blush

Ogólnie: +101.22 smile

Maks stawka 200j na jeden typ [combos]. Zmieniłem troszkę stawkowanie i jest to po to by zobaczyć... czy uda mi się osiągnąć dobry rezultat... troszkę więcej ryzykując

siatka

crazy crazy AEJOOOO BUŁGARIO AEJJOOOO crazy crazy

Troszkę oczywiście wina z mojej strony... że dałem się skusić na ekipę Bułgarów aż na 2 grubych kuponach... Niby ile razy już to było przerabiane w karierze... a błędy wciąż te same.. no ale nic...

Meczów nie oglądałem, gdyż byłem w trasie i z tego też powodu nie podałem żadnych typów z dziś...

Jutro odpoczywamy, w niedzielę jedziemy z takim o to rozkładem:

Korea v Usa
Argentyna v Portoryko
Brazylia v Australia
Bułgaria v Korea
Hiszpania v Rosja
Japonia v Egipt

Mecze jakoś mniej ineresujące... Na pewno ciekawym spotkaniem będzie Arg v Port. Gdzie ekipa Portoryko ma naprawdę spore szanse na uzyskanie III miejsca (premiowanego awansem do IO) Ale, żeby byli jakimś (200/10 :p) typem, to na pewno u mnie osobiście nie wchodzi w grę....

Na razie tyle z mojej strony

Z
stranger
stranger
Z Offline
Pamiętajcie, że Puerto Rico wygrywa mecze w 90% b.dobrym atakiem (dobrze tez bronią nie powiem) i punkty zdobywają 3-ma zawodnikami. Jeśli któryś z nich będzie miał słabszy dzień (wiadomo który :D) to może być ciężko.

A i jeszcze taka uwaga odnośnie ich dalszych meczy - oni praktycznie grają bez zmienników, którzy by mogli odciążyć wspomnianą 3-kę. Na razie wyglądają rześko, co będzie pod koniec ?

Mimo , że możemy przez nich mieć trudniejszy awans do IO, jestem za nimi bo grają fajną dla oka siatkówkę.

ARG - PUR 2 ,ale nie za wszystko w skarpecie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam witam jutro kolejny dzień zmagań siatkarzy
na początek:
Tunezja-USA -1.5 2
Hiszpania-Rosja -1.5 2
Argentyna-Portoryko 2

Amerykanie z Tunezją napewno nie zagrają tie breaka myślę, że oddadzą góra jednego seta co do rosjan ta sama wersja rosjanie są w formie i jeśli przegrają to ewentualnie z brazylią ostatni mecz to hmm może być różnie ale porto gra swoje i jeśli zaprezentują to co potrafią to gładkie 3:0 będzie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Trzeba dodac ze podobno w Rosji az szumi od poczatku pucharu o checi rewanzu na Hiszpanii za przegrany final ME. Mobilizacji napewno nie zabraknie

S
member
member
S Offline
no i placz i zgrzytanie zebow! portoryko przegralo 3-2, mimo,ze wygrywalo 2-0, siatkowka jest jednak nieobliczalna,a te mistrzostwa to juz calkiem. a to co sie stalo w 5 secie to chyba jakies nieporozumienie! takze nie zdziwilbym sie jakby dzisiaj i ruscy wtopili, sa tak samo pewni jak przed finalem mistrzostw europy,a to moze ich zgubic i jakos nie bardzo ufam poltawskiemu,on to juz calkiem za wielka gwiazde sie uwaza,dwa,trzy bloki dostanie,strzeli focha i po nim, tak ja to widze dzisiaj

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Argentina - Spain 2
Australia - Bulgaria 2
Japan - Puerto Rico 2
Korea - USA 2
do tej pory nie ma na expekcie innych kursów niż na win dlatego tylko taka opcja, widać same 2 i napewno tak nie będzie zastanawiam się tylko czy argentyna pokona hiszpanie czy japonia poradzi sobie z porto hmm?? czekam na jakieś za i przeciw smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
hmm kusi mnie na maksa Portoryko po kursie 2. Tyle ze nie widzialem ani jednego meczu z ich udzialem. Japonia meczyla sie ze slabiutkim Egiptem, Portoryko dotychczas spisuje sie dobrze i to ich widze w roli faworyta tego meczu. Na pewno mozna sprobowac, ale lepiej nie szalec bo zawsze moze byc jakas niespodzinka.

U mnie grubo poszla solidna Bulgaria. Australia mysle jest w stanie ugrac seta, ale meczu nie wygra (bylaby to wielka niespodzianka dla mnie). Na dobitke dalem USA. Taki dubelek smile

meczu Argentyna - Hiszpania nie ruszam, ale na pewno sobie obejrze bo licze na dobry, wyrównany mecz tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak jak pisałem wcześniej albo argentyna albo japonia zaskoczą osobiście chyba wybiorę porto i dorzuce mocarzy smile ewentualnie drugi kuponik na hiszpanie

S
member
member
S Offline
nie wiem,jak dlugo moga trwac niespodzianki w tym turniju,mam nadzieje,ze dzisiejszej nocy ich juz nie bedzie,a stawki kusza. dla mnie hiszpania+portoryko+rosja-2,5+bulgaria, daje to stawke okolo 5. stawka przepiekna a naprawde kiedys niespodzianki musza sie skonczyc. hiszpanie nie mieli za bardzo co do powiedzenia z rosjanami,ale z argentyna po prostu musza wygrac.nie widzialem meczu portoryko argentyna i co sie tam stalo,ze tak sie popsulo, ale nie wierze,ze mistrzowie(jakby nie bylo)europy nie poradza sobie z argentyna, tak samo portoryko, oni naprawde graja dobrze i w koncu szczescie sie do nich usmiechnie. tyle z mojej strony, ciekaw jestem co Wy o tym sadzicie

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
sam84 nie myl stawki z kursem tongue no chyba ze grasz za 5 zl wink kazdy mecz jest inny i to ze Hiszpanie sa mistrzami Europy nie bedzie mialo zadnego znaczenia - a jak juz to negatywne. W ogole nie ruszam tego meczu, a jak mialbym stawiac to chyba jednak dalbym na Argentyne.

S
member
member
S Offline
mialem na mysli kurs, sorki za blad, ale dalej bede sie upieral przy wygranej hiszpani,a co myslicie o tamtych meczach?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
popieram granie na porto smile ryko oczywiście tongue japonia gra w kratkę
dziś wcale nie grali dobrze co do arg to hmm też mnie kusi kurs na mistrzów europy ale nie jestem przekonany pewnie zrobię jakieś kombinacje i pomieszam te mecze ale narazie czekam na wynik juve boks

B
member
member
B Offline
Panowie a ja dziś zaryzykuje duzo jednostek na Argentinos Boys smile
dlaczego ?

Siatkarze Argentyny po pokonaniu 3:2 Portoryko wciąż liczą się w walce o olimpijskie paszporty
to cytat ze strony Siatkowka.org ,
po głębokich przemyśleniach , doszedłem do wniosku ze Argentinos Boys bedą mieli w ytm meczu wiecej MOTYWACJI od Hiszpanów i tyle grin , dokładam do tego Rosje i Brasiliero

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Brodaczmacher, to jest tylko mniemanie dziennikarza portalu, a Argentyńczycy, to akurat sobie mogą marzyć, jak w Tokio mają na rozkładzie Brazylię, USA i Bułgarię smile

Strona 5 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Sensei, burbon, Szuman, kamel), 2,594 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,636
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025