|
|
old hand
|
|
old hand
Your bet has NOT been placed Please note that we do not accept bets from your territory
że co?
Coś się zmieniło o czym nie wiem?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja napisalem do supportu i mi odpowiedzieli po dwoch dniach:P ze skoro nie wplacalem przez moneybookres ani przelewem to nie moge tymi sposobami wyplacic A najlepsze ze wplacalem karta znajomego i juz przy wplacie dzwonil do mnie jakis ciapaty bo adresy sie nie zgadzaly. Wiec juz nie wiem jakim sposobem wyplace Chyba zostawia sobie, w koncu przyda im sie:/ Syf z tym wyplacaniem straszny....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie rozumiem o co chodzi zawsze wyplacam na MB bez prioblemow a teraz nie moge od jakiegos czasy wyplacic , jak dak wpisuje sume ( w e) to wyskakuje na czerwono:
Minimalna kwota wypłaty dla wybranej przez Ciebie metody płatności to EUR
o co tu biega???
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie jestes sam, ale pognebic support zawsze mozesz, moze akurat ich to zmobilizuje po problem juz chwile trwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pomijając to, że na razie nie wiem jak to zrobić, ale kiedyś do tego może dojdę. Ile wart jest 1 GBPoints, jeśli chciałbym go sobie na gotówkę zamienić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie rozumiem o co chodzi zawsze wyplacam na MB bez prioblemow a teraz nie moge od jakiegos czasy wyplacic , jak dak wpisuje sume ( w e) to wyskakuje na czerwono:
Minimalna kwota wypłaty dla wybranej przez Ciebie metody płatności to EUR
o co tu biega??? support napisal ze to ich wina i wszyscy tak maja, ktos probowal na MB wyplacic ostatnio? niech da znac dzieki!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja wypłacałem w poniedziałek z Jetbulla na MoneyBookers i wszystko poszło gładko. Z tym, że nie mogłem wypłacić wszystkiego. Spróbuj wypłacić parę Euro mniej.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Wygląda to na jakiś bug przy kolejnym upgrade (słyszę, że często robią jakieś zmiany/aktualizacje). Na pewno to poprawią, tylko niepotrzebnie wprowadzają w ten sposób zamieszanie... ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pilne pytanie, czy w soboty ida wyplaty na MB? jesli tak to ile czasu? dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I dalej nie da się wypłacić na moneybookers. Pierwotnie pisali, że 48 godzin. Od wtorku minęło chyba więcej.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wlasnie mialem poruszyc ten sam temat, kasa wisi mi w gamebokers a chcialbym ja wyplacic:/ Wie ktos kiedy bedzie mozna zlecic ta wyplate na moneybookers?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tego co mi szanowny support odpisał po ponad 12 godzinach oczekiwania (i tak poprawili się od ostatniego maila, wtedy czekałem ponad 2 dni) to, że nadal mają "chwilowe problemy techniczne"  . A jeśli chce się wypłacić to wysłać do nich maila z prośbą zawierającą ID gracza i kwotę jaką chcemy wypłacić. Na końcu życzyli wielu udanych zakładów.
|
|
|
|
|
|
|
Shit happens jak to się mówi.  Na pewno siedzą nad tym technicy i nie spoczną aż nie poprawią skryptu, tak więc przedłużający się "chwilowy problem techniczny" powinien wkrótce zostać rozwiązany.  ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja wplacalem karta debetowa i jak sie okazuje nie moge wyplacic zadnym innym sposobem. Mam wiec pytanie. Czy jak wplace np. z moneybookers minimalna kwote na konto w gb to bede mogl automatycznie wyplacac juz z tego konta bez problemow kase na moneybookers? Wplacic min kwote zeby umozliwic sobie wyplaty tym sposobem? Dzieki 
|
|
|
|
|
|
|
Na to pytanie to nawet support nie będzie znał odpowiedź. Najlepiej wpłacić symboliczną kwotę i samemu spróbować. ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, czy do tego buka można wpłacić środki wysyłając przelew z dowolonego banku czy np poczty?
|
|
|
|
|
|
|
Może być z dowolnego banku, byle konto należało do Ciebie. Co do poczty to nie wiem, kiedyś było to możliwe, teraz szczerze nie wiem.
Ale jeśli wysyłasz pieniądze przelewem to możesz to zrobić z każdego swojego konta, bez względu na to w jakim banku jest ono prowadzone.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Conrad, skoro tu jesteś, jak tam sytuacja z wypłatami na MB, dalej ciężko pracują naprawiając?
|
|
|
|
|
|
|
Myślę, że tak.  Ale szczegółów nie znam, musisz się do nich zgłosić w tej sprawie. ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie chodzi mi o to że ide do banku z wypełnionym dowodem wpłaty i wpłacam w okienku 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|