|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Śmieszy cię jak laski jedzą gówno?
Pozdro. O zesz to nie chce. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie zgubiła ciekawość - na JoeMonster jest artykuł z filmikami z samymi reakcjami ludzi. Chciałem zobaczyć co je wywołało :/ Niedługo koniec świata 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Uzyj googli i tez Ci wyskoczy, ja tak zrobilem, raz mi wystarczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja też użyłem googli, zobaczyłem opis i już mnie nie ciekawi co tam jest
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przychodzi facio do Urzędu Stanu Cywilnego i mówi, że nazwisko chciałby zmienić, bo mu się to co ma nie podoba. Urzędnik: a jak się pan nazywa? Facio: Bezjajcew. U: to faktycznie się pan kwalifikuje do zmiany bezpłatnie. jak się pan chce nazywać? F: nie wiem... może tak jakoś z amerykańska, co? U: to mam wybrać? F: tak. U: to ja coś wymyśle. proszę za dwa tygodnie przyjść po odbiór dokumentów. Dwa tygodnie później facet otwiera nowy dowód i czyta swoje nowe nazwisko: Yonderbrack Przychodzi chłopak do spowiedzi: - Proszę księdza uprawiałem sex oralny. - O ciężki grzech. A z kim? - Nie mogę księdzu powiedzieć . - Może z Kryśką od Zarębów? - Nie - A może z Kaśką od Kowali? - Nie - Powiedz bo rozgrzeszenia nie dostaniesz! - No naprawdę nie mogę proszę księdza. - To może z Zośką od Graboszy? - Nie - Idź nie dam Ci rozgrzeszenia. Wychodzi chłopak z kościoła - czekają na niego kumple: - I co? Dostałeś rozgrzeszenie? - Nie. Ale namiarów parę mam. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Interia.pl - "Włosi lamentują po losowaniu" (...) Tego też najbardziej bali się włoscy kibice, którzy niedawno dali wyraz swym obawom w sondażu na stronie internetowej "La Gazzetta dello Sport". Na pytanie, której drużyny należałoby uniknąć, 46 procent wskazało Francję. To - warto przypomnieć - wynik sprzed masowej inwazji polskich internautów na stronę największej włoskiej gazety sportowej, którzy całkowicie odmienili rezultaty sondy głosując na Polskę i uczynili z naszej reprezentacji najgroźniejszego rywala Włochów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Interia.pl - "Włosi lamentują po losowaniu"
(...)Tego też najbardziej bali się włoscy kibice, którzy niedawno dali wyraz swym obawom w sondażu na stronie internetowej "La Gazzetta dello Sport". Na pytanie, której drużyny należałoby uniknąć, 46 procent wskazało Francję. To - warto przypomnieć - wynik sprzed masowej inwazji polskich internautów na stronę największej włoskiej gazety sportowej, którzy całkowicie odmienili rezultaty sondy głosując na Polskę i uczynili z naszej reprezentacji najgroźniejszego rywala Włochów. Dzielą czas na 'sprzed inwazji polskich internautów' i ' po inwazji' 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaskakujące wyniki niemieckiej ankiety poniedziałek 3. grudzień 2007 11:26 87 procent Niemców sądzi, że grupę B wygra Polska Niemcy panicznie boją się polskiej reprezentacji. Do takiego wniosku można dojść, patrząc na ankietę portalu sport1.de. Na pytanie, kto wygra grupę B na mistrzostwach Europy 2008, na Polskę głosowało... 87 procent internautów! czytaj dalej... REKLAMA Zaledwie co dziesiąty ankietowany wskazał na naszych zachodnich sąsiadów. Natomiast na Chorwację i Austrię nie głosował już praktycznie nikt (w sumie niecałe 3 procent poparcia). Wyniki ankiety mogą nas cieszyć, choć nie ulega wątpliwości, że tak dobry wynik zawdzięczamy przede wszystkim naszym rodakom, którzy ostatnio bardzo lubią podobne zabawy. Jakiś czas temu na portalu "La gazetta dello Sport" piłkarscy kibice wskazali Polskę jako kraj, którego Włosi najbardziej się obawiają na Euro 2008. Także w tym przypadku zaskakujące wyniki to robota naszych internautów. Jerzy Wilkoński Dziennik.pl  Teraz chyba idzie akcja na Kickera http://www.kicker.de/Nizej, po prawej stronie. Pytanie: ktore miejsce zajma Niemcy w grupie na ME2008  Na razie mamy: 1 58,70% 4 18,77% 2 17,55% 3 4,98%
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj zona znajomego z pracy powiedziala mi, ze jestem bardzo podobny do ... ( kogos tam, osoby publicznej ze "szol biznesu" ), ja jej na to czy to komplement czy nie? a ona mi na to w bliskiej obecnosci meza ( mojego znajomego ), ze to komplement, bo on sie jej zawsze podobal i sie w nim podkochuje  zastanawiam sie czy czeka mnie nie planowane bzykanko 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To masz poważny problem jeżeli śmieszą cię pedały grzmocące się w dupę.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zbigniewie... jak bym czytal o Tobie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zbigniewie... jak bym czytal o Tobie  Człowieku, sam napisałeś, że lubisz takie akcje, więc płyń.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zbigniewie... jak bym czytal o Tobie  Człowieku, sam napisałeś, że lubisz takie akcje, więc płyń. Ale to Ty je wklejasz na forum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zbigniewie... jak bym czytal o Tobie  Człowieku, sam napisałeś, że lubisz takie akcje, więc płyń. Ale to Ty je wklejasz na forum  Wkleiłem, bo wiedziałem, że kilka osób się zajara tymi panami. Sens tego linka daleko odbiega od dymających się panów. Nie pojmujesz tego - przykro mi. Chce ktoś coś do mnie napisać w sprawie linka - jest PM.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zbigniewie... jak bym czytal o Tobie  Człowieku, sam napisałeś, że lubisz takie akcje, więc płyń. widze ze umiejetnosci wyczuwania ironi Ci brakuje. No ale coz, moze sie kiedys tego nauczysz. no to płynę Zbigniewie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Były premier Jarosław Kaczyński zachowa ochronę Biura Ochrony Rządu tylko dlatego, że jest... uderzająco podobny do prezydenta. A co z innymi podobnymi? Według gazety, borowików za swoimi plecami chcą mieć też sobowtóry Lecha Wałęsy i gen. Wojciecha Jaruzelskiego, którym jako byłym prezydentom przysługuje dożywotnia ochrona.
- Zgrabna i dobrze wyszkolona borowiczka to byłoby coś - śmieje się Eugeniusz Jędrzejczyk, sobowtór Lecha Wałęsy. Zupełnie już poważnie dodaje: - Często spotykały mnie bardzo nieprzyjemne sytuacje. A to ktoś krzyknął: oddaj moje 100 milionów ty ch..., inny rzucił mięsem i nazwał prostakiem. Jędrzejczyk przyznaje, że na wiele imprez zamawiał osobistą ochronę. - Gdyby nie ona, byłoby ciężko. Musiałbym po prostu uciekać - ucina. Maciej Hebdzyński jest tak łudząco podobny do generała Jaruzelskiego, że już nieraz oberwało mu się za wprowadzenie stanu wojennego.
Sobowtór generała też nie pogardziłby darmową ochroną. - Ale musiałaby to być jakaś ładna blondynka i w dodatku bardzo dyskretna. Anioła stróża, który by za mną chodził i donosił wszystko żonie - nie chcę - mówi z uśmiechem Hebdzyński.
Dariusz Aleksandrowicz, rzecznik BOR, nie wyklucza, że sobowtórom byłych prezydentów też może być przydzielona ochrona. - Ci panowie musieliby wystąpić z odpowiednim wnioskiem do ministra spraw wewnętrznych - wyjaśnia "Super Expressowi".
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|