|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z głębokiego snu wyrwał mnie dźwięk nadchodzącej wiadomości. Z głośników popłynał namiętny głos mówiący You've Got Mail. Tak Marysiu już wstaje powiedziałem jedynie przez sen przewracając się na drugi bok nie zważając na kończącą się kanape. Na szczęscie spotkanie z podłogą okazało się mniej bolesne niż zazwyczaj, nowy perski dywan świetnie spełnił swą role łagodząc upadek. Pozbierałem się powolutku z podłogi by sprawdzić kto tym razem chce mi dać ekstra bonus na zakłady w wysokości 10 euro, a może to znowu allegro przypomina o spłacie rachunku? Dwa szybkie kliknięcia i już przeglądam nowe wiadomości. Gud evening my friend from Nikolay. O tak ! Wujek znowu napisał, ciekawe co u niego słychać, ostatnio rzadko się odzywał. Jeszcze jedno kliknięcie i już moge czytać wiadomość od wujaszka.
Gud evening my Friend,
Ja dugo nie pisał, Ty rozumisz problemy byly. Ale już wszystko OK, kazdy dostal co chcial i moge dalej robic swoje. Edward to mowi ze teraz nawet lepiej bedzie. Tylko ta zakała dziadek konta pokasował, a Irinka to jusz Ci powiem nowe w bwinie open bo bonus na urodziny dostaa. Mądra bestyjka ta moja żonka, ja to dobrze wybrał jednak. W załaczniku masz zdjecia, byli my ostatnio na jesiotrach z Miszka. No ale ja nie o tym tylko o tych no...typach. Bo sam to ja nie moge, na tym forum mecz.pl to mje zbanowali. Napisal ja cos o dupach, cipach i poleciał :=( Juto do Portland lecim, zabrac sie chcesz? Jakiegoś kumpla może wez, popijemy, moze jakis mecz zobaczysz. Zapomnial ja...Ty przecie matme jutro masz, ucz sie ucz. Tylko znowu jutro gupot tam na korcie nie pisz, Dima dzwonil ze ty bys jego wsytawil zamiast mje. Zglupial Ty? Dima za uczciwy przecie. Ja to bede analizy pisał, Ty tylko laseczki wklejaj to duzo osob wchodzic bedzie. Potem sobie z Maratem poglosuje jak u niego na domowke wpadniemy. Tego no...Shame'a...Shane'a pozdrow. Strachu mi w Sopocie gówniarz narobil, ale dobrze sie skonczylo na szczescie.
Pozdrowiam ja Cebie,
Nikolay z rodiną.
Wracam do gry, nareszcie. Już drgawek dostawałem bez obstawiania, z wujkiem musi się udać !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mail form the plane
Wstawaj młody wstawaj, w Brisbane wałek się szykuje. Pamiętasz tego rudzielca wysokiego co z nim się na Wimbledonie ugadałem? No..tak, dokładnie Krzysiek Guccione, taki troche wysoki jak brzoza i głupi jak koza. Wtedy go troszku na kase zrobiłem, a on dalej myśli, że zarobił wtedy miliony. Oj śmiechu mamy z tego kelnera w samolocie jak to opowiadam teraz. To słcuhaj on niedługo gra z Siriannim w Brisbane. Kursy w bet-at-home lekko w dół poleciały od rana. Dwa kangury to się dogadają, tyle że oni neizbyt kumaci i Krzysiek wygra po niższym kursie zamiast tamten po wyższym. Gdzie tu logika? Wiesz ten Guccione to może i wirtuozem nie jest, ale przywalić potrafi. Serwis ma niezły, no i w Australii lubi pogrywać. Wiek też już robi swoje, Joseph już 32 latka ma na karku, a pogrywa ostatnio, pogrywa. Wygrał przecież ten challenger w Caloundra i teraz znowu szaleje. Mecz z Guccione to będzie dla niego piewszy taki poważniejszy test w Brisbane i raczej go obleje. Z Krzyśkiem ostatnio jak przez talk-talk gadaliśmy to mówił ino, że chce do setki rankingu wskoczyć. Przydałoby mu się wygrać ten challenger. Graj to młody, ale nie szalej.
Chris Guccione - Joseph Sirianni @1.54 5dimes
Wujek to ma fajnie, tak podróżować, bawić się. Super sprawa, ciekawe czy pierwszy typ mu wejdzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...Denko
Zapomniałbym, włąśnie doszedł esemes o stawkowaniu. Od 0 do 10, czyli klasycznie . Stawka na typ numer jeden wynosi 6/10.
Wszelkie komentarze, wpisy mile widziane. Nie klnąć tylko za dużo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wracałem akurat do domu po dwóch ciężkich godzinach spędzonych na bardzo ciekawych wykładach, w głowie przewijały się dwa pojęcia - macierze oraz kolokwium. Jakoś nie pasowały do siebie idealnie. Stałem na przystanku myśląc ile tym razem wydam na ksero, gdy z zadumy wyrwał mnie dzwonek telefonu. Wielki MZKS, z głośników w moim K700i popłyneła rota. Zdzwiony wyjąłem szybko telefon z kieszeni, na wyświetlaczu zamiast karta SIM nieaktywan tym razem widniało dzwoni numer zastrzeżony. Trzeba odebrać, może chcą mi zaproponować w erze super oferte z super telefonem...
- tak, słucham- joł, joł, what's up bro?- eeee... pomyłka? - noł, noł, bro. u Leon, me James. James Blake, what's up?- eeee... me cool, and u?- me fine, davis final today, u know? i like to choke first match...u know? Can u bet on Misza, i send u 10$, go all in ! How much I win if I lose?- u know...only 12$- oh great, i will buy McChicken for me and Rod. Thx bro !Zdzwiony schowałem telefon do kieszeni i ruszyłem do domu na piechote, zawsze to więcej czasu na przemyślenia.
Tarpischev to jednak ma łeb, wujka zastąpił Dimą i pewnie już pierwszy mecz będzie decydującym o wygraniu pucharu. Bryan brothers powinni poradzić sobie z kombinowanym deblem rosyjskim. Roddick z Tursunovem, tu trzeba liczyć na ciekawe spotkanie. W końcu Dima nie przegrał jeszcze spotkania w singlu podczas DC. Jego mecze z Roddickiem zawsze były ciekawe, zacięte. No..moze nie wszystkie, w końcu w LA nie pograli zbyt długo ;> . Roddick pewnie wygra, ale czy łatwo? Wujek zawsze mówił, że Tursunov dla mateczki rosiji daje z siebie wszystko. Tak i tutaj do tie break'a w spotkaniu dojść powinno.
Andy Roddick (USA) - Dmitry Tursunov (RUS) - Dojdzie w meczu do tie-break'u? TAK @1.8 Bwin 7/10
Drugi mecz singlowy również zapowiada się na ciekawy. James lubi oddawać pierwsze spotkania w DC. Dodatkowo sympatyczny murzynek końcówke tego roku miał słabą. Ponoć Amerykanie podchodzą do tego finału bardzo pewni siebie, rozluźnieni. Wujek Nikoaly mówił, ze to ich zgubi, a jak nie to zawsze AK w bagażniku czeka.
J. Blake - M. Youzhny @2.35 pinnacle 5/10 [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image] [img] http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif[/img][img] http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif[/img] [img] http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif[/img] [img] http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif[/img] [img] http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif[/img]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wydaje mi sie ze posiadasz juz temat w PP, jest on w archiwum.Wedlug regulaminu nie mozna miec dwoch tematow. Mozna zalozyc nowy pod warunkiem ze poprzedni przekroczyl bodaj 400 odpowiedzi. Tam jednak tak nie bylo... No chyba ze modowie mają lepiej...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, mamy lepiej. Przeczytaj jeszcze raz regulamin prowadzenia tematów w PP.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Davai Dima ! Wujek obecnie jest bardzo zapracowany, już trzecia flaszka ponoć leci. Trenuje z Igorem przed sklejanym deblem i miał czas jedynie na krótki telefon. Graj Tursunova ! , Usłyszałem jedynie w słuchawce. Jak tak to tak...szkoda tylko, że nie miał już sił powiedzieć dlaczego. W takim wypadku trzeba wybrać bezpieczniejszą opcje czyli handicap na Rosjanina.A Roddick - D Tursunov +5.5 @1.83 WilliamHill 7/10 [ Linked Image] [ Linked Image] GL Russia !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[font:Comic Sans MS]Fonbet ma swój prawdziwy światPojechali my, przegrali my. Teraz jeszcze tylko muszę wyjść do debla i moge wracać na zasłużone wakacje. Irinka mówi żeby szybko obrócić bo już jej się te Stany znudziły. Zresztą z Igorem i tak w debla grać nie potrafimy, a gładka porażka była wkalkulowana. Z rana już szef fonbetu dzwonił, pogadali my i kursy pospadały. Widziałeś już pewnie @1.35 na zwycięstwo 3:0 USA, parodia jakaś. Na szczęscie Marat poiszperał i w Unibecie @1.7 znalazł. Full stejk poszło. Bryan/Bryan - Andreev/Davydenko 3:0 @1.7 Unibet[/font] 10/10 [ Linked Image] Twins rule the world !
Podsumowanie po każdych trszynastu typach podanych. Typy długoterminowe są podliczane po zakończonych imprezach/zakończonym sezonie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Challengery
W tym tygodniu odpoczywam, plaża, laptop i drinki. W DC zebraliśmy ostre baty, teraz trzeba odpocząć i przygotować się do nadchodzącego sezonu. Teraz masz ino 2 challengery, jeden w Burnie i drugi w New delhi. Zresztą w New Delhi to już drugi turniej pod rząd. Jest kasa, jest zabawa. Aisam tym razem dostał jeszcze łatwiejszą drabinke, trzeba na niego stawać. Z rozbiegu wygra i drugi turniej. Pierwszy mecz gra ze Slanarem, taki grajek co w ubiegłym tygodniu przegrał z Anem, a potem tego samego Ana w finale właśnie Aisam pozamiatał ;> . No ale kurs niski bo jedynie @1.3 więc dołożyć coś trzeba i zagrać dubla. Najpierw w oczy rzucił mi się Widom, ale hamburger ostatnio rozegrał dwa dobre turnieje i może dać o sobie znać zmęczenie. W końcu rozegrał sporo pojedynków 3-setowych. Jak nie Widom to...to Greg Jones. Osiemnastolatek z Sydney, finalista juniorskiego RG. Zresztą rośnie z niego niezły all court player, w końcu daleko dochodził także podczas pozostałych imprez Wielkiego Szlema. Warto zaznaczyć, że w Burnie już młody Australijczyk grał i osiagnał finał, w którym przegrał z Healeyem. Jego dzisiejszy przeciwnik jest o 5 lat starszy, nie oznacza to jednak większego ogrania. Gra on mało, rzadko przechodzi kwalifikacje. Wygra talent, czyli Greg Jones ! Zapisz sobie to nazwisko. No to ja kończe bo Irinka chce mejla sprawdzić, cos tam na allegro kupiła i teraz mje męczy. Eh..nie żen się.
Jones G. - Thomson C. @1.45 bah + Qureshi A. - Slanar M. @1.30 bah
@1.89 9/10 No i jeszcze mała sonda aby temat w siłe rósł.[ Linked Image] [ Linked Image]
z telefonem (12%, 10 Votes)
|
z mikrofonem (88%, 73 Votes)
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Weterani też grają
W Londynie zaczyna się w dniu dzisiejszym ostatni z cyklu 12 turniejów dla tenisowych weteranów. Na korcie zobaczyć będzie można między innymi Cedric'a Pioline'a, Henriego Leconte, Pata Casha i innych wielkich z dawnych lat. Gdy już Irinka kupiła nowy odkurzacz na allegro (taki co sam sprząta, a ona będzie tylko tyła) to ja posprawdzałem gdzie ten turniej można obstawiać. Okazało się, że w swojej ofercie ma te zawody bwin oraz doxxbet. W dniu dzisisjszym cztery spotkania. Na pierwszy ogień idzie pojedynek Jarryda z Forgetem. Anders Jarryd zaliczył w tym sezonie już dwa finały takich imprez, jeden z nich wygrał. Grał więcej od Forgeta, który dobry wynik osiągnął jedynie w Paryżu podczas imprezy której był dyrektorem. Co ciekawe grali oni ze sobą już w tym roku, spotkanie wygrał w dwóch setach starszy z zawodników - Jarryd. @1.75 w bwinie trzeba spróbować.
Anders Jarryd - Guy Forget @1.75 bwin 6/10
Na drugi ogień idzie Henri Leconte czyli najbardziej ograny z weteranów. Grał sporo z dobrymi wynikami, dla jego przecinika będzie to pierwsza taka impreza w tym roku.
Bates Jeremy vs. Leconte Henri @1.57 doxxbet 8/10
[Linked Image] [Linked Image]
left (31%, 16 Votes)
|
right (69%, 36 Votes)
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Doszły mje słuchy, że pochylona czcionka Comic Sans MS robi się nie czytelna. Następuje więc koniec używania tej czcionki przy pochyleniu. Doszło do mje również iż laseczki nie ustawiają się koło siebie tylko pod sobą. Nie wiem dlaczego, u mnie stoją pod sobą. Laseczki będą więc wrzucane w miniaturkach by temacik szybciej się ładował i burdel się skończył.
Akurat skończył sie mecz Leconte, który zawodowo dał dupska w pierwszyms ecie przegrywając seta z 5:2. Wujek zadzwonił pożalić się. Przez łzy powiedział pare madrych i głupich zdań. Doszedł między innymi do wniosku, ze Ci którym dobrze szło teraz będą wtapiać. I tym samym Ci co rzadko występowali w turniejach weteranów zaczną wygrywać. Pokrętne to strasznie. Wyszedł z tego jednak typ na Pata Casha i dodatkowy typ na Jarryda, na którego kurs poleciał w dół.
Anders Jarryd - Guy Forget Kto wygra pierwszego seta? - Typ: Anders Jarryd @1.76 bwin 6/10
Cedric Pioline - Pat Cash @4.4 bwin 5/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pat Cash = no cash
Bellucci T - Coria G 2:0 @2.15 10/10 fonbet
Bellucci T - Coria G 0:2.5 @1.8 10/10 fonbet
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygrane faworytów
Dziś z braku czasu (właśnie Dexter się ściagnął, trzeba iść oglądać) suche typy. Faworyci wygrywają w Londynie !
S Brugera v A Jarryd @1.3 J McEnroe v C Pioline @1.5 G Rusedski v M Stich @1.20 J Bates v W Ferreira @1.23
@2.87 Doxxbet 8/10[Linked Image] [ img212.imageshack.us] [Linked Image] [ img266.imageshack.us]
pla¿owiczka by Shane (41%, 9 Votes)
|
ratowniczka by Shane (59%, 13 Votes)
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stawiasz przeciwko mnie ? nie ladnie :), sory za wpis, ale nie moglem sie oprzec 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oj...sorry Stich Nie staraj się tylko teraz za bardzo na korcie
Wujek znowu napisał. Tym razem otrzymałem od niego dwa maile.MistakeOtwieraj wreszcie te drzwi do łazienki cholero ! Bo Ci nowy katalog avonu podre, nie denerwuj mje lepiej, wiesz przecież że potrafie być zły. Jak zaraz nie wyjdziesz zadzwonie po ruskich, przyjdą i Cie wyniosą! Tłumaczenia...Oj..przepraszam za poprzedniego mejla. Źle żem kliknął i do Ciebie niestety te moje żale poszły. Irinka się pokłuciła ze mną, że niby zupe przesoiłem. Ja? Wyobrażasz to sobie! Cholera jedna kłamliwa. Teraz się zamknęła w łazience i grozi że Ustawkowi (pies wujka) brode obetnie. Jak on będzie bez niej wyglądał, nie daruje jej. No ale wracając do typów. Wiesz, teraz grają taki turniej w Brazylii. Niby o nic, a jednak o kase. I gra tam niejaki Cuevas, wczoraj meczyk jeden wygrał i dziś już gra kolejny. Teraz z Devilderem. Ten Devilder to rzadki strasznie, niby wygrał jeden turniej w tym roku w Brazylii, ale co z tego? Już dwa razy go łatwo Pablo objechał. Ja to biore. No i jeszcze miałem chrapke na Roitmana, który powinien grać według programu z panienką Corią, ale coś fonbet tego meczu nie wystawia. Pewnie znowu Giziermo coś sobie zrobił, a jak wyjdzie to skreczuje. Fonbet zawsze zabezpieczony. Zresztą powiedz mi po co ten Giziermo gra? Oszust jeden, wychodzi i kreczuje. Takie to ja bym...oj niechciałbys wiedzieć co robie jak się zdenerwuje.Devilder N - Cuevas P @1.85 fonbet 10/10
Devilder N - Cuevas P 0:2 @3 fonbet 4/10Dla zainteresowanych, impreza ta posiada livescore ---> Click [placaruol.uol.com.br]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Post deleted by Rivaldinho
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś znowu na szybo, może wieczorem uda się napisać coś więcej. Niestety fukncje pochodne mnie gonią suki ! Wayne Ferreira - Henri Leconte @1.6 bwin 8/10
Haarhuis Paul vs. Rusedski Greg @2.06 Doxxbet 6/10
Ale za to panienki są ;] [Linked Image] [ img523.imageshack.us] [Linked Image] [ img529.imageshack.us]
Korona (89%, 34 Votes)
|
Legia (11%, 4 Votes)
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia nie ma kibiców?
Pochodne mnie pokonują, ale się nie poddaje i je ignoruje. Ponoć to najlepszy sposób żeby ktoś się odczepił. Trzeba dodatkowo coś zagrać. Fonbet nie ma turnieju z Brazyli, bwin to samo Może jeszcze wrzucą, pożyjemy zobaczymy. Jak do tej pory na wieczór coś takiego:
Mcenroe J - Cash @1.45 fonbet 6/10
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|