|
|
old hand
|
|
old hand
Okres świąteczny to straszna nędza jeśli chodzi o oferty z wiadomych względów... chciałbym zaproponować aby po rozegraniu 1 kolejki zrobić przerwę swiąteczną i drugą kolejkę zacząc już po Nowym Roku...pzdr  Zalezy co typujesz, dla mnie to wspanialy okres bo typuje zazwyczaj Premiership  wiec ja jestem za typowaniem w tym okresie. Podejrzewam ze beda jak zawsze ZA i PRZECIW wiec sonda jak zasugerowal jarkow bedzie najlepszym rozwiazaniem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Okres świąteczny to straszna nędza jeśli chodzi o oferty z wiadomych względów... chciałbym zaproponować aby po rozegraniu 1 kolejki zrobić przerwę swiąteczną i drugą kolejkę zacząc już po Nowym Roku...pzdr  Nowy Rok wypada we wtorek, tak więc przerwa świąteczna musiała by trwać 2 tygodnie. Nie za długo ? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Myślę, że okres świąteczno - noworoczny to czas do wykorzystania w trochę inny sposób niż obstawianie wyników wydarzeń sportowych. Dlatego też przychylam się do propozycji żeby II kolejke rozegrać dopiero w styczniu. BTW ja na przykład mam urlop w okresie świąt i będę miał kłopoty z dostępem do netu w tym czasie.
Pozdro
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
co do tych loserow to chyba o kolejnosci powinna decydowac najpierw liczba trafionych typow a nie stk
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jarkow sorki że to napiszę ale ta anketa jest o dupę rozbić ponieważ młodzi forumowicze mają czas na siedzenie na necie przez święta a wielu z nas pracujących i mających rodziny wtedy ...no cóż powiem odpoczywa od wszystkiego. Jednak to twój konkurs i ty zadecydujesz...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jarkow sorki że to napiszę ale ta anketa jest o dupę rozbić ponieważ młodzi forumowicze mają czas na siedzenie na necie przez święta a wielu z nas pracujących i mających rodziny wtedy ...no cóż powiem odpoczywa od wszystkiego. Jednak to twój konkurs i ty zadecydujesz... To jakie inne, demokratyczne, rozstrzygnięcie proponujesz? Jeżeli narzucę taką, albo inną decyzję bez konsultacji z uczestnikami konkursu, to też zawsze część osób będzie niezadowolona. Nie mam nic do Ciebie za to, że napisałeś, że ankieta jest o ... rozbić. Bo być może jest. Tyle, że jakoś nie widzę dobrej alternatywy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
spoko swieta sa pon wt sr w pozostale dni znajdzie sie minuta zeby podac jakis typ
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przypominam również, że zgodnie z wcześniejszym komunikatem organizacyjnym po zakończeniu eliminacji, każdy typer zakwalifikowany do konkursu głównego, który nie wpłacił wpisowego, a zechce skorzystać z tej możliwości będzie mógł w dniach 10-14 grudnia dokonać tej wpłaty ogłaszając to w temacie Grand Prix - Dyskusje Jako że udało mi się jakoś przebrnąć przez eliminacje, chciałbym powiększyć kwotę przeznaczoną na nagrody. Proszę o pw z danymi konta pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
chyba się nie załape :/, nie zmieszcze się w tej 64, mam pytanie do organizatora, czy jest jakaś szansa żeby grypy były 10 osobowe?? :> i zwiększyć ilośc uczestników do 80?? jak nie to trudno spróbuje nastepnym razem :), nio ale może załapie się jako ten ostatni 64  Jeszcze trochę cierpliwości. Za kilka godzin wszystko będzie jasne. Pozostało już tylko kilka wyników. 
Last edited by jarkow; 12/12/2007 00:42.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
ja tez uwazam ze przez swieta to bez sensu - sa ciekawsze rzeczy do robienia niz typowanie i wlasnie w swieta chcialbym odpocząć od typowania !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja jestem za graniem, naprawdę jest z czego wybrać (np. ligi angielskie, Małysz, Enbijej) , a święta nie trwają tydzień tylko z Wigilią 3 dni. Ja takze w święta sobie odpoczne od bukmacherki ale już weekend po Bozym Narodzeniu to spokojnie mozna grać.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
...babcia nosi fioletową podomkę?...jakoś nie zauważyłem...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Uważam ze spoko mozna sobie zagrac w okresie świątecznym. Święta to 3 dni to po pierwsze, po drugie oferta buków wcale nie jest słaba i po trzecie- szkoda czasu:)
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wpisowe przelane 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
kondzik - jad szanowny kolega podal typy po terminie (jesli chodzi o mnie ja bym mu to uznal) ale jak zadecyduje organizator tego nie wiem, w kazdym badź razie ja trafilem jeden typ po kursie 1,9 Niestety organizator tych typów nie może uznać.  dzieki za wstawienie sie  niestety nie miałem możliwości podania typow bo pod koniec tygodnia nie miałem dostepu do neta a priva zauważyłem już po podaniu typów... zasdy to zasady i nie mam żadnych pretensj... życze powodzenia przeciwnikowi "zza miedzy"  pozdro
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ile będzie "dzikich kart" ?? bo widze że się nie załapałem do 64  ...czekam z niecierpliwością na ta listę, kiedy ona będzie ujawniona?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile będzie "dzikich kart" ?? bo widze że się nie załapałem do 64  ...czekam z niecierpliwością na ta listę, kiedy ona będzie ujawniona??  Jeszcze dziś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czekamy w takim razie tylko na losowanko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Potwierdzam wpłatę wpisowego od [b]seba30 Poniżej zamieszczam listę typerów grających z wpisowym, a więc rywalizujących o dodatkową pulę nagród:
1.Stoin 2.sebkos 3.SOUDAL 4.Piostar 5.nivet 6.kurson 7.Mitul 8.artc86 9.oiram 10.corradoclub 11.Killa Boom 12.konradd 13.santiago 14.baskapl 15.drfocus 16.ryf 17.fuji74 18.guardian 19.codi 20.awoke 21.globus 22.jad 23.kewin 24.majner 25.seba30[/b] Z powyższego zastawienia wynika, że na dzień 12 grudnia 2007r. stan środków w dodatkowej puli nagród pochodzącej z wpisowego wynosi 500,00pln.
Przypominam również, że zgodnie z wcześniejszym komunikatem organizacyjnym po zakończeniu eliminacji, każdy typer zakwalifikowany do konkursu głównego, który nie wpłacił wpisowego, a zechce skorzystać z tej możliwości będzie mógł w dniach 10-14 grudnia dokonać tej wpłaty ogłaszając to w temacie Grand Prix - Dyskusje". Po upływie powyższego terminu lista uczestników grających z wpisowym zostanie definitywnie zamknięta.
Pozdrawiam. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|