|
|
veteran
|
|
veteran
I udało się mu zaistnieć w sieci, choć może nie w taki sposób jaki chciał mura jak nie odda trzeba trzeba pomyśleć nad czymś skuteczniejszym odkrycie roku mecz.pl  zadeklarował się że w ciągu trzech dni odda. Jak nie proponuję bana dla tego pana.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radek to niezla ilosc musiales wyslac Privow jak nie wiesz do kogo pisales  do mnie tez pisales, i paplales o jakiejs wiarygodnosci... po co? Mam grupe paru osob, ktorym moglbym pozyczyc kase o kazdej porze. reszty nie znam i nie ufam, takze jesli kogos ktos oszuka to gosc moze miec pretensje tylko do siebie za wlasna glupote Po czym wnioskujesz, że nie wiem, do kogo pisałem? Bo ja nigdzie czegoś takiego nie napisałem. Lepiej pilnuj, żebyś następnym razem na pewno swoje zdjęcia wstawiał na profil, a nie czyjeś. Przepraszam, że się wtrącam, ale jeśli chodzi o wiarygodność Radka_89 to miałbym tu duuuużo do powiedzenia. Może przypomnij Radek_89 jak na innym forum bukmacherskim byłeś moderatorem i w pewnym konkursie robiłeś wszystko (czyt. usuwanie swoich postów, w któych podawałeś błędne typy itd.) aby wygrać kilkadziesiąt złotych... Na szczęście ktoś to zauważył i szybciutko z moderatora Radek_89 stał się... tu sami sobie coś wpiszcie. Pozdrawiam tak z moderatora stał sie junior adminem  , czemu klamiesz? byłem, jestem moderatorem na tamtym forum i nic takiego nie słyszałem..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawych rzeczy o niektórych userach można się dowiedzieć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehehe, wszyscy wyciagaja brudy na forum publiczne 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
czyżby skuteczność typerska miała decydować o tym kto jest jaki wiarygodny i kto ma rację?
tak się składa, że historię którą opisał lukiwa mogę potwierdzić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radek to niezla ilosc musiales wyslac Privow jak nie wiesz do kogo pisales  do mnie tez pisales, i paplales o jakiejs wiarygodnosci... po co? Mam grupe paru osob, ktorym moglbym pozyczyc kase o kazdej porze. reszty nie znam i nie ufam, takze jesli kogos ktos oszuka to gosc moze miec pretensje tylko do siebie za wlasna glupote Po czym wnioskujesz, że nie wiem, do kogo pisałem? Bo ja nigdzie czegoś takiego nie napisałem. Lepiej pilnuj, żebyś następnym razem na pewno swoje zdjęcia wstawiał na profil, a nie czyjeś. Przepraszam, że się wtrącam, ale jeśli chodzi o wiarygodność Radka_89 to miałbym tu duuuużo do powiedzenia. Może przypomnij Radek_89 jak na innym forum bukmacherskim byłeś moderatorem i w pewnym konkursie robiłeś wszystko (czyt. usuwanie swoich postów, w któych podawałeś błędne typy itd.) aby wygrać kilkadziesiąt złotych... Na szczęście ktoś to zauważył i szybciutko z moderatora Radek_89 stał się... tu sami sobie coś wpiszcie. Pozdrawiam tak z moderatora stał sie junior adminem  , czemu klamiesz? byłem, jestem moderatorem na tamtym forum i nic takiego nie słyszałem.. Nie kłamie, była taka sytuacja na koniec poprzedniego sezonu tenisowego, ale widać Admin, który wykłada ponad 5 patyków rocznie z własnej kieszeni na nagrody uznał, że nie jestem pospolitym oszustem, złodziejem itp. skoro nadal mi ufa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyżby skuteczność typerska miała decydować o tym kto jest jaki wiarygodny i kto ma rację?
tak się składa, że historię którą opisał lukiwa mogę potwierdzić A ja tej historii nie zaprzeczam, z tym. Sytuacja miała miejsce, ale nie do końca w taki sposób, jak przedstawił to Lukiwa. Lukiwa zaczął zdanie, że z Moderatora stałem się ... więc odpowiedziałem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodziło mi o to że kłamie że poniosłeś kare 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radek to niezla ilosc musiales wyslac Privow jak nie wiesz do kogo pisales  do mnie tez pisales, i paplales o jakiejs wiarygodnosci... po co? Mam grupe paru osob, ktorym moglbym pozyczyc kase o kazdej porze. reszty nie znam i nie ufam, takze jesli kogos ktos oszuka to gosc moze miec pretensje tylko do siebie za wlasna glupote Po czym wnioskujesz, że nie wiem, do kogo pisałem? Bo ja nigdzie czegoś takiego nie napisałem. Lepiej pilnuj, żebyś następnym razem na pewno swoje zdjęcia wstawiał na profil, a nie czyjeś. Przepraszam, że się wtrącam, ale jeśli chodzi o wiarygodność Radka_89 to miałbym tu duuuużo do powiedzenia. Może przypomnij Radek_89 jak na innym forum bukmacherskim byłeś moderatorem i w pewnym konkursie robiłeś wszystko (czyt. usuwanie swoich postów, w któych podawałeś błędne typy itd.) aby wygrać kilkadziesiąt złotych... Na szczęście ktoś to zauważył i szybciutko z moderatora Radek_89 stał się... tu sami sobie coś wpiszcie. Pozdrawiam tak z moderatora stał sie junior adminem  , czemu klamiesz? byłem, jestem moderatorem na tamtym forum i nic takiego nie słyszałem.. Nie wiem kim jesteś, ale ta historia nie jest wyssana z palca i nie oskarżaj mnie o kłamstwo. Jeśli nie masz pojęcia o czym piszę to nie zabieraj głosu. Nie mam 15 lat jak niektórzy tu na forum, żeby wymyślać takie historie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ale kim sie stał?? jest dalej tym kim byl tam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy wy myślicie, że tacy sympatyczni chłopcy by was wyjebali na kase? [ Linked Image]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy wy myślicie, że tacy sympatyczni chłopcy by was wyjebali na kase? [ Linked Image]  ale do....łeś swoją drogą to zvonimirowi bym nie pożyczył jakoś dziwnie się patrzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie, że oglądasz mojego bloga, bo m.in. dzięki Tobie blog ma drugie, po DJu, miejsce w ilości odsłon 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
gdybys czesciej wciskał "odswiez" mialby pierwsze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I udało się mu zaistnieć w sieci, choć może nie w taki sposób jaki chciał mura jak nie odda trzeba trzeba pomyśleć nad czymś skuteczniejszym odkrycie roku mecz.pl  To ja też się dołączam do nominacji ;D A że taki temat zaistniał to zastanawiam się czy nie podjąc tematu oszustw jednego "szanowanego" usera tego forum, kótry jest jednocześnie adminem innego forum...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Pisz Vader zawsze to coś nowego
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
dawaj vader bedzie ciekawsza niedziela, bo typy i tak mi nie wchodza to przynajmniej sie wyluzuje na forum tyle odsłon bo takie fajowe zdjecie to nastolatki szaleja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A że taki temat zaistniał to zastanawiam się czy nie podjąc tematu oszustw jednego "szanowanego" usera tego forum, kótry jest jednocześnie adminem innego forum... Vader ,ten temat słuzy własnie temu ,by ujawniac kto jest nieuczciwy ,tak więc...adelante ! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy wy myślicie, że tacy sympatyczni chłopcy by was wyjebali na kase? [ Linked Image] Ten z prawej to pewnie jeden z braci Osmond ,ale kto jest po lewej ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|