|
|
|
|
Sosna widzę dobiera sobie pracowników na swój wzór. Chociaż jego sprzedawanie typów to mimo wszystko co najwyżej wyłudzenie, a nie zwykła kradzież. No comments.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no...bez przesady, ze zdjec sie nie nabijajmy lepiej...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mail z września. zostawiłem na pamiątkę, widać słusznie Zvonek "Siema Szczypior. Słuchaj, nie miałbyś pożyczyć drobnej sumki na mb? 10-20 złotych? Oddam na 100 % Udzielam się na forum więc nie jestem anonimowy. Odp. Pozdro" Szczyp "kolego szanowny nie chodzi o drobną sumkę ale o zasady. nie znamy się kompletnie i choćby z tej racji takie pytanie jest wogóle nie na miejscu i ośmieszasz się po prostu"  Ciekawe ile osób dostało takiego spama jak ja...  Skrucha skruchą, mówić można wiele, przepraszać itd. Morlanie Twój czyn jes żenujący, ciekawe ile osób dało się naciąć. 10 osób po 10 zł = 100 zł, niektórzy na to w naszym pięknym kraju muszą 2 dni pracować, a Ty oszustwem wyciągasz kase; liczą się zasady, nie chodzi o sume. Największą skruchą jest odkupienie win, a nie słowa. Liczą się czyny. Komu wisisz pieniądze - oddaj. Moim zdaniem nie ma sensu już brukać jego osoby, bo chyba wystarczy, oczernił swój nick. Każdy już na niego popatrzy w inny sposób, ale trzeba nauczyć się miłosierdzia, ale takie jest możliwe przy odkupieniu win - czyli rozliczenie się z zainteresowanymi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pieniądze wiszę tylko dwóm osobom z tego forum i tak jak napisałem długi ureguluję w tym tygodniu
|
|
|
|
|
|
|
Nie oddawanie to jedno, ale żebranie po obcych o 10 złotych to żenada na potęgę. Odkrycie roku 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Czy wy myślicie, że tacy sympatyczni chłopcy by was wyjebali na kase? [ Linked Image] Ten z prawej to pewnie jeden z braci Osmond ,ale kto jest po lewej ? _zvonimir_, swoja droga to po co oni te fotki tam wrzucaja, chca jakies dupy wyrwac czy co?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
haha juz na sosne wjezdzaja bo zvonek jest ekspertem u niego nauczcie sie zalatwiac swoje sprawy w inny sposob i nie mieszajcie do tego porzadnych ludzi ktorzy w swiecie bukmacherskim bardzo duzo osiągneli  takich jak np. dj sosna
|
|
|
|
|
|
|
a innych swoich wierzycieli tez spłacisz? Bo z tego co tu można przeczytać, to nie tylko "naszym" coś siedzisz. Ale tam sie pewnie nie wydało...
|
|
|
|
|
|
|
Kononowicz masz rację to nie temat o DJ-u, ale jednak kariera w typie tej Nikodema Dyzmy, to jednak nie jest powód do wielkiej chwały.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobre 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fotki przejmie Hagi i wrzuci na fotke 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ja miłosiernie dałbym mu bana no,ale niech ma szanse. Chociaż moge sie założyć ,że i tak tym sie cała sytuacja zakończy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Buszmen, nie wypowiadam się na temat Zvonimira, bo widać, że rzeczywiście miał długi, ale tak naprawdę z tematu, który miał służyć ujawnieniu nieuczciwych userów, buractwo zrobiło sobie zabawę i wyładowanie frustracji, bo mecz nie wszedł. Tak naprawdę nikt mi tutaj nie jest w stanie zarzucić, że kogoś oszukałem na kasę, bo zawsze moje transakcje przebiegały wzorowo. Jedyny konstruktywny argumenty mogący podważyć moją wiarygodność przedstawił Lukiwa, ale ten argument już dawno został obalony przez adminów omawianego forum, którzy zamiast mnie zbanować dali mi jeszcze wyższą funkcję - widać miałem odpowiednie dowody, że wina nie leżała do końca po mojej stronie. A co do tego, jakich współpracowników dobiera sobie Dj Sosna. W moim przypadku? Takiego, który robi zyski  Yaaho, niech się naśmiewają, to świadczy o ich debiliźmie. To podpada pod bezprawne wykorzystywanie mojego zdjęcia i bezprawne kopiowanie. Do moderatorów zgłosiłem, oni się tym zajmą i tyle.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Czy wy myślicie, że tacy sympatyczni chłopcy by was wyjebali na kase? [ Linked Image] Ten z prawej to pewnie jeden z braci Osmond ,ale kto jest po lewej ? _zvonimir_, swoja droga to po co oni te fotki tam wrzucaja, chca jakies dupy wyrwac czy co? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszystkich spłacę w tym tygodniu
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
wszystkich spłacę w tym tygodniu Mi nic nie wisisz  Normalnie temat tygodnia, odkrycie tygodnia ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszystkich spłacę w tym tygodniu a jakby nie wyszło to na światło dzienne, to kiedy byś spłacił? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wszystkich spłacę w tym tygodniu i to wypowiedz powinna zamknac Wam wszystkim "buzie" na tydzien ale tak nie bedzie.... zaraz buszmen czy jakis vader ktorzy sa glodni afer pociagną to dalej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odgdog też w tym tygodniu, tak jak im pisałem w weekend
|
|