|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Cylka jest nieugięty. Do dnia dzisiejszego zagaduje na GG z prośbą o kasę :GRIN: mi się wydaje że on pierze tą kasę ;-) dla jakiegoś azjatyckiego buka! hehehehe
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
malutki podpis pod nazwa uzytkownika "oszust" "potencjalny oszust" i wszyscy beda wiedziec  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A swoją drogą to ciekawe co by było jakby Cylka trafił na _zvonimira_ albo odwrotnie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
malutki podpis pod nazwa uzytkownika "oszust" "potencjalny oszust" i wszyscy beda wiedziec  nie no, trzeba dac szanse _zvonimirowi_, obiecal oddac i mysle ze odda, przynajmniej bedzie mial nauczke, aby juz od nikogo nie pozyczac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To sie troche naczytalem  Temat pierwsza klasa  Ja sobie poczekam jeszcze ten "sadny" tydzien i dopiero wtedy wypowiem sie na temat ow persony non grata albo grata  . We'll see 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A bana jak nie dostał tak nie dostał  Jak dostanie to bedzie miał wymówkę ,ze nie mógł sie skontaktowac ,gdy chciał oddać  Jest w menu forumowym troche kolorów ,ja oznaczyłbym złodziei/kombinatorów/wyłudzaczy/ kolorem czerwonym. Ot ,takie wyróznienie za całokształt  Conrad ma czerwony  o tak czerwonym  ja mysle ze tu chodzi o to zeby jak najwiecej zacytowac. fajnie to wyglada nie? z 20 takich quote zrobic, tego jeszcze nie bylo!
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Jakby tak wykasować posty nie na temat to topic by się drastycznie uszczuplił. No, ale z drugiej strony nie byłoby tyle śmiechu  Temat ten z założenia ma służyć nie tylko napiętnowaniu pożyczkowiczów, ale głównie być przestrogą dla wszystkich, którym chodzi to po głowie. Jak widać dla głupich 10 zł można stać się prawdziwym internetowym pośmiewiskiem. Nikomu nie możemy niczego zabronić, ale jak widać niektórym się oczy otworzyły, że z tym pożyczaniem to więcej problemów jak korzyści. Przerażają mnie głównie rezultaty sondy, z których wynika, że od prawie połowy użytkowników ktoś chciał pożyczyć kasę. No i blisko 40% pożyczek nie wróciło do właściciela.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Ej, ten Wopa to ten Rusek z Moskwy od peffek?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Ten rusek z Moskwy od "peffek" to Dawidenko
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
ja mysle ze tu chodzi o to zeby jak najwiecej zacytowac. fajnie to wyglada nie? z 20 takich quote zrobic, tego jeszcze nie bylo! Nie wysilaj się - było 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
jak ten wendeta ma na imie, ile ma lat i z jakiego miasta?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie o Wopę, nie o Vendettę tu chodzi. Więc skończcie pisać nie na temat.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Nie o Wopę, nie o Vendettę tu chodzi. Więc skończcie pisać nie na temat. tak? To ciekawe, bo mi sie wydaje, ze jednak 1 z wyzej wymienionych bedzie jeszcze bohaterem tego tematu. A Wopa mi sie przypomnial, bo to fajny chlopak jest, fajne swego czasu o 1 userze wypracowanko napisal.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeden z nich pożyczył pieniądze, a nie oddał ich ?
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Jeden z nich pożyczył pieniądze, a nie oddał ich ? byc moze, cos jest na rzeczy. Jesli przeczytales temat od deski do deski, to wiesz, ze posty niektorych osob wywoluja wieksze poruszenie niz innych. Nawet mimo braku podania pewnych nickow.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
takie polskie mądre porzekadło
uderz w stół, a nożyce się odezwą
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
No proszę dopiero dzisiaj przeczytałem demat od deski do deski  Ktoś bodajże jarko 33 podał dobry pomysł z tym ''oszustem'' pod nickiem  Przez ten temat można się wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć o użytkownikach naszego forum. W większości niestety tych złych cech 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
ja osobiście na szczęście nie miałem nigdy takich problemów owszem pożyczałem kasę na poprzednim forum ale tylko zaufanym znajomym (jeśli można takich mieć nigdy nie spotykając ich poza siecią) raz nawet pożyczyłem 500zł dla mnie sumę dużą, bez problemu odzyskałem ją z powrotem raz tylko dałem kolesiowi niejaki Bartosz z Olsztyna kasę w wysokości 1,38zł  bo już nie mogłem znieść jego błagań o 5 złotych 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
dodajmy że te 1,38zł nie oddał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak sie bacznie przygladam topicowi i musze stwierdzic, ze najwiecej maja do powiedzenia ci, ktorych sprawa badz tez sprawy nie dotycza w JAKIMKOLWIEK stopniu ... opanujcie sie ludzie, jesli macie pisac pierdoly w stylu " przeczytalem temat od deski do deski  " , "jak ten wendeta ma na imie, ile ma lat i z jakiego miasta?" albo "wopa to ten od Koeln?" to gratuluje, ale sa od tego inne tematy - powstal quasi czat , a temat jest powazny i powinien zawierac konkrety a nie jakies pierdoly postronnych osob  tyle odemnie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|