Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=440274

już wiem czemu tak nie lubie Niemców

tego kolesia chciałbym rozjechać - wielokrotnie

Bonus: Unibet
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
tak jest tego zydowskiego cwaniaka

[Linked Image]

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Originally Posted by PioKing
[Linked Image]

tego, choćby taczką.

Gratuluje PioKing, właśnie wystwiłeś sobie ładną laurkę. Ten człowiek ma najpiękniejszą biografię ze znanych mi ludzi. Był więziony w Auschwitz, walczył w Powstaniu Warszawskim, działał w Żegocie i AK. Po wojnie internowany laureat wielu nagród i orderów. Jest ceniony na całym świecie i jedynym Polakiem, który przemawiał w Kongresie. Człowiek z którego należy brać przykład bo to jeden z ostatnich żyjących polskich autorytetów. Jeśli osiągniesz choćby 1/100 tego co ten gość, to pogadamy. Może ktoś powie, że jeste przewrażliwiony, ale na skrajną głupotę i bezmyślność trzeba reagować smirk

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by HoMiK155
Gratuluje PioKing, właśnie wystwiłeś sobie ładną laurkę. Ten człowiek ma najpiękniejszą biografię ze znanych mi ludzi. Był więziony w Auschwitz, walczył w Powstaniu Warszawskim, działał w Żegocie i AK. Po wojnie internowany laureat wielu nagród i orderów. Jest ceniony na całym świecie i jedynym Polakiem, który przemawiał w Kongresie. Człowiek z którego należy brać przykład bo to jeden z ostatnich żyjących polskich autorytetów. Jeśli osiągniesz choćby 1/100 tego co ten gość, to pogadamy. Może ktoś powie, że jeste przewrażliwiony, ale na skrajną głupotę i bezmyślność trzeba reagować smirk
w 100% popieram

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dla równowagi smile

[Linked Image]

Need For Speed smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piostar
http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=440274

już wiem czemu tak nie lubie Niemców

tego kolesia chciałbym rozjechać - wielokrotnie

a niech se biorą ten Gdańsk wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Może ktoś powie, że jeste przewrażliwiony, ale na skrajną głupotę i bezmyślność trzeba reagować smirk

Nie powiem ,malo tego ,piomilowych pogladow nie popieram ,ale...On ma prawo uwazac za autorytet kogo Mu sie podoba i vice-versa...nie isc owczym pedem i z gory przyjmowac ,ze ktos jest autorytetem ,bo wiekszosc tak uwaza.

Co sie tyczy Bartoszewskiego ,to mam szczera nadzieje ,ze nigdy nie bedzie odbrazowiony i Jego zyciorys i uczynki zostana nalezycie docenione i zapamietane.

Jednakze ,pamietajmy laskawie ,ze wiele "autorytetow" z nadania szechterowskiej bandy juz odbrazowiono ,ze wymienie tylko Nowaka-Jezioranskiego (slynny "kurier z Warszawy" ,a w rzeczywistosci kadrowy pracownik Judenratu) i kleche Czajkowskiego(esbecki kapus ,wystrojony w szatki archaniola tolerancji).

Reasumujac ,Piomil nie popelnil tu zadnego naduzycia i Jego "nominacji" nie mozna nazywac "skrajna glupota".

Ten caly temat to skrajna glupota grin

MaSha Lover
MaSha Lover
Skrajna głupota grin to chyba ta z pułapu bliskiego bezmyślności, ale na bezmyślność też trza reagować crazy

Dla mnie to żaden autorytet. Dziadek stracił kontakt z rzeczywistością dawno temu, dobry on jest w opowiadaniu bajek, nic więcej. Szczerze mówiąc mało mnie obchodzi jego biografia, a widzę jedynie to, że dziadek ma masońskie zapędy i dziwnym trafem zdobył szerokie poparcie młodzieży oglądającej tvn grin

Jeśli to jest autorytet, to Muhamad Ali i Floyd Mayweather powinni zapalać co 4 lata znicz olimpijski grin

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Originally Posted by amkwish
Nie powiem ,malo tego ,piomilowych pogladow nie popieram ,ale...On ma prawo uwazac za autorytet kogo Mu sie podoba i vice-versa

Amkwish, a czy ja komuś bronię obierać sobie autorytety wg własnego uznania?? Tu chodzi przecież o stawianie Bartoszewskiego w jednym szeregu z pedałami, pustymi laskami i innym elementem, a na to się godzić nie można. Bo to trochę tak, jak podcinanie gałęzi na której się siedzi...

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by shane
Dla równowagi smile

[Linked Image]

Need For Speed smile

over 2,5 laugh
Jarek, Lech i nienawisc ziejąca z ich twarzy laugh
Biore nawet jak bedzie kurs na poziomie Bundesligi grin

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Tu chodzi przecież o stawianie Bartoszewskiego w jednym szeregu z pedałami, pustymi laskami i innym elementem

w tym temacie przeciez bedzie fotka kazdego

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Jarka i Lecha, fotyge, dorna, kaminskiego i gosiewskiego.
Wlasciwie to caly klub pisu od razu smile
Z nimi niech sie ustawia ludzie z Samoobrony (poprzedniej kadencji) i sld.

Nie trawie tez jajo, najbardziej znienawidzony chinczyk na swiecie, uwazam go za straszne drewno.
Le brona tez nie lubie.

Eric Gagne to tez straszny niewypal, dobrze, ze odchodzi.

Ciezko sie zdecydowac na jedna osobe.

Niech bedzie ten palant
[Linked Image]

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by amkwish
Nie powiem ,malo tego ,piomilowych pogladow nie popieram ,ale...On ma prawo uwazac za autorytet kogo Mu sie podoba i vice-versa...nie isc owczym pedem i z gory przyjmowac ,ze ktos jest autorytetem ,bo wiekszosc tak uwaza.

Co sie tyczy Bartoszewskiego ,to mam szczera nadzieje ,ze nigdy nie bedzie odbrazowiony i Jego zyciorys i uczynki zostana nalezycie docenione i zapamietane.

Jednakze ,pamietajmy laskawie ,ze wiele "autorytetow" z nadania szechterowskiej bandy juz odbrazowiono ,ze wymienie tylko Nowaka-Jezioranskiego (slynny "kurier z Warszawy" ,a w rzeczywistosci kadrowy pracownik Judenratu) i kleche Czajkowskiego(esbecki kapus ,wystrojony w szatki archaniola tolerancji).

Reasumujac ,Piomil nie popelnil tu zadnego naduzycia i Jego "nominacji" nie mozna nazywac "skrajna glupota".

Ten caly temat to skrajna glupota grin

Amkwish przyjacielu, wyjasnij mi jak to jest. Masz czas, zeby tu walic wypracowania, a w zabagnionym temacie o LM piszesz tylko, ze zyczysz chlopakom dobrej zabawy w robieniu burdelu i nie zamierzasz tam sprzątać? Nie rozumiem.

--
pzdr.bcn1899 *no hay explicacion para esta loca pasion*

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w tym temacie przeciez bedzie fotka kazdego
dlatego powinno byc jasno opisane :jakie auto , ktory rocznik i jaki silnik oraz pod kazdym "traceniem" skan prawa jazdy dellikwenta ktory trącic zamierza !!!

Prawda jest taka, że w momencie gdy Piomil wstawił akurat zdjęcie tego typa, ruszył konkurs na pierwszego obrońce medialno-salonowych autorytetów, telewizyjnych świętych na forum. Mniejsza z oceną Bartoszewskiego, robienie z niego bożka i świętego "bo tak trzeba" jest co najmniej mocno niesmaczne. I dotyczy to każdej osoby.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Polityka kilka tematów wyżej smile

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by mat2000
Tych dwoch szkodnikow:
[Linked Image]

Ja ich akurat darzę szacunkiem.

Natomiast co do tego na ostatnim zdjęciu to się nie wypowiadam, wolę jego od tego "pedałka z wyglądu", który w LPR jest. smile

C
C Offline
Originally Posted by PioKing
[Linked Image]

tego, choćby taczką.

Zgadzam się, wskazując Bartoszewskiego w tym temacie może być oznaką jedynie skrajnego piskretynizmu. blush

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
[Linked Image]

nie znosze tego szwaba

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
[Linked Image]
wszystkich jak leci moze tylko urbana bym zostawił .juz wiem to jemu kazalbym rozjechac tych smiesznych grajkow

Strona 5 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, aker, rafal08, Sensei, alfa, latajaca_holenderka, burbon, forty, poozon, 11kera11, rymoholik), 1,830 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,659
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025