Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzisiaj ciekawy mecz a raczej handi jakie wystawił np expekt +20,5 pkt :wow: lotos może super formy nie ma ale po takim kursie chyba warto sie skusić ale to tylko moje zdanie

Bonus: Unibet
V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Tylko trzeba wziac pod uwage jeszcze jedna kwestie - w poczatkowych meczach ( pierwsze 2 spotkania, w trzecim zagraly z marszu ) Spartak gral bez Bird i Taurasi. A teraz juz sa zgrane z zespolem czego efektem coraz wyzsze wygrane po kolei: +9 z mocnym Gambrinusem, +21 Valenncienes, +22 Kosice. Do tego gra Lotosu znow oparta bedzie o szostke zawodniczek bo Zakula sie nie sprawdzila i ja zwolnili, wiec znow Canty bedzie tracic sporo sil na rozegraniu. Pocieszajace jest ze Holdsclaw wraca po chorobie do dobrej dyspozycji ( czego efektem b.dobra gra z Wisla).

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Spartak-Lotos 1 1.70 +17.5pkt
Ummc-wisla 1 1.82 +20.5pkt

Dlaczego tak?
Nie zapominajmy ze to sa faworyci rozgrywek calej euroligi a my jestesmy druzynami srednimi w europie.
Dla lotosu i wisly to ostatnie mecze w tym roku,wiedza ze nie wygraja na ciezkim terenie bo nie maja najmniejszych szans.
wisla moze byc troche w kryzysie skoro takie baty dostali od gdyni wiec moze byc lanie w jaketerinburgu.4 godziny roznicy czasu dluga podroz,ciezki klimat-wisla baciory.

Spartak bedzie chcial sie zrewanzowac za porazke i to z hanicapem-dlaczego? Z prostego powodu ta porazka z lotosem moze sprawic ze ze wszystkich grup euroligi nie beda mieli najlepszego bilansu bo podejrzewam ze cska nie przegra zadnego meczu.
Takze w bezposrednim bilansie 3 rosysjkich druzyn wyglada to tak:

Grupa A
Cska moskwa 7 meczy 7 zwyciestw 632-443 czyli +191pkt

Grupa B
Ummc jaketerinburg 6 meczy 6 zwyciestw 471-351 czyli +120pkt

Grupa C
Spartak moskwa 6 meczy 5zwy 1przegrana 469-410 czyli +59pkt

Istotne jest to dlatego iz w ewentualnych 1/4 finale dajmy na to spotkaja sie takie druzyny jak ummc.spartak.brno.cska itd.

Do 2 zwyciestw walka a wiec para dajmy na to Spartak-Ummc i teraz ktora ekipa ma lepszy wynik koszy na plusie gra 2 mecze u siebie a 1 na wyjezdzie.

I wlasnie dlatego tyle pisania bylo.nie ma odpuszczania bo kazdy kosz sie liczy bo wiadomo ze atut swojego boiska jest decydujacy

Spartak i ummc do grania jak najbardziej w handicapie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
myślę, że spartak wygra nawet dość sporo ale 21,5 jaki jest teraz to jednak przesada Lotos może asem nie jest ale też jakaś klasę prezentuje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
panowie czy wiadomo coś o składach? niepokojąco handi na Lotos rośnie już wynosi 22,5 czyżby szykowało się aż takie lanie? nie wierze w to

D
old hand
old hand
D Offline
A bwin nie wystawił handi ani na Wisłę..ani na Lotos...wstyd!!

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Pisalem ze teraz Spartak naprawde jest super mocny TEAM. To nie to co poczatek sezonu ... Bird, Taurasi + L.Jackson,Matovic,Grgin-Fonseca + ruskie.

Co do skladu Wisly to Ann DeForge jest przeziebiona i sa watpliwosci czy wystapi, ale z drugiej strony tyle sie tluc i nie grac. NIestety w tym sezonie Ann mocno zawodzi i gra najgorszy sezon odkad jest w Wisle. Calosc gry w ataku opiera sie na Skerovic i M.Fernandez ( naprawde niezla). Od czasu do czasu jakas inna zawodniczka zagra dobre zawody ( Wielebnowska, DeForge , Dupree czy Kobryn). W obronie niezle gra jak zwykle Trafimava. Dupree to jednak spore rozczarowanie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zagrać tak wysoki handi nawet na spartak w super formie to ryzyko sporo tych pkt sam nie wiem juz

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
graj w profesorze jest 17,5 pkt 1.70

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Matias88
zagrać tak wysoki handi nawet na spartak w super formie to ryzyko sporo tych pkt sam nie wiem juz
dokladnie tak wczorajszy mecz cska pokazal ze mozna koncowke odpuscic i z pewnego handi wychodzi pudlo
cska prowadzila na 2 minuty przed koncem meczu 34 pkt a pozniej wloszki zrobily run 14-0 i handi na cska nieweszlo smile

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
spartak nie moze odpuscic bo ma malo pkt na plusie a chca walczyc o jak najwyzsza pozycje przed play off musi podreperowac bilans koszy.17.5 z profesora wchodzi

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wczoraj ledwo mi handi w meczu prokomu weszlo
1pkt smile a dziś pewnie zagram +22,5 jak dla mnie to za wysoko

F
addict
addict
F Offline
siemanko mysle ze handi na spartak do wejscia bez problemu, tylko jestmalyproblem nie wystawili w stsie:/ a tamsa dobre kursy na dzis z hokeja na iloscbramek:/

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Fercio
spartak nie moze odpuscic bo ma malo pkt na plusie a chca walczyc o jak najwyzsza pozycje przed play off musi podreperowac bilans koszy.17.5 z profesora wchodzi
sorki ale ja cie nierozumiem mad
jakie male pkt co to da?
przeciez rozpiska co do dalszych rund jest i dla spartaka najwazniejszy mecz jest w brnie z gambrinusem i ten mecz zadecyduje czy wyjda z grupy z 1 miejsca czy z 2 a male pkt sa niewazne
tu masz rozpiske dalszych rund
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8...xqV83.pageID_zJpE93a0I7Ukc5CM8pv8y3.html
co nieznaczy ze spartak niepokona lotos dzis wysoko smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pokonać pokona wysoko to pojęcie względne to ile to jest jest wysoko 15,20 i to jest rozkminka na ten mecz, jak dla mnie to loteria czy różnica wyniesie 15 czy 25

F
addict
addict
F Offline
ja jednak odpuszcze ten spartak ze wzgleduna to ze gram dzisiaj w stsie a tamnie ma handi,mysle jednak ze powinni przekroczyc granice handi, a co sadzicie o tau?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
+22,5 na Lotos poszło oczywiście delikatnie a co z tego wyjdzie zobaczymy już o 15 pora zrobic zakupy hehe smile wszystkim życze trafionych typów pozdrawiam

S
journeyman
journeyman
S Offline
Expekt obniżył handi na lotos do 21,5 a teraz całkowicie go wycofał. Czegoś się wystraszyli???

member
member
Witam

Byłbym wdzięczny jakby mi ktoś przybliżył zasady awansów w eurolidze kobiet i co sie liczy w pierwszej kolejności przy takiej samej liczbie punktów - bezpośredni pojedynek czy stosunek koszy.
Wczoraj manewr z graniem na druzyny walczące o awans w ULEBie mi sie powiódł i chciałbym dziś to sprobować w eurolidze smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by andrusek
Witam

Byłbym wdzięczny jakby mi ktoś przybliżył zasady awansów w eurolidze kobiet i co sie liczy w pierwszej kolejności przy takiej samej liczbie punktów - bezpośredni pojedynek czy stosunek koszy.
Wczoraj manewr z graniem na druzyny walczące o awans w ULEBie mi sie powiódł i chciałbym dziś to sprobować w eurolidze smile
awans ma pierwsze 4 druzyny wystarczy popatrzec na strone oficjalna ew przewinac do gory forum a tam wszystko napisane,niby taki bystry a piszesz takie bzdety...

Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11

Moderatorzy  Akhu, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, kamel, latajaca_holenderka, forty, JelineK, burbon, ElNinho[mmdea]), 1,968 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,311
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025