|
|
veteran
|
|
veteran
brac kredyt na gre u bukow :/ chyba juz czas sie zaczac leczyc yahho moze inteligencja nie grzeszysz ale czytaj ze zrozumieniem. kredyt bralem na cos innego a to koncowe zdanie to zart. W sumie tak jak teraz mysle to ludzie pozyczali kase a mogliby 500 zl z mbanku na 3 miechy  daruj sobie takie teksty, jakos nie zauwazylem twoich inteligentnych postow w przeciwienstwie do wielu ze strony yaaho a dlaczego szanowny panie loganie nie napiszesz do yahoo zeby on sobie darowal takie teksty w stylu" brac kredyt na bukmachera??? Ja napisalem jak mbank przyznaje kredyty a on jakies swoje wywowdy. Wiem wiem rowni i rowniejsi. END
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja napisalem jak mbank przyznaje kredyty a on jakies swoje wywowdy. Wiem wiem rowni i rowniejsi. END MBANK number one  na bukmachera hehe to nie pisz, ze wziales kredyt na buka, a pozniej, ze to zart, koniec dyskusji, bo to temat o mBanku, a nie "na co RiKi wzial kredyt"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodzilo chyba o to zeby mbank zostal bukmacherem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam! mam problem mianowicie zniszczyla mi sie karta sim z numerem tel zdefiniowanego na mbanku do potwierdzenia uslug. Nie posiadam karty kodow jednorazowych jest jakas mozliwosc zmiany tego numeru samodzielnie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozesz zadzwonic na mlinie i sptyac co zrobic, pewnie ci wysla papierowa liste hasel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja polecam mbank i zawsze juz tak bedzie jelsi chodiz okredyt gotowkowy. Bralem w grudniu tylko i wylacznei na historie operacji. W kazdym banki niby tak daja tylko ze tak naprawde to chca zeby byly wplaywy stale czyli z umów o prace renty stypendium itp. Mbank sprawdzil moje transkacje wciagu 5 lat ( naprawde spora suma, ktora sama mnei zdziwila ) i przyznal bez zadnych problemow kredyt tez spory tlyko na dowod. Dodam ze byl to moj pierwszy kredyt wiec zabezpieczen nie mieli sporych : ) MBANK number one  na bukmachera hehe panie yahoo czy tutaj jest napisane cos o bukmacherze w wiekszosci tego tekstu?? nie jest ostatnia linika wiec jak sie komus okres spoznia to niech siedzi grzecznie na forum a nie czepia sie informacji ktore podalem.Sa one chyba wartosciowe dla osob zainteresowanych kredytem prawda??? Dla przykladu taki inteligo i jego debety tyo smiech na sali.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak chce wyplacic to jaką dokladnie mam wpisac nazwe banku ?? bre nak czy mbank ??
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
bre bank zawsze wpisuje i dochodza 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Prosimy o podanie kodu IBAN? Chodzi im o podanie PL i numer konta bankowego....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://biznes.interia.pl/news/twoje-pieniadze-mogly-zniknac,1042997
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
szkoda zew mi kredyt nie zniknal tzn saldo ujemne hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podpisałem dziś umowę, aktywowałem konto. Co teraz muszę zrobić, aby dostać kartę Visa Electron?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ban
Last edited by yaaho; 18/01/2008 01:08.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podpisałem dziś umowę, aktywowałem konto. Co teraz muszę zrobić, aby dostać kartę Visa Electron? Teraz musisz poczekac na mila z wiadomoscai ze konto jest jzu aktywne i ze mozesz pzreprowadzac za pomoca niego tranzakcje .Trwa to ok 3 dni zanim papier dotra do bura mbanku. karte Visa otrzymasz w ciagu 14 dni od otrzymanego maila . na chwile obecna mozesz wplacac kasena konto jednak nie mozesz robic zadnych tranzakcji za pomoca konta
|
|
|
|
|
member
|
|
member
witam może ktoś z was jest bardziej kompetentny niz pracownicy mbanku na czacie i mlini. W dniu gdy była awaria VISY wplyneli mi srodki na karte kredytowa z betfair.Wpłyneło wiecej niz wpłaciłem wiec zostawiłem kredytówke na 0, a zwrot nadpłaty na ekonto.Mbank cofnal wszystkie transakcje z tego dnia przez ten błąd visy i na karcie pojawil sie debet...od tego czasu milion zapytań i każdy mowi co innego,jedni ze mam czekać ze visa kiedys tam przysle rozlczenie,drudzy ze dawno powinno byc zwrocone...i itp.Mijaja 3 tygodnie od awarii nie wierze ze VISA nie zwrociła tych rozliczen i wydaje mi sie ze legalnie mbank leci w ciu....Czy ktoś miał podobny problem? wie jak go rozwiazać?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
member
|
|
member
muszą sie jakoś ratować ludzie uciekają masowo obsługa klienta fatalna wystarczy wejść na forum...o moim przypadku nie wspomne...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja o mBanku mam jak najlepsze zdanie, zdecydowanie najlepszy bank i wyprzedzający od lat konkurencje (np. inteligo przy nich to 5 lat do tyłu, nie wspominając o braku pod-kont w euro tam) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
muszą sie jakoś ratować ludzie uciekają masowo obsługa klienta fatalna wystarczy wejść na forum...o moim przypadku nie wspomne... zauwaz ze na forum wpisuja sie raczej osoby narzekające. Poza nimi jest mnostwo osob zadowolonych, w tym np ja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja również nie miałem nigdy z nimi żadnego problemu. A decyzja o likwidacji opłat za przelewy jeszcze bardziej mnie utwierdza w przekonaniu, że dokonałem słusznego wyboru 
|
|
|
Link skopiowany do schowka