Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11
S
enthusiast
enthusiast
S Offline
witam zalogowalem sie chcialem dokonac wplaty karta ale podobnie jak w expekcie odrzucono pisze ze albo rodzaj karty albo bank nie pozwala na tranzakcje i odrzuca ja, o co chodzi?

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Pewnie coś z kartą jeśli nie przyjmuje w dwóch różnych miejscach.

Najlepiej wpłać do GB przelewem, mają tam już opcję z polskim kontem.

------------
pogodnie Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20

pogodnie Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA

veteran
veteran
Chcialem wplacic do GB pieniazdze za pomoca MB ale jakas dziwna strona mi wyskakuje i ani hasla z MB wpisac ani nic...ktos moze wie w czym lezy przyczyna, moze spotkal sie z czyms takim ?

C
C Offline
Ostatnio były jakieś problemy ze skryptem obsługującym płatności przez MB. Support chyba nawet ręcznie wykonywał płatności dla klientów.

Czy ktoś wie czy ten skrypt został już naprawiony?

------------
pogodnie Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20

pogodnie Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA

C
C Offline
Jak dzisiaj wygląda sprawa posiadania konta w Gamebookers oraz w Moneybookers w PLN? Wcześniej ponoć były jakieś przewalutowania, ale teraz poinformowano mnie, że mając oba konta w PLN wszystko idzie sprawnie i nie ma ŻADNYCH przewalutowań. Czy ktoś może to sprawdzić?

------------

P
veteran
veteran
P Offline
już nie mam siły na GB, a pomyśleć, że to byl kiedyś pierwszy buk w którym grałem i nie było żadnych problemów;
jak można reklamować support 24/7 skoro szybko dostaje tylko maile, że Twój mail otrzymał numer ref..............
już tydzień męczę się z wypłatą środków na MB, najlepsze bylo to że gdy chciałem sam wypłacić okazało się, że muszę najpierw przez MB wpłacić by potem tą metodą kasę pobrać (wpłaciłem oczywiście przez MB)

wpis ku przestrodze innym smile

C
C Offline
Support nie jest całodobowy w każdym języku, chyba jedynie po angielsku.

Ostatnio były problemy z MB, jakiś błąd w skrypcie. Natomiast płatności w każdej innej formie idę bez problemów.

------------

P
veteran
veteran
P Offline
Tylko te "ostatnio" coś długo się ciągnie....

I
newbie
newbie
I Offline
hej, chce zmienic walute na koncie Gamebookers, obecnie mam pln i chce zmienic na euro lub $ lecz wyskakuje mi taki bląd:

Potwierdzenie zmiany waluty konta

B£¥D : Obecnie użytkownik jest zalogowany do gry lub ma przerwaną grę zapisaną w dziennikach gry. Aby móc zmienić walutę konta, należy wylogować się ze wszystkich gier lub zakończyć wszystkie gry i wyjść z nich. Jeśli masz pytania, skontaktuj się z nami.

wszystko mam pozamykane, usunalem cala historie itd i nadal nic.. a podobno zmiana waluty w GB to chwila...
doradzcie cos bo ci z supportu to cos slabo slabo..

co znaczy gra zapisana w dziennikach gry ??
obecnie nie mam zadnego zakladu otwartego.

walute chce zmienic by mowc wyplacic na MB bo z pln sie nie da ( w MB mam zlotowki )

C
C Offline
Normalnie możesz wypłacić przez MB w PLN, i to bez przewalutowań. Skontaktuj się z supportem.

------------

K
journeyman
journeyman
K Offline
Co do wypłaty na mb bez przwalutowań, to Poli z supportu informuje, że "Niestety na tym etapie przewalutowanie jest nieuniknione, gdyż podstawowa waluta systemu to dolar amerykański"
Również od kilku dni chcę i nie mogę zmienić waluty z PLN na Euro. Support twierdzi że "Z powodu tymczasowych problemów technicznych niestety niektórzy z naszych użytkowników nie mogą zmienić waluty konta. Sprawą obecnie zajmuje się nasz dział techniczny i oczekuje jej rozwiązania w jak krótszym czasie". Szkoda, bo we wtorek kurs euro wynosił 3.57, a dziś już 3.61.
Po co w ogóle wprowadzali zmianę strony w czerwcu br., w zasadzie żadnych korzyści, a wiele chaosu i zamieszania.

C
C Offline
Z tego co wiem to nie ma już przewalutowań i można spokojnie dokonywać transakcje pomiędzy GB a MB w PLN.

------------

C
C Offline
Sprawdziłem funkcję zmiany waluty konta i niektórym mogą wyskakiwać błędy, tak jest przynajmniej u mnie. Może chodzi o najstarsze konta, np. te założone przed przejęciem Gamebookers przez PartyGaming?

Czy ktoś kto ma konto w PLN zarówno w GB jak i MB może potwierdzić, czy płatności idą mu już bez przewalutowań?

------------

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie moge sie zalogowac, wpisuje wszystko dobrze i pojawia sie o komunikat o bledzie i ze mam sie skontaktowac z serwisem ?? LOL

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie moge sie zalogowac, wpisuje wszystko dobrze i pojawia sie o komunikat o bledzie i ze mam sie skontaktowac z serwisem ?? LOL

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ma ktos teraz problemy z logowaniem ??

$t$ Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by tomsport
ma ktos teraz problemy z logowaniem ??
Normalnie się moge zalogować.

I
newbie
newbie
I Offline
Originally Posted by Conrad
Z tego co wiem to nie ma już przewalutowań i można spokojnie dokonywać transakcje pomiędzy GB a MB w PLN.

------------

niestety na moim koncie sie nie da, wplacalem do GB z MB lecz wyplacic nie moge wyskakuje blad ze PLN, wiec probuje zmienic i nic to co napisalem wyzej, dzwonilem do nich i podobno chwilowa awaria systemu zmiany walut, lecz ile potrwa to sami nie wiedza,

co do logowania to normalnie bez problemow,

konto zalozylem nie wczesniej niz w wakacje.

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Originally Posted by Conrad
Sprawdziłem funkcję zmiany waluty konta i niektórym mogą wyskakiwać błędy, tak jest przynajmniej u mnie. Może chodzi o najstarsze konta, np. te założone przed przejęciem Gamebookers przez PartyGaming?

Czy ktoś kto ma konto w PLN zarówno w GB jak i MB może potwierdzić, czy płatności idą mu już bez przewalutowań?

Tego nie trzeba potwierdzać, bo to logiczne, że jak GB i MB są w tej samej walucie, to o przewalutowaniu nie może być mowy.

Ja mam inny problem, bo konto w GB mam w PLN, a konto MB w USD
Oba stare i waluty zmienić nie można mad
W każdym razie wypłata via MB to i tak najlepsza opcja dla mnie ( najtańsza )
Tyle, ze była, bo poprzejęciu Gamebookers przez PartyGaming ten buk jest po prostu syfiasty, wciąż pojawiają się problemy i ja mu podziękowałem za współpracę laugh

Moneybookers też się popsuło. Waluty zmienic nie mogę, karta kredytowa, którą miałem potwierdzoną, wygasła.
Potwierdzenie nowej jest dramatycznie skomplikowane, jak się ma MB w USD, a bank obsluguje tylko złotówki

Teraz jest tam jeszcze kretyńska opcja ( w MB ) i trzeba zaznaczyć do jakich celów będzie karta ( hazard / inne )
Obu nie ma - w każdym razie zaden baran na to nie wpadł
Widać, że oni się w MB boją wlasnego cienia, byle pretekst i blokada

Kiedyś GB i MB były w jednej grupie mad
Kiedyś u mnie był mięsny, teraz jest SKOK Stefczyka
Czasy się zmieniają, na gorsze mad

przed przejęciem Gamebookers przez PartyGaming

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hehe, juz wiem dlaczego mam problem, mam tymczasowo zablokowane konto ale dlaczego ?? puke

Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, ElNinho[mmdea], forty, kamel, betowiec, aker), 2,656 gości, oraz 14 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,841
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025