|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokumenty wyslane dwa dni temu a mozliwosc wypat caly czas zablokowana....naprawde dziwnie sie zachowuja dajcie znac jak odblokuja komus z was najgorsze ze mam tam naprawde sporo kasy.... odeślą ci odpowiedz ze dokumenty zostały przekazane do ich biura bezpieczeństwa i od tej pory ciszaaaaaaaaaaaaaaa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
działa wam wogóle ich strona??? bo mi nie...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam to samo co wy. Chce wyplacic kase jak zawsze i konto zablokowane. A szkoda, bo pieniedzy tam am dosc duzo :/.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
działa wam wogóle ich strona??? bo mi nie... teraz dziala
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dokumenty wyslane dwa dni temu a mozliwosc wypat caly czas zablokowana....naprawde dziwnie sie zachowuja dajcie znac jak odblokuja komus z was najgorsze ze mam tam naprawde sporo kasy.... odeślą ci odpowiedz ze dokumenty zostały przekazane do ich biura bezpieczeństwa i od tej pory ciszaaaaaaaaaaaaaaa  i co ? nie mozna nic im zrobic ? ile cos takiego moze trwac i jak to uzasadniaja? cholera w koncu to nasza kasa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te squrwysyny zablokowali mi konto ! Chcę wpłacić do betwaya a tu: Możliwość dokonywania przelewów oraz płatności kartą kredytową/debetową z Pana/i konta została zablokowana, w związku z czym zlecona transakcja nie może być zrealizowana. W celu odblokowania konta, prosimy o przesłanie zeskanowanych kopii poniższych dokumentów: Ważny dokument tożsamości, np. paszport, dowód osobisty lub prawo jazdy; Potwierdzenie miejsca zamieszkania, np. rachunek za media (gaz, prąd, telefon) lub wyciąg z konta bankowego; Zalogować się też nie mogę ( a jeszcze dwie godziny temu wpłacałem do bet365, zresztą nie pierwszy już raz ). Dodam że jestem zweryfikowany na wszystkie możliwe sposoby, a jedyne operacje jakie wykonywałem to wpłaty do buków (żadnych wymian) i oczywiście czasem wypłaty od nich. Wściekły jestem !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niepokojace jest to co piszecie same blokady chyba jakas wieksza akcja moze duzo teraz wyplaca przed swietami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak mi zablokuja to im wysle zdjecie tej kartki swiatecznej co mi przyslali zamiast dokumentow, rachunkow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo niepokojące, podobnie jak koledzy mam zweryfikowane wszystko na wszytskie możliwe metody  Zleciłem dwie wypłaty (wczoraj i dzisiaj) jak narazie konto działa wporzadku, mam nadzieje że moja świąteczna wypłata dojdzie z planem tj. pon/wt 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
niepokojace jest to co piszecie same blokady chyba jakas wieksza akcja moze duzo teraz wyplaca przed swietami  Oni mają jakąś dziwną politykę. Kiedyś byłem bardzo zadowolony z MB, dziś nie korzystam. Po pierwsze, dlatego, ze mam MB w USD i tego zmienic sie nie da. Po drugie wygasla mi karta przypisana do konta, a weryfikacja wcale nie jest łatwa, jak konto w banku jest w PLN, a MB w USD. Poza tym nie wiem, po co ta deklaracja, do czego będzie wykorzystywana karta ( hazard / inne ). Ja korzystam i tak i tak - deklaracja kretynizm Jakaś wymiana z podejrzaną ( przez nich osobą ) albo transakcja, ktora im się nie spodoba i blokda na bank
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie rozumiem jednego. Przecież powinno im zależeć na tym żeby jak najwięcej ludzi korzystało z ich usług. Każda transakcja to kasa płynąca na ich konto. Takim postępowaniem na pewno nie przysporzą sobie nowych klientów. Jednocześnie tracą wiarygodność. Ktoś ma jakiś pomysł, o co może im chodzić ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ha, nie przeczytałem wcześniej wątku i widzę, że nie tylko ja mam problem z zablokowanym kontem MB. Tak sobie myślę - jedyną operacja jaką wykonywałem w ostatnim czasie były: wypłata ze sportingbet-u i dosłownie na godzinę przed zablokowaniem konta - wpłata do bet365 - może to jest podejrzana transakcja 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dokumenty wysłane w sobote- a konto oczywiscie nadal bez mozliwosci wyplaty- jak oni traktuja czlowieka- dzis tam dzwonie i powiem im co o tym mysle. gdyby chodzilo o jakas mala sume to bym ich poprostu olal, ale mam tam naprawde sporo kasy i sie martwie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi odblokowali konto po 2 dniach  ewenement na skalę światową  ale i tak przerzuciłem się na Netellera... obsługa wzrorowa 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
co takiego zrobiłes,że ci odblokowali? oczywiscie poza wyslaniem potrzebnych skanów- dzwoniłes do nich?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
mozna z swojego konta moneybookers wyplacic pieniadze na konto bankowe innej osoby?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie żartuj  tu ludzie na swoje konta swoich pieniędzy nie mogą wypłacić a Ty chcesz na konto innej osoby 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no to jestem po rozmowie z supportem- nie wiem czy mam sie smic czy plakac Pani spytala mnie najpierw do jakich celow uzywam konta- mowie jej , ze chyba nietrudno sie domyslec- wystarczy zerknac w historie, ze to bukmacherka- do tego mam pro gambler status
ona mi na to, ze to musi byc cos powaznego, bo bez powodu nie blokuja kont- wiec ja pytam co? ona nie wie, bo jest tylko mediatorem- o tym decydyje dzial bezpieczenstwa
mowie, jej ze wszystko co trzeba wyslalem i wielokrotnie sie zweryfikowalem- mnostwo kasy wyplacalem od nich na konto - ale to nie ma dla nich znaczenia
wg niej to cos powaznego- szkoda tylko, ze nie potrafi powiedziec co
jako , ze mam tam parenascie tysiecy to malo mnie ta sytuacja smieszy- i stad pytanie- jakie mamy narzedzia , zeby od nich ten szmal wyciagnac? do jakiego organu mozna sie zwrocic o pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie po czym poznajecie, ze macie konto zablokowane? gdzies to pisze na MB? mam za duzo pieniedzy tam, zlecilem jedna wyplate tydzien temu, poki co cisza, wole poki co zadnych przelewow nie robic bo kasa przed swietami potrzebna, a blok by mnie mocno wkurzyl
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no to jestem po rozmowie z supportem- nie wiem czy mam sie smic czy plakac Pani spytala mnie najpierw do jakich celow uzywam konta- mowie jej , ze chyba nietrudno sie domyslec- wystarczy zerknac w historie, ze to bukmacherka- do tego mam pro gambler status
ona mi na to, ze to musi byc cos powaznego, bo bez powodu nie blokuja kont- wiec ja pytam co? ona nie wie, bo jest tylko mediatorem- o tym decydyje dzial bezpieczenstwa
mowie, jej ze wszystko co trzeba wyslalem i wielokrotnie sie zweryfikowalem- mnostwo kasy wyplacalem od nich na konto - ale to nie ma dla nich znaczenia
wg niej to cos powaznego- szkoda tylko, ze nie potrafi powiedziec co
jako , ze mam tam parenascie tysiecy to malo mnie ta sytuacja smieszy- i stad pytanie- jakie mamy narzedzia , zeby od nich ten szmal wyciagnac? do jakiego organu mozna sie zwrocic o pomoc i co nic ci nie powiedziała co z tym dalej zobic?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|