|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Po trzeciej już z rzędu transakcji przychodzi mi spam, że account locked, w rzeczywistości konto nie jest zablokowane. Łatwo sprawdzić, że te e-maile "przekierowują" na inną stronę, temat ten już był poruszany na forum.. Tak dziwnie tak się składa, że ten spam przychodzi mniej więcej w ten sam dzień lub następny po większej wpłacie do buka , trzecią większą wpłatę robiłem w ostatnich 5-6 tygodniach i przychodziły mniej/więcej w tym samym czasie takie gówniane e-maile. Dziwne, że te e-maile nakładają się dziwnie z moimi niektórymi transakcjami. Nie ma reguły jak na razie , gdzie konkretnie wpłacam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie po czym poznajecie, ze macie konto zablokowane? Logujesz się na MB w i klikasz w przycisk wypłata czy jak on tam się nazywa - od razu dostajesz komunikat że nie masz możliwości wypłaty swoich środków - blokada ... Nie wiem o co im chodzi, ale tylko jak mi odblokuja konto (mam nadzieję że odblokują) wypłacam kasę i tyle mnie widzieli. W 100 % przechodzę na netellera - w dupie ich mam za taką politykę ... No bo niby z jakiego powodu mają czelność zablokować moje środki ??? Jedyne moje operacje to wpłaty/wypłaty do buków, żadnych przelewów między prywatnymi/podejrzanymi kontami. Konto mam tam 2 lata, kupę operacji, weryfikacja na wszystkie możliwe sposoby. Po prostu szlag mnie trafia !!! Ja tam nie straszę, ale jak ktoś ma tam więcej pieniędzy to radzę wypłacić póki czas ...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dzwonilem !! no wiec babaka, lekko zkacowana chyba, powiedziala ze weszly nowe przepisy i musza wszystkich weryfikowac po nowemu. czyli albo poprzez wyslanie listu od noch z numerem ( do 5 dni idzie list) albo drobna wplata na konto bankowe, albo przeslanie scanu dowodu osobistego ( ale nie przez maila, tylko przez ich centrum wiadomosci ktore jest na koncie kazdego uzytkownika ). z tego co mowila to przeslanie dowodu jest najbardziej skuteczne. ale jakby cos nie bylo tak, to kazala dzwonic. wiec jest nadzieja ze to wszystko pojdzie normalnie zalatwic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystko pięknie - tylko ja juz te wszystki trzy weryfikacje PRZESZEDŁEM !!!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ale teraz - liczac od piatku? bo ja tez przeszedlem rok temu, no ale oni w zwiazku ze zmiana przepisow powtarzaja chociaz jedna z tych trzech weryfikacji od nowa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie, no oczywiście że kiedyś. Ale przecież to bez sensu, żeby powtarzać procedury od początku ...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ale teraz - liczac od piatku? bo ja tez przeszedlem rok temu, no ale oni w zwiazku ze zmiana przepisow powtarzaja chociaz jedna z tych trzech weryfikacji od nowa. przeczytaj priva
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ale teraz - liczac od piatku? bo ja tez przeszedlem rok temu, no ale oni w zwiazku ze zmiana przepisow powtarzaja chociaz jedna z tych trzech weryfikacji od nowa. przeczytaj priva rozumiem ze priv do farciarza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi konto zablokowali 2 miesiace temu, dokumenty wszystkie zweryfikowali, ale konta nie odblokowali no bo po co. Zenada=MB
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czy jak załozyłem dopiero u nich konto, to musze przed pelnym korzystaniem z niego jakies skany czy cos im powysylac, czy sami sie o to upomna??
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
moze ktos podac numer fax-u na ktory nalezy wyslac skany w celu weryfikacji
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Sorry ,moze troche OT.Do ktorego buka najlepiej wplacic z mb,a potem z niego na konto bankowe,wiecie po co nie chce pisac wprost bo cwaniaki z mb nie spia:D
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
bah albo ew baw, ale obrocic i tak musisz chociaz raz. scany wysylajcie przez swoje konto mb, tam jest podobno wszystko podane, jakis link itp ( sam musze to wszystko odnalezc ) tzw centrum wiadomosci, inaczej bedziecie czekac tygodniami.
a jak ktos czeka tygodniami to niech dzwoni, zrobia to od reki.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dobra po trzykrotnym wyslaniu mailem scanów poszedlem za rada kolegi i sprobowalem przez centrum wiadomosci
poza tym pozwole sobie jeszcze raz dzis do nich zadzownic- nie dam im spokoju poki nie odblokuja
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ile kosztuja was te rozmowy ? Ile trwaja i jak dzownicie ?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Zadzwonilem 2 razy i dowiedzialem sie tyle ze wszyscy sa zajeci ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Matis- niestety jak wszyscy sa zajeci to trzeba troche poczekac przy sluchawce- ile kosztuja? nie wiem, mam to gdzies, bede do nich dzwonila tak dlugo az odzyskam swoja kase
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Matis- niestety jak wszyscy sa zajeci to trzeba troche poczekac przy sluchawce- ile kosztuja? nie wiem, mam to gdzies, bede do nich dzwonil tak dlugo az odzyskam swoja kase
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzwonila  prawda taka, ze koszty za polaczenia sa znikome w porownaniu z tym co maja co niektorzy na kontach u mnie wyplata jak wisi tak wisi jutro dzwonie i wycofuje sie od tych burakow
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ja aktualnie mam na koncie ok 150 zl wiec nie chcialbym aby rozmowy z nimi kosztowaly mnie ktorys tysiac ;)) roznie to jest jak sie dzowni na dziwne numery telefonu na wyspy św. jerzego czy cholera wie gdzie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|