|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
po kolejnym telefonie-
dowiedziałem się, że dział bezpieczeństwa pracuje nad moim kontem - wspaniaaaaaaaaale, jestem zaszczycony kolejna informacja- nie wiadomo jak dlugo te prace beda trwaly- szok tylko tyle powiem
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
po kolejnym telefonie-
dowiedziałem się, że dział bezpieczeństwa pracuje nad moim kontem - wspaniaaaaaaaaale, jestem zaszczycony kolejna informacja- nie wiadomo jak dlugo te prace beda trwaly- szok tylko tyle powiem Szczerze dziwie się że macie takie problemy, ja korzystam bardzo długo i nawet nie musiałem przesyłac im skanu dowodu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po kolejnym telefonie-
dowiedziałem się, że dział bezpieczeństwa pracuje nad moim kontem - wspaniaaaaaaaaale, jestem zaszczycony kolejna informacja- nie wiadomo jak dlugo te prace beda trwaly- szok tylko tyle powiem Szczerze dziwie się że macie takie problemy, ja korzystam bardzo długo i nawet nie musiałem przesyłac im skanu dowodu. zebys sie przypadkiem nie zdziwil jak bedziesz robil transakcje w swieta i na Gwiazdora zablokuja Ci konto - nie zycze Ci tego, ale w obecnej sytuacji wszystko jest mozliwe
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
HAGIi rzeczywiście zaczełem się troche bac i narazie wstrzymam się z wszelkimi transakcjami. Na pewno wam odblokują konta ale straconego czasu i nerw już wam nie zwrócą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiecie co zrobilem ? udalo mi sie wplacic kase z MB do bwina puszcze teraz sobie wszystko ladnie na konto z bwina sprobujcie tak moze na inne buki nie wchodzi ale da sier to siano ruszyc na bwina pozdrawiam wlasnie sprobujcie do jakiegos buka zamiast na konto
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
do buków też nie da rady niestety- ogolnie mega lipa powiem wam, ze nie spodziewalem sie czegos takiego po nich żenada na maxa
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Nie działa ... do bwin ani betsson
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sensacja- odblokowali mnie ale cala sytuacja kosztowala mnie sporo- wielki minus dla nich
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dodam tylko, ze przyjalem taktyke bombardowania ich telefonami i scanami hehe dwa razy dziennie gadalem z supportem i dwa razy dziennie dostawali te same scany hehe wazne , ze juz jest ok ulzylo mi
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
 Moze poratujesz swoim doswiaczenim lleyton, kontakt w jezyku polskim ?? i ile kosztuje rozmawa z nimi, bo nie wiem czy nie pojde za Twoim przykladem. I jeszcze jedno, rozumie ze do Ciebie wyslali list z numerem weryfiakcyjnym a Ty chcac ta wszystko usprawnic zadziales na wlasne reke:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja wczoraj na probe zrobilem przelew do buka a dzis do pokerroomu wszystko bez problemu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dodam tylko, ze przyjalem taktyke bombardowania ich telefonami i scanami hehe dwa razy dziennie gadalem z supportem i dwa razy dziennie dostawali te same scany hehe wazne , ze juz jest ok ulzylo mi list weryfikacyjny dostalem juz dawno i zweryfikowany bylem na wszystkie sposoby teraz posylalem im tylko skan dowodu i wyciag bankowy kazdego ranka 10:30 rozmowa z angielskim supportem i skan dokumentow przez ich centrum wiadomosic na stronce 16:30 rozmowa z polskim supportem i skan dokumentowo zwyczajnie mailem ile koztuje to nie wiem- w kazdym razie dzownilem wczoraj i dzis czyli lacznie 4 rozmowy i uwierz mi ze nawet gdyby to mialo kosztowac po 100 zlotych za rozmowe to mam to gdzies bo odzyskalem sporo, sporo wiecej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od kiedy maja polski support telefoniczny? mi Pani przez tel mówiła ze polski support obsługuje tylko maile 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
bzdura- maja- tylko trzeba poprosic - czasami bywa niedostepny i wtedy mowi Ci Anglik, ze akurat w tej chwili jest to niemozliwe
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pytanie początkującego: czy jak wpłacam do buka to kasa od razu znika z konta moneybookers?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ok dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
We have been having some problems with our moneybookers withdrawals; we are currently looking into it and it should be fixed today. hehe nawet buki maja kłopoty z MB 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W ogóle zauważam, że stronka w ostatnim czasie nie przeciętnie mi się "zawiesza" i wyskakują liczne błędy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|