|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
$port?  To ja myślałem, że to w porządku człowiek, sms-y mu regularnie wysyłałem z wynikami jak prosił. Ponoć na zlocie miał się pojawić na chwilę, bo gdzieś tam mieszka, a w Krakowie w akademiku. Ho ho ho... Nie odzywa się, czy jak?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miał oddać pieniążki przed 12 dniami.
Spotkałem go na qc, napisałem wiadomość, po czym nie doczekałem się odpowiedzi.
Na PW nie odpowiedział.
Również wydał mi się godny zaufania- ale cóż. Pieniądze, które mi wisi to sprawa naprawdę symboliczna, ale piszę dla przestrogi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio na mini-zlocie w Poznaniu był poruszony temat owego usera, tak więc coś musi być na rzeczy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czy to nie jest Fseven (czy jakoś tak) vel sportjuve, który już komuś wisiał wcześniej kasę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czy to nie jest Fseven (czy jakoś tak) vel sportjuve, który już komuś wisiał wcześniej kasę? Ależ oczywiście, że to on. Już dawno przestrzegałem Was przed tym oszołomem, co to często literówki robi. Ale wiemy jak wyglądasz i jak będziesz czekał na PKSa to kiedyś możesz doczekać się małej niespodzianki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też pożyczyłem swego czasu 300zł forumowiczowi Host, który wydawał się solidną osobą. Raz oddał, drugi raz oddał, za trzecim już nie. Potem się okazało, że okradł parę innych osób. Ponoć wyjechał zarabiać na chleb na wyspy.
Moja rada - nie pożyczać. Niestety..
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Oczywiscie,ze nie pozyczac i wszelkie prosby o pozyczki zglaszac tutaj lub do moderatorow .Dziadostwo trzeba tepic w zarodku.Jak ktos nie ma pieniedzy na granie to wo widocznie miejsce nie dla niego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie pożyczajcie też użytkownikowi: ozeszlol. Co prawda okradl mnie na drobne, ale kto nie oddaje drobnych, ten tez nie odda grubszych.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam trochę kasy do pożyczenia, tylko nie zapchajcie mi od razu skrzynki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podbijam z tematem i starą sprawą oszusta, byłego forumowicza mecz.pl - host'a. Wiem, że oszukał na kilka groszy także parę innych osób. Kiedyś ktoś wysłał mi PMa z adresem tego jegomościa (Białystok). Niestety go straciłem, a chętnie bym sobie przypomniał. Wiem, że szansa jest równa 0.01% ale jednak może ktoś jeszcze ma te dane.
O pieniadzach i sprawie już dawno zapomniałem, ale arogancja tego Pana na gg mnie dzisiaj powaliła..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie ten temat będzie zawsze kojarzył się ze Zvonkiem. Ktoś ma jakieś dobre info pod jakim nickiem teraz zamierza Zvonek zostać "odkryciem roku w Oskarach"?  Co tam u niego? Jak coś wiecie to nie krępujcie się. Podzielcie się tym infem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka