|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mój nick to efekt dwukrotnego nieudanego zarejestrowania się
pod innymi więc poszedłem "na całość"-że takiego nikt nie ma
no i w końcu BINGO... Szkoda, że to [b] nie wyszło 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie wyszło bo nie było opcji aby
wyjść miało-i miało być tak jak jest.
Czytam wpisy i wiem przecież,że byli tu userzy chcący mieć nicki
pogrubione i dostawali odp.że nie można,więc i ja wiedziałem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zari...bo zariwa (zarywa) - kiedys takie wytlumaczenie uslyszalem a serio, od nazwiska...Zarębski
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Szkoda ,ze jeszcze nie odezwali sie w tym temacie userzy kapitanSB MiszaSB jaruzelski oraz...pizdziboj  Z kolei ja chętnie poznałbym historię powstania nicka: "shuja"...czyżby się skądś zerwał? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Szkoda ,ze jeszcze nie odezwali sie w tym temacie userzy kapitanSB MiszaSB jaruzelski oraz...pizdziboj  Fajny temat a w trakcie czytania zostalem wywolany do tablicy . W czasach studenckich bylem szefem tworu ,ktory sie nazywal komisja dyscyplinarna ,zahaczylem o powstanie Solidarnosci ,strajki studenckie ,etc .-po nocnej rewizji przez SB w akademiku nie wpuscilismy juz panow na nastepne .Kto pamieta tamte czasy wie ,ze bylo troche strachu .A ,ze moje inicjaly to tez SB tak wlasnie zostalem kapitanemsb . Dodam ,ze od wojska udalo mi sie mignac i jestem szeregowcem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoda ,ze jeszcze nie odezwali sie w tym temacie userzy kapitanSB MiszaSB jaruzelski oraz...pizdziboj  i AL_NADAL 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam. Moj nick pochodzi z sentymentu do SWOS'a za czasow Amigi(ile to dni/tygodni/miesiecy sie stracilo  ). Zawsze jak zaczynalem kariere, to pierwszym celem transferowym byl wlasnie "Tulio", brazylijski napastnik z Botafogo. Cena w okolicach 2 mln, wiec mozna powiedziec, ze byl do zdobycia w prawie kazdym klubie. Swoja droga to nie kupowalem go tylko wtedy gdy prowadzilem kluby rzedu Widzew ale rowniez takie ekipy jak Barcelona itp. Jak dla mnie byl to zdecydowanie najlepszy napastnik tej cenie (swietny Ball Control, Speed). Dorownywal takim zawodnikom jak Weah (15mln), Zola (ok.10mln) itp.  Ach... co to byla za gra. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mój nick nie ma genezy Kolega wymyślił mi go w gimnazjum- na początku było po polskiemu: Łej, a później sam zmieniłem napis na Way.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Szkoda ,ze jeszcze nie odezwali sie w tym temacie userzy kapitanSB MiszaSB jaruzelski oraz...pizdziboj  Nie wolno mi o tym mówić, dopiero po 35 latach  Myślcie co chcecie - lepsza zabawa 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Ja już wyjaśniałem, Misza SB = Misza Sługa Boży 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Podejrzewam, że [T]-error nie jest z tego świata. On wie wszystko!!! Praojciec nasz... hihihi 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
na mnie w budzie wlali mucha bo to od nazwiska muszynski. potem zmienili mi na dmucha bo lubie obie podmuchac. i tak juz zotalo i wcale sie tego nie wstydze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na mnie w budzie wlali mucha bo to od nazwiska muszynski. potem zmienili mi na dmucha bo lubie obie podmuchac. i tak juz zotalo i wcale sie tego nie wstydze Jak bede mial materac do nadmuchania to sie do Ciebie zglosze ,tak pod koniec maja ,bo wtedy zaczyna sie sezon na plaze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podejrzewam, że [T]-error nie jest z tego świata. On wie wszystko!!! Praojciec nasz... hihihi  Nie wyoada sie nie zgodzic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raczej terror jest ojcem wszystkich ojców i ojcem czucka norisa 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Jesteś skąpy Chcesz być zauważany w swoim środowisku Umiesz wyrażać swoją opinie, co czesto wprowadza Cię w tarapaty Jesteś dość delikatną osobą Masz duszę romantyka Umiesz mówić NIE Masz mały krąg zaufanych przyjaciół Lubisz trochę szpanować. Nie zawsze mówisz innym prawdę Mając taki nick jesteś troche dziwny  To niezly opis, w wiekszosci true.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|