Dyskusja na powazny temat prowadzona w malo wybredny momentami glupi sposob, ale przede wszystkim zenujacy sposob. Tym nie mniej sa tam teksty ktore rozp.ierdalaja:
Ja mam troche do JP2, ale chuj, nigdy mu źle nie życzyłem i ciesze sie, że sie trafił taki Polak. A takim pojebom jak Globus to tylko świecznik wielki jak menora.
Ponawiam prośbę: hejtujcie samych siebie to może dojdziecie do świętości. Pokory troche, ziomale, tego Wam brakuje. Jakie to forum jest żałosne... Dżizas. Naprawdę tak myślicie, że papież to leszcz? A może bananowiec, w końcu hajsu miał dużo przecież? Leszcz, czy bananowiec? Zdecydujcie się wreszcie, leszcze. Propsy dla JP2. Respekt.
Ojej - a ty kurwa hipokryto jebany myślisz że kim jesteś? Jesteś kurwa lepszy może bo obnosisz się demonstracyjnie ze swoim antykatolicyzmem i skrajnym upośledzeniem umysłowym. W dodatku jesteś święcie przekonany o swojej nieomylności w kwestiach wiary, Boga i życia po śmierci czy też nicości. Idziesz przez życie jak kurwa muł. Żresz, srasz, chlejesz ruchasz i gonisz tylko za kaboną jak pojebany zaś szczytem spełnienia życiowego jest dla ciebie zakup nowego dresu i komórki, którymi będziesz się chwalił swoim koleżkom pokroju Globus a oni z tępym mulim zachwytem w oczach będą ci zazdrościć.
Kurwski baranie jak byś był mądry to byś wiedział, że JPII spotykał się z przedstawicielami innych kościołów na pokojowych audiencjach i potrafił rozmawiać z nimi o Bogu i sprawach duchowych.
Pierwszy wypowiem się jako zgorszony. No dobra tresci antyklerykalne ale to nie o to chodzi, Papież był jednym z najbardziej szanowanych ludzi na świecie i każdy z nas był dumny z narodowości Jana Pawła II. Nie rozumiem kompletnie co ci niektórzy ludzie z tamtego forum mają w głowie ? Może jak umrze im ktoś bliski z rodziny albo sami będą o krok o śmierci (czego im oczywiście nie życze, tfu tfu) to zmądrzeją, bo wydaje mi się, że takie głupoty to piszą tylko dzieci, które mają wszystko co sobie zamarzą, a jedynym problemem jest to, że bluza CHWDP wyszła z mody...
Żeby nie było OT to wkleję mój ulubiony filmik. Wiem, że już był, ale warto go przypomnieć. Jozin z Bazin (Józio z Bagien)
PIERWSZY: Ehhhh... Nakupić by tak chińskich zegarków - jak najtaniej, potem cofnąć się wehikułem czasu, tak ze 20 lat wstecz, sprzedać jak najdrożej, a potem za zarobione pieniądze nakupić dolarów po ówczesnym kursie... DRUGI: Albo lepiej! Wynaleźć taką kserokopiarkę, która może kopiować przedmioty.Wziąć bryłkę złota i kopiować, kopiować... TRZECI: Tak więc, panowie ministrowie, czy są jeszcze jakieś inne pomysły na uzdrowienie naszej gospodarki?
Gospodarz kupił nowego koguta, który zaraz na podwórku chciał zrobić porządek i pokazać staremu kto tu jest panem. Stary kogut zaproponował: - OK, odejdę jeżeli wygrasz ze mną wyścigi na około studni, 50 okrążeń. - Nie ma sprawy, no to zaczynamy? - odrzekł młody. - Dobra, ale wiesz co, ja znam teren, daje ci pól okrążenia forów. Młody kogut pewien zwycięstwa zaraz się rzucił do biegu i tak się gonią, ale odległość pozostaje ta sama. W pewnym momencie jakąś ręka chwyta młodego koguta za szyje, na pieniek odrąbuje głowę i słychać: - Ku... to już czwarty pedał w tym miesiącu.
nie wiem czy było ale babka skasowała droższy bilet i kanar chciał jej mandat wlepić,ale najlepsze MPK powiedziało ze jak babcia skasowała zamiast biletu za 1,2 zł bilet za 2,1 zł popełniła wykroczenie....kuzwa to Polska http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/news/absurd-nie-sposob-w-to-uwierzyc,1029666