|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
-error]Mam znajomego, który skutecznie i uparcie odmawia sobie zakupu komórki. No nie i już. Dobrze mu z tym, a raczej bez telefonu. Żyje ma się świetnie, ma sporo znajomych. Pewnie ma gadu, skype, konto na naszej klasie itd. itd. 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
1 w nocy i serwery przeciążone 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Goget mozesz cosik napisac o Rysku ,wokaliscie Dzemu,zyl w twoim miescie.Zeby bylo w temacie to Riedel taz jest w naszej klasie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze matke mam skarcic bo jest moderatorem na swojej klasie ? :} Zapisal sie do niej 12-latek, a ona nie ma sumienia sie go wyrzucic  bo jest moderatorem. Zrozumiec kobity, nawet matke :|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurde, okazało się, że fajna laska ode mnie z podstawówki jest pokemonem... A wszystko przez naszą klasę...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Goget mozesz cosik napisac o Rysku ,wokaliscie Dzemu,zyl w twoim miescie.Zeby bylo w temacie to Riedel taz jest w naszej klasie. Nie moje klimaty pacyfista  Z opowiadań wiem, że uwielbiał picie i inne używki i to też propaguje młodzież z całej Polski, która się co roku do nas zjeżdza na festiwal tego śp. pana...
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
http://www.nasz-pobor.pl/  Teraz czekamy na: nasza-parafia.pl nasz-stadion.pl nasza-dzielnica.pl nasza-ulica.pl nasz-rocznik.pl itd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ehh nie moge sie zapisac bo nie bylem w wojsku...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie zobaczyli, że można dobrze na tym zarobić i będą kombinować jak się da, więc nie dziwią mnie podobne twory. W sumie mi to nie przeszkadza. Nie wchodzę na żadne fotki, NK czy co tam jeszcze jest, a jeżeli ktoś ma na to ochotę to czemu nie. Nie wiem dlaczego wielu tak to przeszkadza. Nie chcą to nie wchodzą i po problemie.
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
http://www.nasz-pobor.pl/  Teraz czekamy na: nasza-parafia.pl nasz-stadion.pl nasza-dzielnica.pl nasza-ulica.pl nasz-rocznik.pl itd. nasza-cela.pl 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Ja miałem taką klasę z dupy w liceum, że byłem pewien, że nie tylko nie ma tam nikogo z niej zarejestrowanego, ale nie ma nawet tej klasy info o niej w katalogu szkoły. I nie pomyliłem sie  Gimnazjum i podstawowki tez nikogo \o/ Ale dla ludzi po 30-tce to wg mnie super sprawa  także wróce tam za 10 lat, ale nie spodziewam się zbyt wiele 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Najlepszy motyw - zaprasza mnie ktoś do znajomych - wchodzę, jakaś laska, nie kojarzę z miniaturki zdjęcia, imię i nazwisko nic mi nie mówi, wchodzę na profil - o, fajnie, chodziła ze mną do liceum. Ku ścisłości - liceum kończyłam rok temu. Nie znam dziewczyny i pierwszy raz widzę ją na oczy. Patrzę, a ona w znajomych ma prawie całą moją klasę i nie wiem czy oni ją dodali tak o, mechanicznie czy ja mam jakieś dziury i nie pamiętam, że taka postać chodziła ze mną do klasy...
Ehe.
Także nie widzę sensu w zakładaniu profili np.'cała polska' albo 'Jaś Fasola'.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mi sie przydaje NK  czasem jakas laska do mnie podbije na gygy to dodaje sobie ja do listy, potem wchodze na NK importuje liste gygy i sprawdzam fotki, jak dobra to gadam dalej, jak nie to ma bloka na starcie  trzeba dostrzegac tez dobre strony takich portali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trochę przegięcie pały jest w tej naszej klasie. Wrzuciłem swoją listę gg na tą nasza klase i pokazuje mi wszystkie osoby które są tam zapisane z imienia i nazwiska, które podały w serwisie nr gg. Co ciekawe pokazuje nawet osoby których numer gg nie jest widoczny w serwisie dla wszystkich tylko dla znajomych. Teraz z imienia znam parę osób które wcześniej znałem tylko po nicku  Od razu usunąłem swój gg z tego serwisu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no o tym wlasnie pisalem  w nocy mialem sie uczyc do kolokwium, no ale wolalem sie chwile po naszej klasie pokrecic i dorwalem taki twor co sie nazywa *** Beautiful girls on the World ***  link do znajomych tego czegos: http://d.nasza-klasa.pl/friends/3451266  narazie w znajomych ma 2850 ludu, i o dziwo duza wiekszosc to bardzo mile panie, jest na co popatrzec 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Trochę przegięcie pały jest w tej naszej klasie. Wrzuciłem swoją listę gg na tą nasza klase i pokazuje mi wszystkie osoby które są tam zapisane z imienia i nazwiska, które podały w serwisie nr gg. Co ciekawe pokazuje nawet osoby których numer gg nie jest widoczny w serwisie dla wszystkich tylko dla znajomych. Teraz z imienia znam parę osób które wcześniej znałem tylko po nicku  Od razu usunąłem swój gg z tego serwisu. No to widze ze masz cos na sumieniu :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witamy Państwa Nie spodziewaliśmy się takiego tak dużego ruchu na stronie przez co jesteśmy zmuszeni zmienić serwer strony na większy. Przepraszamy wszystkich za niedogodności. Pozdrawiamy, Ekipa nasz-pobor.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://wiadomosci.onet.pl/1668900,11,item.html Namierzyli sprawcę dzięki dzięki naszej-klasie
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,38905039,105799604,4414625,0,forum.html
|
|