Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 19 1 2 10 11 12 13 14 18 19
R
old hand
old hand
R Offline
ok dzieki Goget i artbledo wlasnie chodzilo mi o to czy moge zalozyc drugie konto w coralu i czy nie bedzie to kolidowalo z tym ze mam konto w eurobet.Spoko ..

:swiat nalezy do tych co ida ciagle naprzod nawet jak sie potykaja:

Napisalem to bo powoduje ten cytat dreszcz ktory dodaje mi ciagle motywacji do walki z bukmacherami.A w tym tygodniu potrzebuje silnej psychiki to samo wisi juz na drzwiach wejsciowych mego domu ,w kuchni ,na lusterku ,w kiblu tak nawet w kiblu oraz co proste w mojej glowie.

Do uslyszenia jutro dzisiaj tak jak kazdy czlowiek musze sie zajac troszke wlasnym interesem .odezwe sie jutro po wynikach.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Llama
jak wrócę po 19.00 i dalej będziesz spamował tutaj i pieprzył farmazony to załapiesz 2 ostrzeżenia (jedno za produkcję do 13.48, drugie za produkcję po 13.48) więc się zastanów nad sobą. i naucz się pisać po polsku.

Llama mylisz się były by to ostrzeżenia numer dwa i trzy. Pierwsze rapper20 dostał ode mnie za temat: "Masówka".

Rafter ja tobie kibicuję każdy ma gorszą passą a prawdziwego gracza poznaje się po tym jak potrafi sobie poradzić w trudnej sytuacji. Ja też ostatnio miałem pecha. Trzymaj się i powodzenia piwo

.::Think Twice::. Ignorator.

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Originally Posted by RAFTER
.Zreszta robie ten temat tylko do konca marca bo po co mi to ?

To po co w ogole zakladales ten temat jesli chcesz go chwile prowadzic? Ten temat jak dla nas czy na ciebie? Piszesz ze ci nie potrzebny to po co go zakladasz i podajesz typy? Troche to dla mnie dziwne. Jesli chcesz udowodnic ze potrafisz zarabiac to do marca to troche maly okres czasu zeby udowodnic ze mozna zarabiac. Trzeba przynajmniej z pol roku czy rok prowadzic zeby mozna powiedziec ze ktos ma dobre typy i naprawde zarabia z tego. Miesiac 2 czy 3 mozna miec szczescie ale pozneij to juz szczescie raczej nie pomoze - jak sie zarabia dalej to juz sa raczej umiejetnosci.

Takze dla kogo jest ten temat? Dla nas zebysmy sie nauczyli zarabiac czy dla ciebie zeby cos pokazac? Bo z tego co piszesz to ani jedno nie wypali bo chcesz zwinac temat po 2 miesiacach ani drugie bo przez taki krotki okres czasu i tak nie mozna udowodnic czy sie zarabia czy nie.

Wiec temat troche bez sensu...

A moze jest tu jakis ukryty sens tylko ja go nie widze? wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przejrzałem dokładnie wypociny wszystkich w tym temacie. I muszę powiedzieć, że jestem mocno zniesmaczony. Najbardziej interesujące jest to, że tutaj co poniektórzy uważają się za jakieś gwiazdy. A takie zachowanie uważam za wielki nietakt, bo czy kojarzenie nicka oznacza bycie gwiazdą?... Moim zdaniem panowie tak na przyszłość zajmijcie się rozwojem forum i pozytywną działalnością na mecz.pl, bo prawdziwą wartością jest robieniem tego czeka się kocha.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by Ignorator
... bo prawdziwą wartością jest robieniem tego czeka się kocha.

majestic , ty sie dziwisz ze ten temat ma tyle wyswietlen , stron cos okolo 13-14 , typow okolo 30 , tyle samo bajek , drugie tyle opwiastek , jedna historia ktora moze sie starac o nagrade roku (piostar) laugh , i od czasu do czasu konkrety jak ten w cytacie , w takim razie jak tu nie zagladac co wieczor nawet jak sie grinnie ma czasu - relaks gwarantowany

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
To jest jedyny temat ktory przegladam w PP smile

old hand
old hand
Powiem krótko, ten temat zaczyna przypominać forum na onecie. Wnioski wyciągnijcie sami.

Ta jasne, jakby na onecie były takie topici, to byłoby ekstra laugh laugh

R
old hand
old hand
R Offline
...tylko na chwilke krociutkie podsumowanie wczorajszych typow.
Typ na cornersy wygrany (bylo ich 6 w calym spotkaniu)co mnie bardzo cieszy gdyz naprawde dlugo siedzialem by ten typ zagrac.Szkoda tylko ze stawka taka niska,co do gasqueta to nie wiem jak on to wmoczyl nie ogladalem tego meczu jednak zadko ale zdaza sie jak widac by rozstawiony zawodnik z nr 1 jechal do domu w 2 rundzie,szczegolnie ze przeciwnik nie byl z gornej polki.To jest ciekawa sytuacja do progresji ktora zanotowalem na przyszlosc,dzisiaj pojechal gasquet w 2 rundzie,w czoraj rowniez obronca tytulu blake z weteranem santoro.Na to nic nie moglem poradzic.Jednak jak pokazuje moja historia gry ,trzeba czekac na powtorke podobnej sytuacji w przyszlosci,napewno taka sie pojawi to kwestia czasu i wtedy zagrac najlepiej za pieniadze in banko ostrzej na singla po kursie 1.4.Inbanko to specjalny budzet grany wlasnie na tego typu sprawy.Inbanko to kasa z nadwyzek tygodnia badz miesiaca odkladana by pozniej zainwestowac bez koniecznosci odrabiania w razie pomylki ale o tym kiedy indziej...Ogolnie z tych typow 25 euro zysku co przy niskich stawkach jakie zagralem daje satysfakcje.Mam na dzisiaj 4 typy z czego tylko dwa mam zamiar zagrac jest to dalej progresja bo ten tydzien na progresji sie opiera.W poniedzialek rusza australia wiec tam juz beda plaskie stawki.Typy podam do poludnia bo jeszcze podczas snu moze cos wymysle nie nalezy sie spieszyc.Czekam teraz tylko na moment az poczuje co mam zagrac.Wszystkie 4 typy sa wybrane po bardzo dlugich selekcjach z kilkudziesieciu.Wiec kazdy z nich moze wejsc mimo to mam takie cos ze do progresji oprocz logicznego podejscia i analizy jak juz wybiore typ musze go jeszcze poczuc ,to cos tak jak by intuicja sam nie wiem jak to okreslic poprostu wewnetrznie czuje ze te wlasnie beda dobre.I na to juz tylko czekam.
pozdrawiam.

P.S moze wam sie wydac szczegolnie o tej godzinie ze pisze nieco w innym stylu niz zazwyczaj .Jednak sa to tak jakby moje wlasne mysli ktore z rana pozniej czytam.Jak zaznaczalem niktore zeczy z tego tematu traktuje jako swoj dziennik mysli po i przed gra.Wg mojego przyjaciela o ktorym wspominalem ma to dawac dobre wyniki na przyszlosc.W co wierze i dlatego to robie .

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
A teraz interesy kolejny typ na dzisiaj ktory zagralem to:

CHELSEA-EVERTON(ilosc zutow roznych w meczu)typ(5-7) kurs 5.5 Stawka 10euro.

gratulacje RAFTER piwo
ten typ podniósł znacznie średnią kasa

statystyka w temacie wygląda następująco :
podanych typów 31
trafionych 19
średni kurs trafionych typów 1,93

skuteczność 61,2 %

przy takim kursie wchodzisz do czuba piwo kostka

coraz lepiej
szkoda że nie zagrałem tych rogów , nie mam niestety w tym buku konta frown

R
old hand
old hand
R Offline
witam.
Dzisiaj puscilem takie cos:

fyrst./matk.-stepanek./berdych. 2 1.85 100pln (betathome)

nad drugim typem jeszcze mysle podam go za jakies 2 godziny do tego czasu powinienem juz byc pewien.

Pozdrawiam.

R
old hand
old hand
R Offline
Witam.
Krociutko napisze czemu taka taktyka ponizszego typu.Otoz ciagne ta serie juz 3 miesiac.Wygrzebalem ta progresje z bardzo glebokiego dna.Pomyslalem sobie hej men czemu bu kurcze z tym nie ruszyc przeciez nie zrealizowalem z tego zyskow.Ok jede z tym ,po mojej historii gry jasno widac ze powinienem grac na nieparzyste i tak.Jest to progresja czysto intuicyjna poparta statystyka w ktorej wychodzi mi ze mam grac na odd.Wiem jak to brzmi ale progresja zedzi sie wlasnymi prawami ktore nieliczni rozumieja.I jade do skutku z ta progresja az wejdzie:
zasay:
1 gram to tylko do jednego zwyciestwa
zawsze pierwszy mecz z oferty ladbrokes ktory oferuje kurs 1.9
czysta kalkulacja i nastawienie na jedno trafienie i tak:

xanthi-aek(nieparzysta ilosc goli) typ 1 1.9 stawka 80euro. ladbrokes

Pozdrawiam i podkreslam w progresji nastawionej na takie zeczy jak powyzej liczy sie wlasnie intuicja.Jesli ktos uwaza ze takie podejscie mnie zgubi ok men poczekamy na ta zgube i pogadamy.Napewno nie mozna grac tego za czesto i trzeba miec jakis odnosnik.Mi daje pewnosc tego ze wygram na tej progresji dwie zeczy pierwsza historia ktora wskazuje-grac na odd ,moja intuicja oraz czuje ze wszystko mi sprzyja w tym tygodniu.Progresja to jest dziedzina magiczna.Kazdy kiedys dojdzie do tego ze grajac progresja licza sie bardziej umiejetnosci niz matematyka.Chodzi mi o ta progresje w ktorej nawet houdini nie wiedzial by jak z niej skorzystac.Ok dzisiaj juz mam luz psychiczny bo kasa poszla w eter VAMOS!!!to taki okrzyk na pomyslnosc albo moj ulubiony KOKO JAMBO I DO PRZODU!!!
hehe stary film ale ten cytat utkwil mi w glowie.
pozdrawiam i do uslyszenia po wynikach.

R
old hand
old hand
R Offline
i jeszcze jedno ta progresja to zwykla ruletka z zakladem na odd a jak wiadomo w ruletke da sie wygrac.I tutaj mam jedna rade dla tych co graja w ruletke zawsze niewazne z jakim planem startujesz pierwsze typy zawsze wchodza.Dlatego mowiac szczeze spodziewam sie wygranej maxymalnie za 3 razem ale czuje ze bedzie to wczesniej.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
o ludzie jaki bełkot

veteran
veteran
Nie wypowiadałem sie w tym temacie ale to co teraz przeczytałem powaliło mnie na kolana confused

Progresja to jest dziedzina magiczna.Kazdy kiedys dojdzie do tego ze grajac progresja licza sie bardziej umiejetnosci niz matematyka.Chodzi mi o ta progresje w ktorej nawet houdini nie wiedzial by jak z niej skorzystac.

Widze że Rafter jest naprawde wyjątkowy i jako pierwszy na świecie zamierza pokazać nam że grając zdarzenia o prawdopodobieństwie 50% po kursie 1,9 można osiągać zyski.

Jestem pod wrażeniem papa

R
old hand
old hand
R Offline
mowilem a raczej spodziewalem sie tego typu reakcji.Gryzonko nie jest dla mnie nowoscia ze ty jednak do tego zawodu sie nie nadajesz kolego.Pobelkocze jeszcze przez chwile gryzonko pozwolisz prawda?ok .Spodziewam sie ze nie kazdy akceptuje tego rodzaju zagrywki ale ja jestem tym ktory malo tego ze takie zeczy akceptuje to w dodatku gram je z pelna swiadomoscia.Czym wg was jest hazard?To o czym przed sekunda pomyslales nie jest tym moj typ.A czym jest zawodowy hazard?tym jest wlasnie moj typ.He widzicie my sie nie dogadamy gramy rozne melodie na roznych instrumentach.Wezcie pod uwage fakt ze takie typy i zagrywki w progresji to normalka ,ten typ niczym sie nie rozni od zucenia moneta reszka czy orzel, a na tym da sie zarobic.I ja wlasnie ide tam gdzie sa pieniadze.Czy zarabianie na zakladach to tylko szukanie zakladow z meczem o duzym prawdopodobienstwie i w dodatku z dobrym kursem?Nie nie tylko jest wiele opcji z ktorych nalezy korzystac i ja to robie wlasnie.Takie tpy maja to do siebie ze sa pozbawione analizy co znaczy ze sa pozbawione matactwa bukmacherow.Zreszta ludzie temat jest po to by pokazac jak ja wg wielu zakrecony gosc robie kase.I to tyle a jak komus cos sie nie podoba to coz moge powiedziec ,bardzo dobrze czlowieku mnie tez sie wiele zeczy nie podoba i napewno gdybym poznal twoj rodzaj gry tez bym znalazl mnostwo takich zeczy.Ale jesli robisz na tym kase to to zamyka mi gebe.
OK belkot FINISZT na dzisiaj.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
KOKO JAMBO I DO PRZODU!!!

Z tego samego filmu ,odnosnie Twoich poczynan ;

"Przyda sie troche finezji w tym smutnym jak p**** portalu"

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Bukmacherka to nie hazard. Mylisz pojecia.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by amkwish

za to tobie świetnie idzie grin

niedługo wylecisz przy takich typach z ELITE stop

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by majestic
Originally Posted by amkwish

za to tobie świetnie idzie grin

niedługo wylecisz przy takich typach z ELITE stop

cdn...

"bujasz sie jak p********* rezus" laugh

Spokojnie Wazelinko ,nie wylece papa

Strona 12 z 19 1 2 10 11 12 13 14 18 19

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, alfa, $-man, Sensei, Szuman, Lukasz111, rymoholik, rafal08, burbon, wHiTe_StAr), 2,929 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,546
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025