|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe jak wtopi 3000 euro czego to będzie lekcja? do tego jeszcze daleko .... ciekawe co będzie jak ty przestaniesz podawać typy z Betfair których nie można zagrać , co wtedy będzie ?? kolejny wtopiony temat PIOSTARA na dużym minusie 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
podaj typ którego nie można zagrać? zapewne nie potrafisz ich znaleźć w ofercie betfair i stąd ten kłopot
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafter nie załamuj się docinkami tylko napisz czy dzisiaj coś znalazłeś z typów
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam po przerwie nie zagladalem dlugo bo poszukiewalem typu i planu.Znalazlem dwie zeczy nad ktorymi sie zastanawiam.Powiem narazie tylko ze pierwsza to progres dwu stopniowy i pewnie na to sie zdecyduje drugi plan to gra all in na pewny typ niekoniecznie z niskim kursem. Dobrze majestic zauwazyles ,plan ktory przyjalem na ten tydzien przeszedl ,przeobrazil sie w cos bardziej przypominajacego hzard jednak z wieksza doza kontroli.Daje to jednak duzo czasu do namyslu i jak to dobrze rozegram mam wolne do konca tygodnia by naladowac akumulator ,zyski rowniez beda na dobrym poziomie.Gra w ryzyko to juz nie zabawa i nie moge sobie pozwolic na zadna pomylke by pozniej szukac usprawiedliwienia.Musi byc wszystko zagrane perfect w tym momencie i tak to wlasnie bedzie.Podam typ prawdopodobnie do wieczora bo mecz jest dzisiaj ,lub dopiero w weekend jesli zdecyduje sie na progres.Jak narazie wszystko kontroluje dwa typy nietrafione mam jeszcze dwie mozliwosci .Sam widzisz majestic ludzie naprawde powinni zaczac grac grubo by przyzwyczajac sie do stawki,ktora predzej czy pozniej na kazdego przyjdzie.Ja juz nie mam z tym problemu ,mam z gory zalozony budzet na gre i jak mam stawiac wiecej bo tak wyszlo to robie to.O czym my tu rozmawiamy ,kazdy kto nieprzezyl gry va banque ten musi zrobic to jak najszybciej by wczuc sie w sytuacje.Jesli bije mocniej serce ,rece sie poca,i mnostwo mysli w glowie,nalezy powtorzyc proceder az sie psychika przyzwyczai.Ma to na celu w pozniejszych tego typu sprawach powodowac jasne myslenie przed zagraniem all in .Jest nawet specjalny trening tego typu reakcji ktory osobiscie przeszlem,jednak o tym nie bede juz pisal moze kiedy indziej. Sprawa prosta zobowiazalem sie prowadzic ten temat przez rok tak tez bedzie.Podam typ jak zdecyduje sie juz na konkretny plan. do uslyszenia.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Rafter- powtarzam kończ ten temat i wstydu oszczędź NIKT PROFESJONALNIE PODCHODZĄCY DO BUKMACHERKI NIE ZAGRA ZA CAŁĄ KASĘ NA JEDNO SPOTKANIE (JEDEN KUPON) BO TO SAMOBÓJSTWO. A jak jeszcze piszesz że to normalka to się człowieku OŚMIESZASZ.
POZDRAWIAM.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam.Dzisiaj ruszylem z planem ktory ma na celu dwie zeczy 1 uzupelnic moje konta gotowka oraz 2 pokazac jak gra sie na wysokim ryzyku. plan zaklada 2 typy ponizej pierwszy
koubek-mathieu 1 2.37 300euro ladbrokes
jak ta inwestycja zakonczy sie innaczej niz mysle wtedy wchodze ALL INN .Zycie jest piekne. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Rafter- powtarzam kończ ten temat i wstydu oszczędź NIKT PROFESJONALNIE PODCHODZĄCY DO BUKMACHERKI NIE ZAGRA ZA CAŁĄ KASĘ NA JEDNO SPOTKANIE (JEDEN KUPON) BO TO SAMOBÓJSTWO. A jak jeszcze piszesz że to normalka to się człowieku OŚMIESZASZ.
POZDRAWIAM. dajcie mu w koncu spokoj, wcale nie jestem fanem Raftera, moze to amatorka moze nie, ale to jest jego temat i przestancie mu zasmiecac. Niech sobie chopak gra jak chce, jego pieniadze jego gra. Pozdro 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Stefek przegrał wygrany mecz widać zabrakło mu treningu z wiary w podswiadomość.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Rafter czymaj sie Z niecierpliwoscia czekam na ALL IN, podobno na forum mowi sie ze dajesz przeciw nieudcznikowi Golocie?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam. Co do goloty to nie obstawiam tego zjawiska przynajmniej nie dzisiaj.Podam typ poznym wieczorem bo narazie mysle nad strategia finansowa.Nie moge spier... bo wiadomo co sie stanie.Jestem mozna by powiedziec nawet za bardzo wyciszony.Doszlo do tego co plan zakladal w ostatecznosci all in .Jest to zawsze fajna sprawa stawiac wszystko ,albo wygrywasz i grasz dalej albo petla i po wszystkim heheh zartuje oczywiscie.Co by sie nie stalo jestem na to przygotowany.Moj ostatni as z rekawa wydaje sie byc niepokonany.Typ juz mam jeszcze tylko pozostaje problem gdzie to wszystko zagram.Podejzewam ale moze sie myle ze w ladbrokes nie dam rady zagrac za wszystko na singla wiec mysle jeszcze nad jakims kursem 1.01 a moze i zagram zobacze za jakis czas.Mam w ladbrokes najwiecej kasy wiec wazne by zaklad byl przyjety za all in.Do uslyszenia panowie,uczcie sie bo i was kiedys czeka taka sytuacja.Jedni jak znam statystyke wypeniaja i nie zagraja za wszystko-typ wszedl i co z tego jak gosc wypeniales idz kup sobie czekoladke na pocieszenie.Inny znowu zagra jakis plan oszczednosciowy -gosciu po co te zabawy boisz sie wiec kombinujesz,z kursem.Jedna rada jak juz sie postanowilo to trzeba dokonczyc nie ma wycofaj sie.Wg matematyki wlasnie teraz wygram i wg mojej intuicji rowniez. Do uslyszenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafter czymaj sie Z niecierpliwoscia czekam na ALL IN, podobno na forum mowi sie ze dajesz przeciw nieudcznikowi Golocie? Ja, podobnie jak Rafter ,jutro gram jeden kupon ALL IN i to wcale nie zart 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Rafter mówiąc krótko czytając twój przede wszystkim poprzedni post jesteś idiotą. Jak jutro uda ci się wygrac to będziesz się chwalił jaki to zajebisty plan masz i kasę robisz, jak nie to znikniesz na nastepnę kilka miesięcy. Potem znów wrócisz i będziesz pier.dolił te swoje farmazony jak to uczysz innych grac. Powodzenia i wytrwałości w twoim debilizmie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie nie bede sie chwalil bo to jest plan jaki zatwierdzilem czyli zdecydowalem sie tak grac.Ja jak wychodze na start to zawsze dobiegam do mety.Czym tu sie chwalic premium? taka skutecznoscia jaka mam ?Jak wygram nic nie powiem skoncentruje sie na dalszej grze i to wszystko.Chwala sie dzieci w przedszkolu ,podejzewam ze wlasnie ty nalezysz do przedzialu gdzies w tych granicach.Premium obserwuj temat bo ja juz za duzo mowic ani nie zamierzam a ni nie bede tego robil ,wprowadza to zamet do mojego myslenia.Jeszcze jedno..poczekaj .Nie musial bym grac all in teraz bo stac mnie jeszcze na inne warianty gry np 4 poziomowa progresja i inny schemat ktory nie wchodzi w gre bo ja robie CONTINUE tego co zaczalem kumasz ?Nie kumasz ?I tak moze byc.Brednie czlowieku to ty opowiadasz ja mam taka a nie inna psychike i tak to wlasnie wyglada ze tacy i tobie podobni nie rozumieja mnie.Napewno plotkom nie polecam takiej gry nie sa jeszcze gotowi by isc z takim planem od czasu do czasu.Uzmyslow sobie jedna zecz i wyciagnij esencje z tego co pisze gamoniu moze cos zrozumiesz FINITO. Do uslyszenia za jakis czas.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Siema Rafi :-) tak to ja Zalogowałem się tylko po to żeby ci zadać jedno pytanie... proszę nie rozpisuj się tylko odpowiedz JEDNYM słowem. Ile razy ucząc wszystkich wokół jak się gra wtopiłeś cały swój budżet? Napisz koleżko cyfrę... to wystarczy. I skończ już pisać o swojej psychice. Poszukaj sobie swoich tematów o "stalowych jajach" itd. Rafter wg mnie nie nadajesz się do tego biznesu i tyle. Znajdź pracę np. na budowie. Teraz podobno jest łatwo. Może tam sprawdzisz się lepiej. Pozdro i pamiętaj... wystarczy cyfra.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
0 juan zero wszystko jest w depozycie o czym tez pisalem.Juan gdybys czytal moje tematy wiedzial bys ze to co bylo nazywa sie czasem przeszlym nie terazniejszym.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
i jeszcze jedno po tym jak pokaze jak sie wygrywa w takich sytuacjach zamykam temat bedzie to ostatni typ hyba ze nie wejdzie wtedy dokoncze wychodzac na plus i ku uciesze wszystkim powiem dowidzenia .ok?no ok/
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Sprawa prosta zobowiazalem sie prowadzic ten temat przez rok tak tez bedzie. Ja jak wychodze na start to zawsze dobiegam do mety. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafter mówiąc krótko czytając twój przede wszystkim poprzedni post jesteś idiotą. Jak jutro uda ci się wygrac to będziesz się chwalił jaki to zajebisty plan masz i kasę robisz, jak nie to znikniesz na nastepnę kilka miesięcy. Potem znów wrócisz i będziesz pier.dolił te swoje farmazony jak to uczysz innych grac. Powodzenia i wytrwałości w twoim debilizmie. nazwac innego usera idiota ( prosilo sie chociaz uzyc " " ) chyba nie jest "normalne" ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
spoko piostar mialem jeszcze sporo ciekawych rzeczy do powiedzenia pokazania .Napewno pokaze jeszcze ze styl gry jaki prowadze jest skuteczny.Jednak nie mam zamiaru tracic czasu ,zaczynajac temat pisalem ze sa tygodnie na minus nawet miesiace ale w rozrachunku np rocznym wszystko jest tak jak byc powinno.Jednak ludzie oczekuja codow po mojej osobie,rafter tyle pisze a prosze jak typuje.He smiac mi sie chce bo wlasnie po takich sytuacjach wychodzi prawdziwe zawodostwo a tu niespodzianka sami amatorzy zabieraja glos.Napisze kur...ksiazke bedzie wiecej pozytku niz moj udzial na tym forum . Moja inwestycja all in bedzie podana jutro badz nawet pozniej ,mam do rozpatrzenia wiecej niz myslalem opcji.Taka stawka wymaga naprawde cierpliwosci zwazywszy ze zysk bedzie srednio zadawalajacy.I do czasu zatwierdzenia mojej gry nie czytam juz ani nie odpisuje nikomu bo rozprasza to mnie w podjeciu decyzji. Dobranoc. :Kazda decyzja jest madra jesli przynosi zysk,niewazne jak to zrobiles:
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Rafter jeszcze jest czas aby wyjsc z tego gowna w ktorym jestes.Chyba nie odkryje tajemnicy,ze powinienes leczyc sie u pana psychologa.Czym predzej to dotrze do ciebie ,tym lepiej. Twoja koncepcja gry i stawkowanie nawet jak cos tam bedziesz trafial nie pozwoli tobie na zaplacenie rachunkow za prad na te wszystkie komputery z ktorych korzystasz.Pozdrawiam i daj sobie szanse wyjscia z tego bagna . 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|