Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 18 1 2 5 6 7 8 9 17 18
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shane
uwaga

Panowie nie wiem co studiujecie, ani gdzie, ale kilkakrotnie pojawiła się na tym forum sprawa dotycząca ankiet. Otóz musze takowa zrobic, chodzi o same pytania, musi ich byc jakies 22. Ktos robil kiedys jakas ankiete? Ma moze jeszcze na dysku i moglby udostepnic? Bardzo wazna sprawa bo i tak mialem ja oddac w zeszlym roku ;/

Podbijam bo to mega wazne. Albo moze niech ktos mi pomoze to w necie znalezc, bo ja i wujek google sie nie mozemy porozumiecm dobrze.

Bonus: Unibet
Z
old hand
old hand
Z Offline
Mam pytanie robiłem ostatnio zakupy w H&M, kupiłem spodnie bluze i cos tam jeszcze, to malo istotne, przy kasie zauwazyłem tabliczke na której było napisane mniej wiecej coś takiego,

Każdy klient ma prawo zwrócić towar za okazaniem paragonu w ciągu 28 dni od daty zakupu

Mam pytanie na jakiej to jest zasadzie, bo spodnie które kupiłem nie pasuje mi do końca ich rozmiar. Czy oni przyjmują tylko towar który ma jeszcze przyszyte metki i był nie używany czy jak to jest? Orientuje sie ktoś. Metki mam ale juz oderwane, paragon także mam. Ktoś już kiedyś zwracał jakieś ubranie lub wymieniał ?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Z tego co mi wiadomo możesz normalnie oddać, nawet jak oderwałeś metki.. Nie powinno być żadnych problemów..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Niedługo moja kumpela, która pracuje w haemie wróci z pracy to Ci dokładnie odpowiem.

M
veteran
veteran
M Offline
Orientuje sie ktoś czy bedzie gdzies mozna wykupic transmisje meczów Australian Open na jakims portalu poprzez wyslanie smsa? Albo wogole czy bedzie sie dało gdzies w sieci te mecze obejrzec? Pamietam ze w tamtym roku chyba gdy był rozgrywany Roland Garros to jakis portal oferował pełen przekaz z wszystkich kortow za jakas tam opłata... Wie ktos cos na ten temat? smile Z góry dzieki za informacje

old hand
old hand
uwaga

Panowie nie wiem co studiujecie, ani gdzie, ale kilkakrotnie pojawiła się na tym forum sprawa dotycząca ankiet. Otóz musze takowa zrobic, chodzi o same pytania, musi ich byc jakies 22. Ktos robil kiedys jakas ankiete? Ma moze jeszcze na dysku i moglby udostepnic? Bardzo wazna sprawa bo i tak mialem ja oddac w zeszlym roku ;/

Podbijam bo to mega wazne. Albo moze niech ktos mi pomoze to w necie znalezc, bo ja i wujek google sie nie mozemy porozumiecm dobrze.

MAM COS TAKIEGO http://webankieta.pl/ankieta/w1hponqxrg2k/p

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by misiek1991
Orientuje sie ktoś czy bedzie gdzies mozna wykupic transmisje meczów Australian Open na jakims portalu poprzez wyslanie smsa? Albo wogole czy bedzie sie dało gdzies w sieci te mecze obejrzec? Pamietam ze w tamtym roku chyba gdy był rozgrywany Roland Garros to jakis portal oferował pełen przekaz z wszystkich kortow za jakas tam opłata... Wie ktos cos na ten temat? smile Z góry dzieki za informacje

www.bet365.com [bet365.com]

Będą pokazywać większość meczów. Płacisz 50 PLN, ale jeżeli postawisz kolejne 50 PLN na zakłady, to ta stawka jest zwracana, także oglądasz praktycznie za darmo (chyba, że przegrasz kupon laugh ) Ponad to mają bonus 100% od depozytu, max do 500 PLN. Myślę, że oferta godna uwagi smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wiec tak, potrzebuje jakichs zdjÄ™c (najlepiej wÅ‚asnego wykonania) z różnymi przypadkami nieergonomicznych (niefunkcjonalnych) rozwiÄ…zaÅ„ ...po prostu mam takie coÅ› na zaliczenie z ergonomii i nie moge nigdzie znaleźć czegoÅ› ciekawego, wiÄ™c byÅ‚bym wdziÄ™czny ...chyba dość sporo ludzi tutaj studiuje ekonomie, a z tego co wiem to tam jest taki przedmiot bo nam wykÅ‚ada go wÅ‚asnie czÅ‚owiek z tego wydziaÅ‚u smile pozdrawiam i jak ktos bÄ™dzie skory do podzielenia siÄ™ materiaÅ‚ami to na e-mail: [email protected]

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by lupus
Czy na forum jest ktos z Opola lub okolic?
Pilne

crazy

La Pulga
La Pulga

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
moze ktos podsunie jakis pomysl na prezent dla mlodych?? jestem swiadkiem na weselu wiec przydaloby sie cos porzadnego kupic, razem ze starsza cos mamy zamiar kupic, budzet 500 zl, w czerwcu rodzi im sie dziecko wiec napewno bedzie kupione album dla dziecka

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może coś od nich: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2095749

Kiedyś mieli więcej. może dalej mają. poszukaj ich strony www, albo zadzwoń.

Myślę, że taki prezent "personalizowany" może być dużo milszy od jakiegoś standardowego.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gnacik
wiec tak, potrzebuje jakichs zdjÄ™c (najlepiej wÅ‚asnego wykonania) z różnymi przypadkami nieergonomicznych (niefunkcjonalnych) rozwiÄ…zaÅ„ ...po prostu mam takie coÅ› na zaliczenie z ergonomii i nie moge nigdzie znaleźć czegoÅ› ciekawego, wiÄ™c byÅ‚bym wdziÄ™czny ...chyba dość sporo ludzi tutaj studiuje ekonomie, a z tego co wiem to tam jest taki przedmiot bo nam wykÅ‚ada go wÅ‚asnie czÅ‚owiek z tego wydziaÅ‚u smile pozdrawiam i jak ktos bÄ™dzie skory do podzielenia siÄ™ materiaÅ‚ami to na e-mail: [email protected]

up ...na prawdÄ™ nikt nic nie znajdzie ? frown

C
veteran
veteran
C Offline
Moze wie ktos, jaki nazywa sie formularz, ktory trzeba zabrac jak sie jedzie za granice z Przychodni Zdrowia, zeby nieobciazyli za leczenie jak cos sie stanie zagranica.

R
addict
addict
R Offline
e 111

R
addict
addict
R Offline
e 111 to wniosek, a musisz jeszcze wyrobic karte, trwa to chwile. Potrzebne sa dokumenty z zusu!

F
old hand
old hand
F Offline
mam problemik tego typu, że:
nie wyświetlaja mi sie screeny np kuponów przez kogos wstawiane, nie wyświetlaja mi sie fotki zamieszczane przez kogoś, ale jeżeli ktoś wstawi sam link to przez niego juz moge wejsc.
Czy mam jakas blokade or something? HELP!!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pilne,

Musze wyliczyć poszczególne składki ZUS (emerytalne, rentowe, chorobowe i wypadkowe oraz na FP i FGSP dla pracownika zatrudnionego od 10.12.2007. Pensja 936 brutto

L
antimadrista
antimadrista
L Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus

tak grin

Strona 7 z 18 1 2 5 6 7 8 9 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, rymoholik, Lukasz111, alfa, ElNinho[mmdea]), 2,560 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,389
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025