|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Emrod, a czym Ty się parasz, że takie niewolnicze godziny pracy ? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak studiowałem i łączyłem dwa kierunki to trafiło mi się 7 egzaminów w 22 dni + jakieś 3-4 kolokwia. Myślałem, że to hardcore  Dzisiaj w robocie byłem przed 8 rano, wróciłem do domu o 21.15, a od 22.30 siedzę przy laptopie i szykuję się na jutro - skończę zapewne około 4 nad ranem. Jutro na 10 rano do roboty, a w domu będę pewnie o 23, a może i po północy. A w środę znów z samego rana i ch... wie kiedy wrócę Ja chcę k... znowu mieć sesję  Co to za praca, jeśli można wiedzieć?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Media panowie, media; ktoś musi robić, żeby rozrywkę miał ktoś  Z pracy jestem bardzo zadowolony, ale kilkunastogodzinne ciągi dają nieźle po dupie. Przed świętami wyszedłem z domu przed 9 rano, a wróciłem do domu o 2.30 też już prawie, że rano  Na szczęście nie jest tak co dzień i do wszystkiego się można przyzwyczaić, zwłaszcza jak robota daje nieco satysfakcji!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
III rok Prawa - sesja zimowa  1. Prawo międzynarodowe publiczne 2. Prawo finansowe 3. Postępowanie administracyjne, sądowo administracyjne i egzekucyjne + 8 h w pracy (poniedziałek-piątek)  + ? h w bwin.com 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
20.01 wstep do prawoznawstwa 9.02 historia prawa polskiego
na ten pierwszy sie troche za pozno zabralem chyba.. ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Emrod to gdzie Ty pracujesz ? masz chociaż weekendy wolne ?  ...poza tym skoro juz o tyle pytam, to co takiego skończyłeś ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ljuba  i reszta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na ten pierwszy sie troche za pozno zabralem chyba.. ;/ ten pierwszy to komiks w porównaniu do tego co Cię czeka dalej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Informatyka Stosowana Uniwerek Adama Mickiewicza w Poznaniu - IV rok - sesja zimowa  21.01 - poprawka 2 kol z Fizyki Nosnikow Informacji oraz - poprawka kola z Teorii Sterowania oprocz tego oddanie 2 sprawozdan z Pracowni Fizycznej (termin byl do konca 2007 roku  ), oddanie rapotu z Technologii Informacji, oddanie dosc obszernej pracy z Dydaktyki Fizyki  oprocz tego usprawiedliwienie wielu wielu nieobecnosci, ktorych dat nie pamietam  no i egzaminy... 29.01 Fizyka Nośników Informacji 30.01 Fotografia Cyfrowa 01.02 Teoria Sterowania 04.02 Symulacje komputerowe 04.02 E-commerce jednym slowem zabawa  i na zakonczenie, link ktory dostalem od kolesia a mysle ze pasuje do tematu http://www.gonzso.neostrada.pl/sesja.jpg
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na ten pierwszy sie troche za pozno zabralem chyba.. ;/ ten pierwszy to komiks w porównaniu do tego co Cię czeka dalej  tzn. historia prawa polskiego czy nastepne lata/nastepny semestr? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Łaszewski dalej wykłada Historię Ustroju i Prawa Polskiego w Toruniu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
studiuje na dwóch kierunkach i do tego oba na dziennych dziennikarstwo na prywatnej uczelni, lajtowo strasznie, dlatego mogłem właśnie robić to co chce w życiu a pierwsze studia to polibuda budownictwo, przewalone niesamowicie, do tego psycha siada, jakbym nie chlał jak smok to pewnie załamał bym sie jak dużo z moich znajomych m.in dlatego w tamtym roku zaprzestałem udzielania się na forum no i półroku bez typowania. nie dość że dwa kierunki dziennie to jeszcze praca, no ale trzeba wiedzieć jak studiować i na jakie zaęcia chodzić  dobre sposoby to tusipekcik w syropku tabletach i hektolitry kawy. nie spisz cała noc, na następny dzień jesteś kapitanem nemo , chodzacym trupem, nic nie czaisz ze zmeczenia a spać nie możesz no ale jak czasami nie bylo wyjscia, bylo duzo materialu i malo czasu to bardzo pomagało. po tym masz mega czysty krystaliczny umysł, nie ma problemu ze skupieniem uwagi, ale radze uważac z takimi eksperymentami. klasyczna kawa + jakieś wzmacniacze red bulowe i tez jest ok. wczorejszej nocy nie spałem wcale, dzisiejszej tenis to też raczej nie bede, troszke mi sie lasuje już ale jest ok 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mi ani kawa ani inne tigery nie pomagają. Muszę po prostu się wyspać. 8 godzin snu i funkcjonuję ja trzeba. Inna sprawa że ostatnimi czasy (jakieś 2 lata) rzadko się zdarza żebym spał chociaż po siedem godzin...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Prawo międzynarodowe publiczne 2. Prawo finansowe 3. Postępowanie administracyjne, sądowo administracyjne i egzekucyjne Nie wiem czy to Bydzia czy Toruń. Ale: ad. 1 jak Wasyl to problem, jak Biały to spoko. ad.2 jak Kalinowski to izzzzzzziiii na maxa. ad. 3 bankowo nie masz z Jaśkowską, nie życzę Adamiak ( ale to niemożliwe bo ona siedzi we Wrocku) 2 tygodnie po 10-14h i izzzi  No to może jakiś Masternak, Rączka, Jędrzejewski ( u nich sam kodeks styka), chyba że ktoś inny. Łaszewski dalej wykłada Historię Ustroju i Prawa Polskiego w Toruniu ? Cały czas... tyle tylko, że Rysiu już nie pracuje na 15 etatach w każdej szkole w promieniu 200 km. Sporo widzę tutaj przyszłych prawników... A tam ktoś pisał o milionach kół, egzaminów coś też z rolnym. To tak na moje po programie widzę, że na 80% będzie to UJ.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to ja jestem kolejnym miejmy najedziej przyszlym prawnikiem tutaj.
Moja pierwsza sesja dwa egzaminy: logika i wstep do prawoznastwa, oba pisemne.
Trudniejsze niz egzaminy bedzie chyba zdobycie zaliczen, zwlaszcza z logiki. Zjebalem sobie troszke sprawe nieobecnosciami i chyba czekalo bedzie mnie jakies dodatkowe kolokwium. Gosc z ktorym mam cwiczenia wyglada na na prawde zajebista osobe, ale co ze mna zrobi ciezko przewidziec. No nie pozostaje mi nic poza uczeniem sie, bo zajecia juz w srode.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
logika ciekawy przedmiot na dziennikarstwie mialem
z zajebistym gosciem rowniez, ale niestety do kobietek mial slabosc i za molestowanie nie wiem czy nie skonczy w wiezieniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taki sobie. Zupelnie rozny od innych na tym kierunku. U mnie jest to przedmio selekcyjny, czyli sluzy uwaleniu jak najwiekszej liczby studentow. Pewnie dlatego ludzie za nim nie przepadaja  O tym cwiczeniowcu na wydziale legendy kraza. Dziewczynki tez lubi, widac ze za kolnierz nie wylewa, opowiada dobre historie, dowcipy. No i jak sie zdenerwuje to czasem kur.wą rzuci. NOrmalnie ewenement na wydziale.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na ten pierwszy sie troche za pozno zabralem chyba.. ;/ ten pierwszy to komiks w porównaniu do tego co Cię czeka dalej  tzn. historia prawa polskiego czy nastepne lata/nastepny semestr?  nastepne lata Można zapytać jaka uczelnia?  tylko albo i az Uniwerek w Białymstoku. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|