Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 19 z 27 1 2 17 18 19 20 21 26 27
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by fuji74
W związku z tym, że ja w następnych kolejkach mam za przeciwników
mgr, c1nek i krycha84, powyższy post oznacza, że ja będę pauzował?

Nie. Należy podać typy, tak jak gdyby pojedynek był zwyczajnie rozgrywany. Trzeba przecież "zapracować sobie" na 3 punkty i powiększyć jak najbardziej stk.
Wspomniany post oznacza, że typy wyżej wymienionych osób nie będą już brane pod uwagę nawet, gdyby teraz zachciało im sie typować.
W ten sposób normalnie typujący będą mieli jednakowe szanse w końcowym bilansie. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piostar
Moim zdaniem walkowery nie zdadzą egzaminu.

Jak to się ma do liczenia typów z całego konkursu? Zostawić jak jest, Ci co z nimi grają niech podają typy i jak trafią jakis wygrywają.

Ja trafiłem obecnie 5/5 z Teksanskim więc średnio mnie interesuje walkower w tym spotkaniu.

Dokładnie tak wink
Z tym, że typy "olewaczy" już nie będą brane pod uwagę.

journeyman
journeyman
Czyli wnioskuje z odpowiedzi,że nawet gdyby olewacze uaktywnili sie na ostatnie rundy, i wygrali ze mną w bezpośrednim pojedynku, to ja trafiając chociaż jednego typa, wygrywam pojedynek?
Przykładowo: przegrywam z mgr pojedynek 3-2, to faktycznie wygrywam 1-0?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Rozpoczynając najbliższą kolejkę ogłoszę, że zawieszam udział Panów:........ .
Oznacza to, że ich typy w następnych kolejkach już nie będą brane pod uwagę. Nie możesz więc przegrać z mgr 3-2, nawet gdyby podał swoje typy i trafił trzy z nich, gdyż te typy już się nie będą liczyły. Jeżeli trafisz w tym pojedynku 2 typy - wygrasz 2-0, nie trafisz żadnego - będzie 0-0 i 2 punkty do tabeli za uzyskanie remisu.
Pozdrawiam, będzie dobrze. wink

journeyman
journeyman
A może jeszcze inaczej: zagram te pojedynki z szanownym organizatorem konkursu, a typy będą liczyły się jak w przykładzie powyżej.Będzie namiastka emocji. Pozostali typerzy, wedle uznania
obstawią dokładny wynik pojedynku, a zwycięzca wygra nagrodę(gadżet), którą my ufundujemy. Pojedynek z organizatorem potraktuje jako najwyższy zaszczyt!!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A może jeszcze inaczej: zagram te pojedynki z szanownym organizatorem konkursu, a typy będą liczyły się jak w przykładzie powyżej.Będzie namiastka emocji. Pozostali typerzy, wedle uznania
obstawią dokładny wynik pojedynku, a zwycięzca wygra nagrodę(gadżet), którą my ufundujemy. Pojedynek z organizatorem potraktuje jako najwyższy zaszczyt!!!

No cóż, dziękuję za sympatyczne zaproszenie. wink
Jeżeli Koledzy z grupy 4 nie będą mieli nic przeciwko temu, możemy się tak zabawić. Tylko z tym obstawianiem to bym nie przesadzał, żeby potem ktoś nam nie zarzucił tzw. wałka. laugh

old hand
old hand
BTW jarkow ładna liczba postów smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by guardian
BTW jarkow ładna liczba postów smile

Aaa, rzeczywiście, mam mały jubileusz piwo
Nawet nie zauważyłem. A tak przy okazji, gratuluję coraz lepszej dyspozycji guardian, tak trzymaj. smile

wieczny student
wieczny student
Ja jako uczestnik grupy 4. nie mam nic przeciwko smile
Również gratuluję jubileuszu piwo

wieczny student
wieczny student
Mam pytanie.
Co będzie w sytuacji, gdy uczestnik typował dokładny wynik w tenisie np. 3:0 dla Federera w meczu z Nadalem, a w drugim secie skreczuje Nadal. Pierwszego seta wygrał Federer.

Zwrot czy trafiony typ?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
3:0 na bank nie, zwroty jak nic, zreszta chyba nie ma takiego buka ktory by dawal taki ze komus prawie correct score wszedl i oni mu to zaliczaja.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by podstawek87
Mam pytanie.
Co będzie w sytuacji, gdy uczestnik typował dokładny wynik w tenisie np. 3:0 dla Federera w meczu z Nadalem, a w drugim secie skreczuje Nadal. Pierwszego seta wygrał Federer.

Zwrot czy trafiony typ?

Witam,
proponowałbym najzwyczajniej w świecie zagrać u buka podany w konkursie zakład i wtedy w razie wątpliwości wystarczy wkleić screen z rozliczeniem typu.
W końcu podajesz typy, których jesteś "raczej pewien", nieprawdaż?
Z tego, co wiem każdy z trzech buków, z oferty których korzystamy w inny sposób rozlicza pojedynki zakończone kreczem, trzeba więc uważać z tym tenisem, żeby się zbytnio nie "rozpędzić" z dowolną interpretacją takiego rozstrzygnięcia.
Poza tym w regulaminie jest mowa, że typer na życzenie przeciwnika lub organizatora powinien udokumentować rozliczenie wątpliwego typu, właśnie wklejając screena.
wink

old hand
old hand
Originally Posted by jarkow

No cóż, dziękuję za sympatyczne zaproszenie. wink
Jeżeli Koledzy z grupy 4 nie będą mieli nic przeciwko temu, możemy się tak zabawić. Tylko z tym obstawianiem to bym nie przesadzał, żeby potem ktoś nam nie zarzucił tzw. wałka. laugh

Nie ma problemu jesli typy jarkowa nie beda wliczane w ostateczny wynik pojedynku.

old hand
old hand
Originally Posted by Experto
no do cholery i $t$ odstawia taki numery, mega wkurwiajace jest cos takiego jak rywal zagra ze mna a innym oddaje punkty.
Jesli ktos ma czas(pewnie patron konradd) to poprosze o liste tych olewaczy/

Co znaczy okrelenie patron konradd ???
A co do czasu to skad ta pewnosc Experto ?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
No masz najwiecej postow w dyskusjach, stad wg mojej analizy wyszlo ze masz sporo czasu wink

Patron to ktos kto czuwa nad konkursem(patrz wyzej).

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
troszke nie kumam tego punktu co do AO wink mam rozumieć że jak mam mecz o 1 w nocy to już go nie moge postawić?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Zulus
troszke nie kumam tego punktu co do AO wink mam rozumieć że jak mam mecz o 1 w nocy to już go nie moge postawić?

Moja informacja dotyczyła typów w nocy z niedzieli na poniedziałek. Nie chciałem, żeby się ktoś zawiódł, gdyby wytypował wynik meczu o 1:00, aja bym jemu to anulował. W ciągu tygodnia AO typujemy na podobnych zasadach jak nocne typy z NBA, NHL, itp. Spoko i luzik jednym słowem. wink

old hand
old hand
Originally Posted by Experto
No masz najwiecej postow w dyskusjach, stad wg mojej analizy wyszlo ze masz sporo czasu wink

Patron to ktos kto czuwa nad konkursem(patrz wyzej).

NAjbardziej to jednak czuwa jarkow wiec chyba ten tytul do niego nalezy. Tyle nasprawdzac sie co my typerzy powpisywalismy jest zgodne lub nie z regulaminem, robic tebelki...
smile

A jak Ty to policzyles ile mam postow jest jakas statystyka na forum czy przliczales sam ? smile
Mi by sie nie chcialo ...:)

Pozdrawiam !

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ja mam takie pytanie bo ja wczoraj podałem do konkursu dwa mecze z tenisa i w ofercie była godzina 1:00, więc myślałem że to bedzie typ nocny zaliczany na poniedziałek ale niestety zaczeli dopiero grać po 6:00 dzisiaj rano, to znaczy że oba typy się liczą do dzisiejszego dnia i na dzisiaj już żadnego nie moge podac typu??

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Moim zdaniem w przypadku Australian Open decydujaca powinna byc oferta bo juz sobie wyobrazam te wszystkie dochodzenia na temat tego czy mecz to rozpoczal sie przed 6 czy moze 6.03 bo wczesniej byla rozgrzewka smile

Decyzja oczywiscie bezwzglednie nalezy do jarkowa !!!

Strona 19 z 27 1 2 17 18 19 20 21 26 27

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rymoholik, rafal08, ANZELMO, forty), 1,713 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,824
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025