Twoja stara leczy się u Dr Oetkera Twoja stara ma karnet do Biedronki. Twoja Stara robi wjazd bezdomnym na chatę Twoja stara napada banki... spermy!!!!!! Twoja stara chodzi z tarczą Twoja stara kapie z kranu Twoja stara śpi na pufie Twoja stara pompuje koła pociągów! Twoja stara pisze kartkówkę ze sprawdzianu!!! Twoja stara przygotowuje się do przejścia w stan wstrzymania Twoja stara klepała biede z Teresą z Kalkuty Twoja stara podciera sie mchem Twoja stara smaży galaretke na patelni Twoja stara pije ścieki Twoja stara ma Skolioze na ryju Twoja stara chodzi ze świstakiem z Obi Twoja stara ma chawty na cyckach Twoja stara zamawia taksowke przez domofon xD Twoja stara należy do strefy Szengen. Twoja stara dzieli przez zero Twoja stara jest fryzjerem Anny Fotygi Twoja stara przeładowuje shot-guna jedną ręką Twoja stara to złudzenie Twoja stara widzi niebo w Tibii.. Twoja stara jest tak gruba że dają do niej w zestawie GPS Twoja stara moczy pięty w czajniku... Twoja stara siorbie przez słomkę roztopiony smalec Twoja stara je obiad z taczki Twoja stara słodzi rosół Twoja stara miała zwarcie w inkubatorze twoja stara sznuruje buty na warkocze Twoja stara daje dupy za Biedronką Twoja stara łapie prąd do siatki. Twoja stara ogląda "Sylwester z Jedynką" Twoja stara kupuje po cenach sugerowanych twoja stara gra na napadzie Twoja stara przeszła Painta 3 razy. Twoja stara montuje odblaski w rowerach. Twoja stara pracuje na pompie w Rozwarowie Twoja stara nie ma łokci a i tak z tobą w PES-a wygra Twoja stara wali się jak domy w Czeczeni twoja stara kiblowała w zerówce twoja stara odkurza odkurzacz twoja stara gra potwory w archiwum x Twoja stara kradnie kasę z fontanny
Chatka rybacka. Wchodzi ksiadz i mowi do rybaka: - Jutro przyjezdza do mojej parafii biskup i on bardzo lubi ryby. O! Jaki ladny okaz! Rybak: - Sam tego skurwiela zlowilem. Ksiadz: - Jak to tak mozna. Sluga Bozy, sutanna, a ty rybaku tak przeklinasz! Rybak se mysli: Zrobie ksiedzu kawal po czym mowi: - Nie prosze ksiedza, to nie to co ksiadz mysli, skurwiel to nazwa ryby, wie ksiadz tak jak szczupak karas, czy fladra. - Aha to przepraszam Bierze rybe i idzie do kosciola. - Niech siostra zobaczy jakiego ladnego skurwiela kupilem - Jak tak mozna, swiatynia Boza, a ksiadz takie slownictwo - Nie, skurwiel to nazwa ryby - Aha - Teraz niech siostra wypatroszy tego skurwiela i da kucharce do usmazenia. Siostra wypatroszyla rybe, idzie do kucharki i mowi: - Jadziu usmaz tego skurwiela. - Jak siostra tak moze mowic?! - Nie, ta ryba sie tak po prostu nazywa. - A to przepraszam. Niedziela: Przyjezdza biskup, siedzi przy stole, a z nim ksiadz, siostra i kucharka. Biskup: - Ale smaczna ryba! Ksiadz: - Ja tego skurwiela kupilem Siostra: - Ja tego skurwiela wypatroszylam Kucharka: - Ja tego skurwiela usmazylam Chwila ciszy... po czym biskup wyjmuje wodke i mowi: - No to kurwa widze sami swoi!
Jedzie Blondi swoim czerwonym porshe i wyprzedzała. Nie zauważyła, że >>> z >>> > >>> > naprzeciwka jedzie tir...kierowca odbił kierownicą, wjechał do >>> > rowu..wkurwiony wysiada z rozwalonego tira i mówi do blondynki : >>> > - Chodź tu do mnie.. >>> > Zdezorientowana blondynka podchodzi i pyta: >>> > - Co sie stało? >>> > Kierowca czerwony jak burak mówi : >>> > - Narysuje kółko na drodze...masz stanąć na środku i się nie ruszać >>> > bo >>> > jak się ruszysz to cię zabije! >>> > Posłuszna blondynka stoi w kółku..kierowca idzie do tira bierze młot >> i >>> > zaczyna obijać porshe.. patrzy na blondynkę, a ta się >>> śmieje...wkurwiony >>> > >>> > zaczął zdzierać tapicerkę.. blondynka zaczyna się coraz bardziej >>> > śmiać... kierowca tira skasował tak auto, że praktycznie zostały >>> > koła... >>> > reakcja blondynki nie zmieniła się : leży ze śmiechu na ulicy w >>> > okręgu...wkurwiony kierowca nie wytrzymuje. Podchodzi do Blondi i się >>> > pyta: >>> > - Z czego się śmiejesz? >>> > Blondynka na to : >>> > - Bo jak pan nie patrzył to ja wychodziłam z kółka.
Leży nagi mężczyzna na plaży, podchodzi do niego mała dziewczynka i >>> > pokazując na penisa, pyta: co to jest? >>> > -ptaszek- odpowiada mężczyzna, po czym zasypia. >>> > Trafia do szpitala, a tam lekarz pyta dziewczynki co sie stało, mała >>> > odpowiada: Bo ten pan powiedział, że to jest ptaszek, więc się z nim >>> > pobawiłam, a on mnie opluł... to wzięłam kamień rozbiłam mu jajka i >>> > podpaliłam gniazdo...
Jak w temacie, a więc, krótko zwięźle i na temat: szukam sobie żony, moze zostać nia praktycznie każda! Oczywiście jednak nie ma tak łatwo, zawsze znajdzie sie jakieś "ale", nie mogło tego zabraknąć także tutaj, jezeli więc chcesz pomyslnie przebrnąć przez casting to musisz spełnić jeden jedyny warunek --> http://img315.imageshack.us/img315/3642/1091dz5.jpg