|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a macie moze cos o metodach statystycznuych?? potrzebne na jutro  jakby6 co to prosze o jakies notatki o udost.  chwala wam
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
proces karny zaliczony :mistrz: łacina zobaczymy jest pięknie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
proces karny zaliczony :mistrz: łacina zobaczymy jest pięknie kpk i łacina na jednym roku...? Kpk chyba powinien być dalej niż łacina. Choć łacinę można zaliczać później. Bo nie sądzę żebyś na wcześniejszych latach zaliczał kpk. No ale gratuluje zaliczenia kpku 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam pytanie do tych co uzywali tego tusipectu. ile mam lyknac tabletek aby uczyc sie od 22 do 2,3 w nocy ? (wtedy mam kryzys, a kawy pic nie lubie ) ile kosztuje ? i czy po sesji mozna bez problemu to odstawic ? tzn czy jest mocno uzalezniajace ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
żeby się uczyć do 3 w nocy to bym nic nie brał - no, może parę browarków  kumple pili Tusipect w formie płynnej - buteleczka i heja do nauki - z tego co pamiętam to nei uzależniał  mi w ogóle najbardziej podchodziło piwko - kiedyś po kilku (nastu ? ) przy dźwiękach Vivaldiego napisałem program w Basicu na przeliczanie macierzy i krakowianów  to były czasy 386 i 484 więc QBasic był jak najbardziej na miejscu  matma i liczby zespolone - to był szał  kreska - kumpel umiał tylko kłady robić i zdał bo akurat zadanko podpasowało... łzy się kręcą w oczach - zazdroszczę Wam sesji  mi już pozostał tylko egzamin końcowy - przed Najwyższym... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żeby się uczyć do 3 w nocy to bym nic nie brał - no, może parę browarków  kumple pili Tusipect w formie płynnej - buteleczka i heja do nauki - z tego co pamiętam to nei uzależniał  mi w ogóle najbardziej podchodziło piwko - kiedyś po kilku (nastu ? ) przy dźwiękach Vivaldiego napisałem program w Basicu na przeliczanie macierzy i krakowianów  to były czasy 386 i 484 więc QBasic był jak najbardziej na miejscu  matma i liczby zespolone - to był szał  kreska - kumpel umiał tylko kłady robić i zdał bo akurat zadanko podpasowało... łzy się kręcą w oczach - zazdroszczę Wam sesji  mi już pozostał tylko egzamin końcowy - przed Najwyższym...  masz i powspominaj  http://www.pg.gda.pl/~mhelen/z1/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi już pozostał tylko egzamin końcowy - przed Najwyższym...  OT: Ładnie powiedziane ... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a nie mozna tego tusipectu zastapic jakims innym syropem bo niechce mi sie leciec do apteki  jak kiedyś byłem w aptece i nie mieli akurat tussi to wziąłem środek zastępczy  w postaci SUDAFED a jeszcze polecał mi koleś wyciąg z miłorzębu (też niedobry w smaku) mam pytanie do tych co uzywali tego tusipectu. ile mam lyknac tabletek aby uczyc sie od 22 do 2,3 w nocy ? (wtedy mam kryzys, a kawy pic nie lubie ) ile kosztuje ? i czy po sesji mozna bez problemu to odstawic ? tzn czy jest mocno uzalezniajace ? na początku to nawet mnie 2 tabletki mnie już pobudzały ale zazwyczaj łykne 3 i mam spokój na kilka ładnych godzin. oczywiście po sesji można odstawić bez problemu. Mój brat kiedyś przez korkami z chemi wziął 5 i nie mógł wysiedzieć  więc radzę początkowo uważać ;P No i oczywiście w okresie sesji jest czasami problem z nabyciem bo Apteki nie są przygotowane na takie epidemie "kaszlu"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
proces karny zaliczony :mistrz: łacina zobaczymy jest pięknie kpk i łacina na jednym roku...? Kpk chyba powinien być dalej niż łacina. Choć łacinę można zaliczać później. Bo nie sądzę żebyś na wcześniejszych latach zaliczał kpk. No ale gratuluje zaliczenia kpku  Stachowiak? Górecki? Wilecki? :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stachowiak? Górecki? Wilecki? :] Wiliński?  P.S. jak tam egzamin?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
panowie mam pytanko odnosnie tego tussipectu 1. ile powinienem go uzyc za pierwszymbrazem  2. co do tego? sama kawa? 3. Ile kosztuje? 4. jakies sa efekty? naprawde pomaga? 5. jakie sa inne efekty?  tzn czy na drugi dzien bede w ogole w stanie myslec?  6. polecacie? z gory dziekuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Zależy od organizmu. Na początek 4 popić kawą i zobaczyć skutki chyba najlepiej :> 2. Ta, kawa. 3. eee mało  listek, 20 tabletek 4 złote czy jakoś tak. 4. skoncentrować się można, łatwiej wchodzi do głowy ;> można tez chyba sudafed bbo ma pseudoefedryne i podbne działanie, a pewnie zdrowszy jeśli można tak pwoiedzieć 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kameleon a 5 i 6? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
5. e nie wiem żadnych innych nie miałem  na drugi dzień też izi, tylko się wyspać trzeba nad ranem 2-3 godziny. 6. raz na rok to czemu nie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
5. Drżenie rąk, napady lękowe, suchość w ustach, szybsze bicie serca, nieróny oddech to chyba tylko część z nich. Miłej nauki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
5. Drżenie rąk, napady lękowe, suchość w ustach, szybsze bicie serca, nieróny oddech to chyba tylko część z nich. Miłej nauki  to chyba cały listek musiałby zjeść hyhy szybsze bicie to tak, norma przy efedrynie. suchosc w ustach tez i brak apetytu ;>
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
5. Drżenie rąk, napady lękowe, suchość w ustach, szybsze bicie serca, nieróny oddech to chyba tylko część z nich. Miłej nauki  to chyba cały listek musiałby zjeść hyhy szybsze bicie to tak, norma przy efedrynie. suchosc w ustach tez i brak apetytu ;> nie cały tylko 5 tabletek  a o aptetycie zapomniałem napisać. Problem w tym, że ja popijam nie kawą tylko Tigerem  A Tobie się ręcę nie trzęsą ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
5. Drżenie rąk, napady lękowe, suchość w ustach, szybsze bicie serca, nieróny oddech to chyba tylko część z nich. Miłej nauki  to chyba cały listek musiałby zjeść hyhy szybsze bicie to tak, norma przy efedrynie. suchosc w ustach tez i brak apetytu ;> nie cały tylko 5 tabletek  a o aptetycie zapomniałem napisać. Problem w tym, że ja popijam nie kawą tylko Tigerem  A Tobie się ręcę nie trzęsą ?? nie, tak samo nie mam napadów lękowych  kumpel kiedyś myślał, że go drzewo goni 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie, tak samo nie mam napadów lękowych  kumpel kiedyś myślał, że go drzewo goni  a Ciebie nie gonią ?  z tymi napadami lękowymi to może nie tak to końca. Chodzi mi o to, że cały czas myślę że ktoś za mną stoi 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|