|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Post deleted by Rivaldinho
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam ja nie muszę nic pokazywac bo już tematów miałem na forum kilka i niestety niektóre były na + nie mam po prostu na to czasu zajmuję się innnym rodzajem hazardu ale jak już gram ( co zdarza się sporadycznie ) to gram również na remisy i wysokie kursy
oczwiście twoje typy sa przednie nic im nie ujmując i po prostu żle mnie zrozumiałeś
po prostu przelecialem twój temat w całości bo intersują mnie remisy ale zauważyłem że wiekszośc tych typów była po kilkadziesiąt zł
a tu nagle wyjeżdzasz z jakims typem za 3 tysiące - przyznasz chyba sam że to nie trzyma się kupy
po prostu graj teraz stałą najniższa stawką w tym temacie ( nie piszę oczcywiście o realu bo domyslam się iz naprawdę grasz grubiej ) ustal jakąś minimalną stawkę przy tych typach na przykład 500 zł i wtedy stosuj wielokrotnośc tej sumy chodzi mi oto byś teraz nie podawał typów po 10 zł bo zrobi się to smieszne
za kilka miesięcy ktoś zajrzy do tego tematu zobaczy zysk od początku gry 14 tysięcy i stawki po 10 zł i pomyśli że na takich stawkach zarobiłeś te kilkanaście tysięcy w tym temacie
a moim zdaniem dyskusje sa konstruktywne i zawsze jak proawdziłem swój temat pozwałałem wszystkim pisać w nim nawet teksty obrażające mnie pozdrawiam i bez urazy
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No ok ale powiedz mi dlaczego mam grac tak jak ty piszesz? Jak ty chcesz grac plaska stawka czy tez zakladac jakies miniumum to graj - nie wroze sukcesu i wielkich pieniedzy z takiego twojego grania ale jak chcesz to graj. Ja gram tak jak mi sie podoba i co mi daje zyski. Stawki dobieram jak ja chce i nikomu nic do tego. Nie przekraczam zalozonego limitu budzetu - tak mialem grac bo mnie prosiliscie to tak gram - nie ma problemu. Ale nikt nie bedzie mi mowi jakie mam grac stawki na mecz - przyznasz ze to troche smieszne? Jak ty przykladowo nie umiesz ocenic meczu pewnego to graj wszystko plaska stawka mi sie latwiej gra tak ze pewne mecze gram grubiej a nie pewne za mala stawke. To jest moj system tak trudno to niektorym pojac bo graja schematami zaczerpnietymi od innych - nie maja wlasnego systemu gry i mysla ze tylko takim systemem jaki znaja mozna cos zarobic. Odpowiedz jest inna - trzeba dostosowac system do siebie zeby cos wygrywac. Nie ma co patrzec na innych. Ja nie patrze mam swoj system i go nie zmieniam. Nigdzie nie zobaczysz takiego systemu bo ja go wymyslilem i wcale sie nie dziwie ze niektorzy sie dziwa ze mozna na nim zarobic bo poprostu nigdy nie widzieli zeby ktos tak gral. Co do dyskusji to tez lubie sobie podyskutowac. Dlatego nie zamknalem tematu i kazdy moze pisac co chce. Tylko troche denerwujace jest to jak co chwile ktos wskakuje i mi pisze jak mam grac - bo jemu by sie tak podobalo zebym gral  Juz raz poddalem sie naciska i zmienilem stawki z real jakie gram na ten limit 4 tys. Dlatego zyski sa takie marne. Ale jak na te stawki to i tak sa bardzo duze co widac po yeldzie. Wiec nie trudno sobie wyorbazic jakie sa jak sie gra wiekszymi stawkami. Stawki to rzecz umowna licza sie dobre typy - jak to jest to sa i wygrane. Oczywiscie operowanie stawkami jest bardzo wazne ale to czy mamy 4 tys czy 100 tys to juz mniej. Liczy sie dobre operowanie stawkami do dostosowywanie do budzetu jaki mamy. Myslisz ze jak by nie bylo potrzeby grania za te 20 czy 50 zl co przez chwile gralem to bym gral za takie stawki? Jak by nie bylo potrzeby to bym gral za 500, czy 1000 jak wtedy kiedy mialem swoja lige ruska i na niej kosilem sianko. Pozniej jak widzisz skonczyla sie liga ruska i musialem wybrac cos innego stad stawki male. Jak by nie bylo pottrzeby malego stawkowania to bym tak nie robil - bo po co zmiejszac sobie zysk. Tylko ze jak bym gral grubiej to pewnie juz bym mial bankruta. Trzeba troche myslec jak sie obstawia a nie grac na chama albo wprowadzac sobie jakies minimalne stawki - to jest zupelnie bez sensu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Syko- Pewnie ze to ja powinienem decydowac jakie stawki gram i tak bedzie. Tylko prosili mnie niedowiarkowie zebym ustalil limit budzetu to to zrobilem - dlaczego? Bo jestem pewnien swojej gry i wiem ze czy mam ograniczenie budzetu 4 tys czy 100 tys to i tak wyjde na swoje. Nalozylem na siebie takie ogranieczenie budzetu bo niektorzy tak chcieli i zeby zamknac im usta zagralem tak jak oni chcieli zeby juz nie mieli argumentu ze cos sciemniam. Jest tak jak oni chcieli i przynajmniej juz nie pisza glupot w temacie. Tylko ze teraz widzisz jest odwrotnie teraz chcia zebym gral za stawki real  Juz mnie to nie interesuje pokazalem ze da sie wygrywac za kazde stawki i nawet jak mam limit nalozony - tylko o to mi chodzilo. Stawki sa malo wazne - chodzi o system gry. A tego jak widzisz nie zmienilem dlatego zyski sa  Teraz mi nikt nie powie - a jak powie to wie ze bedzie jedynie smieszny i argumenty sa po mojej stronie, ze cos sciemniam i gdybym gral za swoje stawki bez wiekszego ograniczenia to bym dalej sluchal ze co chwile podwyzszam stawki a tak moze zrobic kazdy - bo przeciez nikt nie wie ile kto ma pieniedzy do wydania na buka. Teraz jest limit wiec nie bedzie takich wypowiedzi ze cos jest sciemnione. Bo teraz poprostu juz nic sie nie da sciemnic. Jak kasa sie skonczy to jest bankrut nie moge powiedziec ze mam jeszcze w zanadzu kilka tys na nastepnep ostawienie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Post deleted by Rivaldinho
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
STATYSTYKA ZA MIESIAC: GRUDZIEN  Zagralem kuponow: 16  Kuponow wygranych: 5  Yeld: +66,93%ZYSK ZA MIESIAC GRUDZIEN: + 5 556 ZL ZYSK NA CZYSTO OD POCZATKU GRY (6 MIESIECY): + 13 824 ZL  Yeld: +30,9%Uwagi: Co mozna napisac w tym miesiacu. Drugi miesiac z rzedu yeld powyzej 60  Typy dobre - zarobek dobry byle tak dalej. Kto korzystal z typow moglbyc znowu zadowolony. Pozdrawiam korzystajacych z typow jak i z tematu.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Eska pozwolisz że zabiorę głos w Twoim temacie i poruszanym tutaj ostatnio "problemie" progresji. Ja akurat rozumiem Twoją grę i Twoje podejście - stosuję podobny styl gry , tyle że w odniesieniu do NHL (ale nie remisy) i MLB. Po paru nietrafionych typach z rzędu również podwyższam stawkę w celu niejako "odegrania" złej passy i wygenerowania zysku, i stawiam na dany mecz więcej funduszy , co nie oznacza że prawdopodobieństwo trafienia tego zdarzenia oceniam wyżej niż w przypadku poprzednich typów granych za mniejszą stawkę. I tu nie chodzi o sztywne reguły, i drobiazgowe wyliczanie ile pieniędzy przegrałem i ile muszę postawić żeby je wszystkie odrobić z nawiązką, ale o subiektywne szacowanie gotówki i opracowanie planu pozwalającego w ostatecznym rozrachunku wyjść na zadowalający "plus".W moim przypadku kursy wahają się w granicach 1,8 - 2,5 (NHL) i 1,65 - 2,2 (MLB). Trafialność typów na poziomie 40-50% wymusza na mnie płynne dobieranie stawki i odpowiednie jej zwiększanie w przypadku serii niepowodzeń, w przeciwnym wypadku moje granie co najwyżej opierałoby się na dążeniu do bycia "na zero"...Ktoś może to nazwać progresją, ja ze względu na pewną "płynność" w dobieraniu stawek nie używałbym takiego sformułowania. Co nie zmienia oczywiście faktu że kolega SyKo ma swoje racje - dojście w swojej grze do budżetu w wysokości 4 tysięcy i postawienie w tym momencie zakładu za 3 tysiące to nic innego jak zagrywka hazaradowa nic nie mająca wspólnego z racjonalnym gospodarowaniem gotówką. Ale tak to jest że czasami dochodzi do takich sytuacji, więc życzę Ci w Nowym Roku abyś tego niebezpieczeństwa uniknął, zdając sobie jednocześnie sprawę że Twój temat na mecz.pl to jedynie wycinek Twojej gry i kwestia problemów z wyczerpaniem gotówki(na podstawie Twoich wcześniejszych wpisów) Ciebie nie dotyczy. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Znowu wczoraj zapomnialem postawic meczykow... Nie lubie stawiac w weekendy bo zawsze cos zapomne przez impreze albo jakis wypad. Chyba bede teraz stawial przed weekendem i kij z tym ze troche kurs bedzie nizszy
No nic w takim razie moze uda sie cos ugrac dzisiaj. Nie ma duzego wyboru jak dla mnie ale jeden meczyk musze chociaz postawic.
Freamunde - Santa Clara - X HT (do polowy) - Stawka 100 zl kurs 1,9 Expekt
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Freamunde - Santa Clara - X HT (do polowy) - Stawka 100 zl kurs 1,9 Expekt - KUPON PRZEGRANY  ZYSK NA CZYSTO OD POCZATKU GRY : + 13 724 ZL
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Niort - Guingamp - X HT ( do polowy) Stawka 100 zl - kurs 1,95 Expekt
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Niort - Guingamp - X HT ( do polowy) Stawka 100 zl - kurs 1,95 Expekt - KUPON PRZEGRANY  ZYSK NA CZYSTO OD POCZATKU GRY : + 13 624 zl
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Larissa - Asteras Tripolis - X Stawka 200 zl kurs 3,25 BF
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Torino - Livorno- X Stawka 200 zl kurs 3,2 BF
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Feirense - Santa Clara - X HT (do polowy) Stawka 300 zl kurs 1,95 Expekt
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Larissa - Asteras Tripolis - X Stawka 200 zl kurs 3,25 BF - KUPON WYGRANY  WYGRANA: 650 ZLZYSK: 450 ZLZYSK NA CZYSTO OD POCZATKU GRY : +14 074 ZL
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Torino - Livorno- X Stawka 200 zl kurs 3,2 BF KUPON PRZEGRANY  ZYSK NA CZYSTO OD POCZATKU GRY : +13 874 zl
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Feirense - Santa Clara - X HT (do polowy) Stawka 300 zl kurs 1,95 Expekt - KUPON WYGRANY  WYGRANA: 585 ZLZYSK: 285 ZLZYSK NA CZYSTO OD POCZATKU GRY : +14 159 ZLJescze cos jutro zagram tylko nie wiem jeszcze co dokladnie. Jutro podam jakiegos typa
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Setubal - Guimaraes - X - Stawka 300 zl kurs 3,25 BF
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Setubal - Guimaraes - X - Stawka 300 zl kurs 3,25 BF - KUPON PRZEGRANY  ZYSK NA CZYSTO OD POCZATKU GRY: +13 859 zl
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Guingamp - Ajaccio - X HT (do polowy) Stawka 200 zl kurs 1,95 Expekt
|
|