|
|
|
|
Bety ważne na jutro? (Profek, Betsson)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A niby z jakiej racji miałyby być ważne?
|
|
|
|
|
|
|
W profie na pewno ważne - tak mówi regulamin;/ Lipa bo Hajek okazał się jednak cienki i mi pewnie wtopi z Roarem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W profie na pewno ważne - tak mówi regulamin;/ Lipa bo Hajek okazał się jednak cienki i mi pewnie wtopi z Roarem. Uwierz mi ze w profie zwrot
|
|
|
|
|
|
|
Chciałbym zwrot, bo przestały mi się dziś podobać moje kupony. W dodatku będzie raczej tylko 1 seria i to w dodatku loteryjnie. Albo nic... Ale zwrotów jak dotąd nie ma, a ponadto: 2). Zakłady pozostają ważne i nie są zwracane, jeśli: (...) c) w tej samej dyscyplinie , w tym samym miejscu i w krótkim odstępie czasu odbywa się kilka konkurencji (np. w ramach Pucharu Świata w Narciarstwie Alpejskim odbywa się zjazd albo na skoczni o takim samym punkcie krytycznym odbywają się skoki) - przedmiotem zakładu zawsze są pierwsze odbyte zawody (np. gdy mają odbyć się dwa zjazdy w piątek i w sobotę, przy czym piątkowy z jakichś powodów nie odbywa się, zakłady są ważne na zjazdy sobotnie,
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak się przed chwilą dowiedzieliśmy, że podczas spotkania kapitanów drużyn podjęto decyzję, iż jutro w Harrachovie (HS 205) zostaną przeprowadzone dwa konkursy.
Pierwszy konkurs, rozegrany zamiast dzisiejszych zawodów, ma rozpocząć się o godzinie 9:00 i ma składać się tylko z jednej serii.
Drugi konkurs ma rozpocząć się zgodnie z planem o godzinie 13:45.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bety ważne na jutro? (Profek, Betsson) Jesli zawody rozpoczna sie w czasie 36h od poczatkowej godziny staru wszystkie beda podtrzymane. Poki co wersja jest ze rozpoczna sie o 9 jutro rano , wiec wszytstkie zaklady wazne. Jesli pierwszy konkurs o 9 zostanie odwolany ostatecznie, a drugi juz pod szyldem niedzielnego odbedzie sie - beda zwroty. Tak sytuacja wyglada w betsson.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
[quote=buszmen]Chciałbym zwrot, bo przestały mi się dziś podobać moje kupony.
Hmm, w sumie nie moja sprawa, ale zaintrygowałeś mnie autentycznie. Na jakiej zasadzie Ty typujesz skoki, jeżeli budzisz się rano i coś nad czym - jak sądzę - dłuższą chwilę myślałeś, pod wpływem jakiegoś pseudo-sportowego widowiska, którego świadkami byliśmy dziś na "Certaku", burzy cały Twój pomysł?
|
|
|
|
|
|
|
Primo, jest tak dlatego, że w 2008 mam u buków naprawdę czarną serię i wszędzie widzę porażki. To irracjonalne, ale naturalne. Może w pewien sposób je przyciągam nawet. A po drugie, to nie do końca jest bez znaczenia. W skokach czysta głowa i pozytywne nastawienie to klucz do sukcesu. W tym sensie skoki są wykładnią całego życia. I tak jak Hajek po doskonałych skokach treningowych był w gazie i skakał automatycznie, bo wszystko było OK, to teraz po "lotach" na 135 metr może mu się nieco w główce namieszać, zwłaszcza że oczekiwania zdążył już nieco rozwinąć.
Inna sprawa, że wolę zwrot też z uwagi na taką loteryjność. Choć z drugiej strony V Morgiego po 2.20 to śmiech na sali jakiś, biorąc pod uwagę to co tutaj wyczynia Morgenstern. Jak już pisze, bo nie miałem okazji oglądać dzis konkursu: jak skoczył Koch w tej przerwanej serii?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bwin Czy Martin Schmitt (GER) znajdzie się w top 26? Tak 1.68
Schmitt ostatnio dobra, równa forma. Co prawda dziś był akurat 26 ale widac było, że miał niesprzyjajace warunki. Wczoraj skoczył 200 metrów, był 1 po 34 skoczkach, a bwin daje top26? Myślałem, że to może pomyłka, ale w końcu dają na win Schmitta 1:151
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
bwin Czy Martin Schmitt (GER) znajdzie się w top 26? Tak 1.68
Schmitt ostatnio dobra, równa forma. Co prawda dziś był akurat 26 ale widac było, że miał niesprzyjajace warunki. Wczoraj skoczył 200 metrów, był 1 po 34 skoczkach, a bwin daje top26? Myślałem, że to może pomyłka, ale w końcu dają na win Schmitta 1:151 Prawdopodobnie wiąże się to z tym, że w rozegranym dziś porannym konkursie Schmitt zajął dokładnie 26. miejsce skacząc w kiepskim stylu 161 metrów. Nie zmienia to rzecz jasna faktu, że typ wart jest rozważenia i chyba całkiem niezły do gry. Btw: Czy jakiś naziemny buk przyjmuje dziś zakłady na skoki? Bo nic nie udaje mi się znaleźć... :/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Sorry Twin Peaks - nie zauważyłem, że napisałeś o tej porannej 26. pozycji Martina. W każdym razie typ popieram i proszę o odpowiedź, jeśli ktoś widział ofertę u naziemnych...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ahonen top3 1,7 unibet jedyną rzeczą, która może pokrzyżować plany w dobrym skoku jest pogoda, Fin złapał super formę, dziś skoczył o 6,5 m dalej od drugiego Hilde, choć trzeba przyznac,że w słabym stylu i wygrał minimalnie. Chciałem zagrać win Fina za 5 w sb, ale akurat jak zatwierdzałem to kurs perfidnie spadł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mi rzucily sie dwie pary w oczy: Neumayer - Schmitt 1 1,72 Neumayer dotychczas w Harachowie w kwalach jak i dzis w konkursie lepszy od Martina. Dzis az o 26,5 metra.Mysle ze nei bedie jakiejs gigantycznej metamorfozy i Michael wyprzedzi w ostatecznej kalsyfikacji swojego starszego rodaka. Jacobsen - Romoren 1 1,6 Jacobsen dzis trzeci skoczyl zdecydowanie dalej pdoobna sytuacja jak w parze powyzej. jacobsen zawssze lepszy i to zdecydowanei od Romorena. AKo:2,58 Unibet Mysle ze warto i to dosc mocno zagrac. Ma ktos jakies zastrzeezenia. Prosze o wszelkie sugestie choc dla mnie to peffy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wielki konkurs Betsson i mecz.pl "Kopnij sie z nami na Puchar Swiata w Zakopanem!"
z powodu rezygnacji klientow niemieckich oglaszamy ekspresowy konkurs, w ktorym do wygrania jest 2 pakietow wyjazdowych na Puchar Swiata w Skokach Narciarskich Zakopane 2008 - najlepsza impreze zimowa w Polsce! Zwyciezcy pojada imprezowym autokarem z Warszawy w czwartek (lub Krakowa) do Zakopanego, gdzie czekac bedzie na nich wspaniala zabawa i mnostwo sportowych wrazen zwiazanych z turniejem skoczkow.
Pakiety obejmuja: - bilety wstepu na oba konkursy skokow + treningi i kwalifikacje - 3 noclegi w przytulnym pensjonacie w Zakopanem - pelne wyzywienie w pensjonacie i restauracji "Po zboju" na Krupowkach. - transport z Warszawy lub Krakowa - kulig z kapela góralska i jadlem - niezliczona ilosc innych atrakcji
Aby przystapic do konkursu nalezy podac wlasna propozycje zakaldu specjalnego na Puchar Swiata w Zakopanem ( czym oryginalnijszy tym lepiej! ).
Propozycje nalezy wysylac na forum wiadomoscia prywatna na konto usera (banik)do 22.30 Rozstrzygniecie dzis o 23
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oglądał ktoś kwalifikacje? Chodzi mi o pogodę. Czy wiatr był rownomierny czy były jakiekolwiek podmuchy i zawachania?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trochę dziś wieje na południu...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Tak prawda troszkę wieje ale mysle ze konkurs będzie dziś w porównywalnych warunkach wiec moze w koncu trzeba zagrac bo wcześniej to była loteria
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co oznacza 1x i x2 w stsie ? Bo nie moge znalezc nigdzie a jeszcze w sts w tym sezonie nie rgalem a dzis widze ciekawe opcje do rozwazenia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|