|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
typ konkursowy
Club America vs Guadalajara
Club America przełamał fatalną passę 7 meczów bez zwycięstwa wygrywając ostatnio okazale w Monterrey 3:0. Jednak kibice ciągle czekają na zwycięstwo w domu, czeka nie potrafią dokonać od sierpnia. Dziś jest po temu dobra okazja - przyjeżdża wprawdzie wyżej notowana ekipa, ale grająca w kratkę. Spodziewając się zwycięstwa gospodarzy nie widzę, aby było ono okazałe - 1:0, 2:0 takie widzę wyniki, tak też uczy historia - w ostatnich 14 meczach aż 10krotnie padał under. Większość meczy zakończyła się wygraną jedną bramką, którejś ze stron. Stąd nasuwa mi się typ na wygraną przy jednoczesnym underku - co daje nam przyzwoity kurs 3.84. Myślę, że wart ryzyka.
typ: home win & under 2,5 kurs: 3,84
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
edit. mała poprawka - kurs jest jeszcze lepszy, bo aż 5.10 - myślę, że zdecydowanie wart ryzyka 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
konkursowy: CF Monterrey - San Luis typ:2 kurs: 4,30 W styczniu 2011 roku ekipie przyjezdnych udało się osiągnąć korzystny wynik 0-2 i nie widzę przeszkód by w tym roku ów wyczyn powtórzyć. San Luis w tym sezonie dwie wygrane i dwie porażki, ich rywale-jedna porażka, dwa remisy i jedno zwycięstwo. San Luis nie przegrało żadnego ze swoich czterech ostatnich meczy z drużyną Monterrey, a do tego dwa ostanie mecze zakończyły się ich wygraną. Ciężko tu określić formę obydwu drużyn, gdyż będzie to dopiero piąte spotkanie w obecnym sezonie w meksykańskiej Primera Division. Pomimo tych niewiadomych, uważam że kurs jest wart ryzyka 
|
|
|
Link skopiowany do schowka