|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dziekuje za oblokowanie mojego konta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rowniez dziekuje za odbanowanie konta...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
koles o nicku -> tv , jest ta sama osoba co edi8 ktory dostal bana na tym forum, zaledwie pare godzin po tym zarejestrowal inny nick i pisal pod nim w tym samym temacie gdzie dostal bana .. Niewiem ale mysle ze jakby modowie cos z tym zrobili to bylo by ok, bo po co dawac bany, jezeli ktos rejestruje sie potem pod innym nickiem i robi to co robil?  pozdrawiam
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
koles o nicku -> tv , jest ta sama osoba co edi8 ktory dostal bana na tym forum, zaledwie pare godzin po tym zarejestrowal inny nick i pisal pod nim w tym samym temacie gdzie dostal bana .. Niewiem ale mysle ze jakby modowie cos z tym zrobili to bylo by ok, bo po co dawac bany, jezeli ktos rejestruje sie potem pod innym nickiem i robi to co robil?  pozdrawiam zakładając,że to prawda to mimo wszystko zanim zechcesz Mu dowalić tylko z "czysto szlachetnych pobudek" zrób mały rachunek Swojego i Jego wkładu na forum np. pod kątem przydatności informacji zawartych w postach albo pod kątem śmieciowiska jakie Ty robisz w każdym temacie gdzie się pojawisz........ps. to raczej z Tobą jakiś Mod powinien zrobić porządek.
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
dokładnie, edi ma spora wiedze i wiele wniosł na to forum... patrz na siebie a nie kabluj na innych...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
AGASSI : smieciowisko moze robisz ty, dla mnie jego wiedza jest niezbyt wysoka.
cobra: nie kablowal bym na niego gdyby znow nie zaczal mnie obrazac.
zreszta to nie o to chodzi, dostal 3 ostrzezenia wiec wnioskuje ze nie za darmo prawda? za cos sie je dostaje? Wy rowniez potwierdzacie ze to on wiec powinien byc zbanowany.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwsza sprawa czemu Edi8 wogle dostał bana? Owszem gosc jest nadęty jak balon, potrafi być naprawde wqrzający -ale trzeba mu przyznać odwala od jakiegoś czasu świetną robotę. To co Edi robi temacie ciekawe linki, bardzo podnosi wartość tego forum. Może co niektóry mod by sie zastanowił- ilu jest na forum ludzi którzy prawie natychmiast pomogą znaleźć odpowiednią strone ze statystykami, wynikami itp. Ech nie wiem który Mod i za co dał mu bana, ale ciekawe czy sie zastanowił czy przewinienie było aż tak istotne, i jak by wyglądał wspomniany temat bez Ediego? No i czy chcieałoby mu sie robić to co robi Edi..... nie sądze
Rapper20 - mam odruch wymiotny na wszelkiego rodzaju donosicieli, uprzejmie donoszę bleeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Patrzac na to co wnosił zgoda.Robił duzo dobrego.
Patrzac na jego zachowanie i łamanie regulaminu forum powinien mieć spokojnie z 10 ostrzeżeń.
Ja mu dałem bana i zwlekałem z tym bardzo długo właśnie ze wzgledu na to co dobrego robił na forum.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
i co z tego ze rafal dales mu bana ? ja Llamie napisale ze on jest pod innym nickiem na co dostalem odpowiedz :
"robi dalej swoje czyli podaje linki (pomaga). ty mały zakompleksiony człowieczku, jedynie potrafisz dopierd#alać. twoje żałosne i nudne docinki dawno mnie znudziły. i kup sobie słownik za wygrane kuponiki, bo ośmieszasz się pisownią under gimnazjum."
Po czym jeszcze dostalem ostrzezenie, proponuje rowniez ostrzezenie dla Llamy bo chyba to dziala w obydwie strony? czy modzi moga wyzywac uzytkownikow? jezeli tak to gratuluje wyboru i polityki prowadzenia forum !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i co z tego ze rafal dales mu bana ? ja Llamie napisale ze on jest pod innym nickiem na co dostalem odpowiedz : /.../ To, ze w wielu wypadkach nie reagujemy nie wynika z naszej niewiedzy o userach, ale po prostu z tego, ze nie chcemy banowac kogoś, kto zarejestrował sie ponownie i wnosi duzo pozytywnego na forum, zachowując się przy tym bez zarzutu. Jezeli ktoś ma co powyższego watpliwości - moze je zgłosić, na przykład w tym temacie. Natomiast powiadamianie tego czy innego moderatora na PRIVA charakteryzuje li tylko zwyczajną mendę ,tak wiec rozumiem doskonale odpowiedź Llamy,chociaż ja darowałbym sobie odpisywanie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
amkwish : to nie dawajacie wogole banow bo po co jezeli tego nie przestrzegacie ? albo niech beda od 10 ostrzezen dla mnie regula to regula. Pozatym dlaczego napisalem na priv do moda o tym? dla tego ze Edi mnie zwyzywal i za to dostal ostrzezenie 3 cie z kolei i dostal bana, zarejestrowal sie pod innym nickiem i znow zaczal mnie obrazac, wiec ciekawe co ty bys zrobil na moim miejscu ?  napewno bys byl w niebo wziety.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiec ciekawe co ty bys zrobil na moim miejscu ?  napewno bys byl w niebo wziety. Oczywiscie, ze nie byłbym z tego powodu szczęsliwy :),niemniej jednak wystarczyłoby napisać o tym w dostepnym wszystkim userom topiku. Tak na marginesie to kiedyś przegladałem wiadomy temat i w mojej skromnej ocenie zostałeś dość łagodnie potraktowany, w przeciwieństwie do adwersarza, którego zbanowano. Obaj nie pozostawaliście sobie dłużni, taka prawda  i chyba teraz najwyższy czas zakonczyć skakanie sobie nawzajem do oczu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak widac wszędzie są konfidenci  rapper20 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a za co mozna dostac bana??
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
a za co mozna dostac bana?? ee?? poczytaj regulamin się dowiesz
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
amkwish : a widzisz tobie tez by to nie pasowalo.. napisalem o tym tu ale to nic nie dalo. pozatym posta napisalem po motywie jak Edi zaczal mnie juz wyzywac na drugim nicku i umieszczac jakos smieszna fotke jakiegos typa na forum podpisujac to moim nickiem  Myslalem ze sobie odpusci ale gdzie tam. Co do tego ze obaj przesadzilismy to zgadza sie i jak rozmawialem z Ignoratorem napisalem ze niemam za nic pretensji bo rowniez paroma tekstami rzucilem. Premium: ciebie nie bede komentowal bo juz mi dzisiaj dales lekcje o kursach 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
amkwish : a widzisz tobie tez by to nie pasowalo.. napisalem o tym tu ale to nic nie dalo. pozatym posta napisalem po motywie jak Edi zaczal mnie juz wyzywac na drugim nicku i umieszczac jakos smieszna fotke jakiegos typa na forum podpisujac to moim nickiem  Myslalem ze sobie odpusci ale gdzie tam. Co do tego ze obaj przesadzilismy to zgadza sie i jak rozmawialem z Ignoratorem napisalem ze niemam za nic pretensji bo rowniez paroma tekstami rzucilem. Premium: ciebie nie bede komentowal bo juz mi dzisiaj dales lekcje o kursach  ty mi dałeś jeszcze lepsza lekcję mówiąc że jak obstawisz po kursie 3 a póżniej spadnie o parę groszy to już to było na bank warte zagrania no bo kursy pospadały 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
premium: nie powiedziale ci ze to bylo na bank warte grania, proponuje nauke czytania, napisalem ze moze wygrac jeden albo drugi i ze rusek jest bardzo dobrym graczem, ale ze szanse jak dla mnie przedstawiaja sie pol na pol bo obaj sa w gazie, czy z leciutkim wskazaniem na Youzhnego, to wezme Tsonge przy ktorym kurs jest wedlug mnie przeszacowany i stanowi dla mnie Value. ale to chyba nietemat na taka dyskusje, wiec go skonczmy.
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
panowie ten temat ma chyba inne cele ?
|
|