Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 12 1 2 3 4 5 6 7 11 12
K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
dziekuje za oblokowanie mojego konta smile

S
Sed Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Rowniez dziekuje za odbanowanie konta...

R
addict
addict
R Offline
koles o nicku -> tv , jest ta sama osoba co edi8 ktory dostal bana na tym forum, zaledwie pare godzin po tym zarejestrowal inny nick i pisal pod nim w tym samym temacie gdzie dostal bana .. Niewiem ale mysle ze jakby modowie cos z tym zrobili to bylo by ok, bo po co dawac bany, jezeli ktos rejestruje sie potem pod innym nickiem i robi to co robil? smile

pozdrawiam

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by rapper20
koles o nicku -> tv , jest ta sama osoba co edi8 ktory dostal bana na tym forum, zaledwie pare godzin po tym zarejestrowal inny nick i pisal pod nim w tym samym temacie gdzie dostal bana .. Niewiem ale mysle ze jakby modowie cos z tym zrobili to bylo by ok, bo po co dawac bany, jezeli ktos rejestruje sie potem pod innym nickiem i robi to co robil? smile

pozdrawiam
zakładając,że to prawda to mimo wszystko zanim zechcesz Mu dowalić tylko z "czysto szlachetnych pobudek" zrób mały rachunek Swojego i Jego wkładu na forum np. pod kątem przydatności informacji zawartych w postach albo pod kątem śmieciowiska jakie Ty robisz w każdym temacie gdzie się pojawisz........ps. to raczej z Tobą jakiś Mod powinien zrobić porządek.

Luc Nilis
Luc Nilis
dokładnie, edi ma spora wiedze i wiele wniosł na to forum... patrz na siebie a nie kabluj na innych...

R
addict
addict
R Offline
AGASSI : smieciowisko moze robisz ty, dla mnie jego wiedza jest niezbyt wysoka.

cobra: nie kablowal bym na niego gdyby znow nie zaczal mnie obrazac.

zreszta to nie o to chodzi, dostal 3 ostrzezenia wiec wnioskuje ze nie za darmo prawda? za cos sie je dostaje? Wy rowniez potwierdzacie ze to on wiec powinien byc zbanowany.

Ana <3
Ana <3
luzik.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Pierwsza sprawa czemu Edi8 wogle dostał bana? Owszem gosc jest nadęty jak balon, potrafi być naprawde wqrzający -ale trzeba mu przyznać odwala od jakiegoś czasu świetną robotę. To co Edi robi temacie ciekawe linki, bardzo podnosi wartość tego forum. Może co niektóry mod by sie zastanowił- ilu jest na forum ludzi którzy prawie natychmiast pomogą znaleźć odpowiednią strone ze statystykami, wynikami itp. Ech nie wiem który Mod i za co dał mu bana, ale ciekawe czy sie zastanowił czy przewinienie było aż tak istotne, i jak by wyglądał wspomniany temat bez Ediego? No i czy chcieałoby mu sie robić to co robi Edi..... nie sądze

Rapper20 - mam odruch wymiotny na wszelkiego rodzaju donosicieli, uprzejmie donoszę bleeeeeeeeeee

R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline
Patrzac na to co wnosił zgoda.Robił duzo dobrego.

Patrzac na jego zachowanie i łamanie regulaminu forum powinien mieć spokojnie z 10 ostrzeżeń.

Ja mu dałem bana i zwlekałem z tym bardzo długo właśnie ze wzgledu na to co dobrego robił na forum.

R
addict
addict
R Offline
i co z tego ze rafal dales mu bana ? ja Llamie napisale ze on jest pod innym nickiem na co dostalem odpowiedz :

"robi dalej swoje czyli podaje linki (pomaga). ty mały zakompleksiony człowieczku, jedynie potrafisz dopierd#alać.
twoje żałosne i nudne docinki dawno mnie znudziły. i kup sobie słownik za wygrane kuponiki, bo ośmieszasz się pisownią under gimnazjum."

Po czym jeszcze dostalem ostrzezenie, proponuje rowniez ostrzezenie dla Llamy bo chyba to dziala w obydwie strony? czy modzi moga wyzywac uzytkownikow? jezeli tak to gratuluje wyboru i polityki prowadzenia forum !

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
i co z tego ze rafal dales mu bana ? ja Llamie napisale ze on jest pod innym nickiem na co dostalem odpowiedz :
/.../

To, ze w wielu wypadkach nie reagujemy nie wynika z naszej niewiedzy o userach, ale po prostu z tego, ze nie chcemy banowac kogoś, kto zarejestrował sie ponownie i wnosi duzo pozytywnego na forum, zachowując się przy tym bez zarzutu.

Jezeli ktoś ma co powyższego watpliwości - moze je zgłosić, na przykład w tym temacie.

Natomiast powiadamianie tego czy innego moderatora na PRIVA charakteryzuje li tylko zwyczajną mendę ,tak wiec rozumiem doskonale odpowiedź Llamy,chociaż ja darowałbym sobie odpisywanie.

R
addict
addict
R Offline
amkwish : to nie dawajacie wogole banow bo po co jezeli tego nie przestrzegacie ? albo niech beda od 10 ostrzezen dla mnie regula to regula. Pozatym dlaczego napisalem na priv do moda o tym? dla tego ze Edi mnie zwyzywal i za to dostal ostrzezenie 3 cie z kolei i dostal bana, zarejestrowal sie pod innym nickiem i znow zaczal mnie obrazac, wiec ciekawe co ty bys zrobil na moim miejscu ? smile napewno bys byl w niebo wziety.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
wiec ciekawe co ty bys zrobil na moim miejscu ? smile napewno bys byl w niebo wziety.

Oczywiscie, ze nie byłbym z tego powodu szczęsliwy :),niemniej jednak wystarczyłoby napisać o tym w dostepnym wszystkim userom topiku.

Tak na marginesie to kiedyś przegladałem wiadomy temat i w mojej skromnej ocenie zostałeś dość łagodnie potraktowany, w przeciwieństwie do adwersarza, którego zbanowano.
Obaj nie pozostawaliście sobie dłużni, taka prawda smile i chyba teraz najwyższy czas zakonczyć skakanie sobie nawzajem do oczu.

old hand
old hand
jak widac wszędzie są konfidenci laugh
rapper20 puke

M
member
member
M Offline
a za co mozna dostac bana??

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Originally Posted by Mattt14
a za co mozna dostac bana??

ee??

poczytaj regulamin się dowiesz

R
addict
addict
R Offline
amkwish : a widzisz tobie tez by to nie pasowalo.. napisalem o tym tu ale to nic nie dalo. pozatym posta napisalem po motywie jak Edi zaczal mnie juz wyzywac na drugim nicku i umieszczac jakos smieszna fotke jakiegos typa na forum podpisujac to moim nickiem smile Myslalem ze sobie odpusci ale gdzie tam. Co do tego ze obaj przesadzilismy to zgadza sie i jak rozmawialem z Ignoratorem napisalem ze niemam za nic pretensji bo rowniez paroma tekstami rzucilem.

Premium: ciebie nie bede komentowal bo juz mi dzisiaj dales lekcje o kursach laugh

old hand
old hand
amkwish : a widzisz tobie tez by to nie pasowalo.. napisalem o tym tu ale to nic nie dalo. pozatym posta napisalem po motywie jak Edi zaczal mnie juz wyzywac na drugim nicku i umieszczac jakos smieszna fotke jakiegos typa na forum podpisujac to moim nickiem smile Myslalem ze sobie odpusci ale gdzie tam. Co do tego ze obaj przesadzilismy to zgadza sie i jak rozmawialem z Ignoratorem napisalem ze niemam za nic pretensji bo rowniez paroma tekstami rzucilem.

Premium: ciebie nie bede komentowal bo juz mi dzisiaj dales lekcje o kursach laugh
ty mi dałeś jeszcze lepsza lekcję mówiąc że jak obstawisz po kursie 3 a póżniej spadnie o parę groszy to już to było na bank warte zagrania no bo kursy pospadały smirk

R
addict
addict
R Offline
premium: nie powiedziale ci ze to bylo na bank warte grania, proponuje nauke czytania, napisalem ze moze wygrac jeden albo drugi i ze rusek jest bardzo dobrym graczem, ale ze szanse jak dla mnie przedstawiaja sie pol na pol bo obaj sa w gazie, czy z leciutkim wskazaniem na Youzhnego, to wezme Tsonge przy ktorym kurs jest wedlug mnie przeszacowany i stanowi dla mnie Value. ale to chyba nietemat na taka dyskusje, wiec go skonczmy.

Luc Nilis
Luc Nilis
panowie ten temat ma chyba inne cele ?

Strona 5 z 12 1 2 3 4 5 6 7 11 12

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, latajaca_holenderka, Sensei, forty, 11kera11), 1,339 gości, oraz 10 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,905
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026