|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro (dzisiaj) ostatni dzień z zajęciami na studiach, później ostatnia sesja... aż się łezka w oku kręci  ta sama sytuacja i .. to prawda, jakaś taka nostalgia się włącza jednak  Także nie śpieszcie się tak z tymi egzaminami  Później już tylko gorzej ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mindman i Wiliamm, panowie macie juz jakieś plany konkretne na to co bedziecie robic po studiach ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Plan jest jeden: nic nie robić i żyć z bukmacherki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Plan jest jeden: nic nie robić i żyć z bukmacherki  Tak mozemy tylko Ty i ja  a zeby nie bylo OT to moim zdaniem i z obserwacji zycia moich znajomych wynika ze nie kazdy po studiach potrafi sie odnaleźć, potrzeba szczescia by trafic do wymarzonej pracy, jedni szybko sie załamują inni szukaja ciagle, mimo wszystko wiekszosc z nich konczy podobnie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Plan jest jeden: nic nie robić i żyć z bukmacherki  Powodzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Plan jest jeden: nic nie robić i żyć z bukmacherki  Tak mozemy tylko Ty i ja  a zeby nie bylo OT to moim zdaniem i z obserwacji zycia moich znajomych wynika ze nie kazdy po studiach potrafi sie odnaleźć, potrzeba szczescia by trafic do wymarzonej pracy, jedni szybko sie załamują inni szukaja ciagle, mimo wszystko wiekszosc z nich konczy podobnie... Takie myślenie to podstawowy błąd. Marzenia mają to do siebie, że rzadko się spełniają i rzadko mają cokolwiek wspólnego z rzeczywistością. Jeżeli ktoś będzie wybrzydzał, to do końca życia pozostanie bezrobotnym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam test 40 pytań prawda fałsz 16 pytań zalicza ... myślicie że jak pojade od góry do dołu Na prawde to profesor nic nie bedzie mowił jak zalicze ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam test 40 pytań prawda fałsz 16 pytań zalicza ... myślicie że jak pojade od góry do dołu Na prawde to profesor nic nie bedzie mowił jak zalicze ?  A co ma mówić ? Gorzej jak stosunek prawda : fałsz wyniesie 15 : 25 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem pierwszy raz pisze egzaminy  E tam  może coś będę wiedział i zaznacze na fałsz a reszte na prawde moze bedzie dobrze  filozofia nigdy mnie nie interesowała  egzam juz w niedziele a jutro zerówka z wprowadzenia do psychologii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Egzamin Mikroekonomia - 5 działów do nauczenia się na wtorek, mysle ze jak zaczne dzis wieczorkiem to na luzie zdażę..  Tym bardziej ze sobota i niedziela wolna od treningów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam test 40 pytań prawda fałsz 16 pytań zalicza ... myślicie że jak pojade od góry do dołu Na prawde to profesor nic nie bedzie mowił jak zalicze ?  16? lol U mnie z metodologii i statystyki zaliczało 60% dobrych odpowiedzi. Ciesz się 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Wprowadzeniu do psychologii mam właśnie 60% 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mindman i Wiliamm, panowie macie juz jakieś plany konkretne na to co bedziecie robic po studiach ? Skoro już zostałem wywołany do tablicy ...  Jeżeli o mnie chodzi to ciężko powiedzieć. Jak dotychczas życie nauczyło mnie głównie tego, żeby ... zbyt wiele nie planować  Serio. A już szczególnie długofalowo ... Teoretycznie mój kierunek daje spore możliwości i nawet nie idąc w stronę aplikacji, można coś ciekawego znaleźć. Ale przy obecnej konkurencji trzeba mieć sporo szczęścia, tudzież być po prostu bardzo dobrym w tym co się robi  Sorry za przydługi OT  Żeby tak do końca nie było off-topicowo: we wtorek pierwszy egzamin w ostatniej (mam nadzieje  ) sesji. Moim zdaniem na piątym roku mogliby już nieco zluzować, a nie walą trzy egzamin semestralne (na WSZYSTKICH poprzednich latach były dwa w zimowej) z jakichś dziwnych przedmiotów, które powinny być fakultatywne lub też powinny być zupełnie inaczej rozmieszczone w planie studiów. Ale cóż - student jak świnia, łyknie wszystko  Powodzenia - wszystkim i sobie  Trzeba jakoś z klasą to zakończyć 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mindman i Wiliamm, panowie macie juz jakieś plany konkretne na to co bedziecie robic po studiach ? Teoretycznie to studiów zostało mi jeszcze pół roku  ale są to same seminaria. Na początku na pewno będę starał się szukać pracy zgodnej z wykształceniem (okrętownicto, budowa maszyn, klimatyzacja i wentylacja), jeśli nie znajdzie się nic ciekawego poszukam coś pokrewnego (podobno inżynierowie są w cenie  ). Obojętne jest mi to czy będzie to w Polsce czy zagranicą (marzy mi się Hiszpania  ). Jak będzie? Ciężko powiedzieć. Mam tylko nadzieję, że wszystko potoczy się w odpowiednim kierunku i nie będę zmuszony robić czegoś, czego nie lubię czy też emigrować do Anglii na zmywak. Jednak na razie mam trzy cele: zaliczyć sesję (a tutaj jeszcze brak z poprzedniego roku  ), szybko się obronić oraz definitywnie uniezależnić się od pomocy finansowej rodziców (bukmacherka przyjdzie z pomocą  ). Powodzenia wszystkim w tym ciężkim dla nas czasie - ileż to znowu alkoholu się przeleje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Egzamin Mikroekonomia - 5 działów do nauczenia się na wtorek, mysle ze jak zaczne dzis wieczorkiem to na luzie zdażę..  Tym bardziej ze sobota i niedziela wolna od treningów. Na wtorek? To ja polowe ksiazki Begga w jeden dzien nawet ogarnialem .... Do wtorku mam trzy egzaminy: Algebra II, Metody Statystyczne (to ny kolowkium ale ponad polowa materialu) i Ubezpieczenia. Nic nie umiem ale spokojnie dam rade. Jeszcze sie zastanawiam czy w weekend na jakis melanz nie skoczyc ... 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
hrhrhr, czyzbys na I kolosie z metod nie byl? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stylistyka językowa zaliczona  angol w poniedziałek i finito z zaliczeniami  wtorek: operacja profesor Przewłocki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie był egzamin ABCD z materiałów budowlanych, pytania musieliśmy ułożyc mi sami, każdy student 2 pytania, do każdego 4 warianty odpowiedzi i jedna prawidłowa.. wszystko fajnie, jak pisałem ten egzamin to na 20 pytań 18 miałem na pewno dobrze, 2 musiałem strzelać i co wyszło ? ...podobno miałem dobrze tylko około 12-14 bo ludzie z niektórych grup źle podali właściwe odpowiedzi :/ dobrze, że prowadzący to zobaczył i zmienił punktację i niby mam 4,5 ...ale niektórzy są na prawdę pokrzywdzeni :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hrhrhr, czyzbys na I kolosie z metod nie byl?  heh, byłem ale za to kompletnie nieprzygotowany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pierwszy egzamin oblany... dobrze mi idzie, na dodatek byłem pewien ze bedzie okk, coz na poprawke bedzie mniej nauki chociaz... fajnie w indeksie mam zapisane... zaliczone- ocena: 2... chyba sie pojde spytac ocb
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|