|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie odnosnie jak mozna zlikwidowac swoje konto gracza bezpowrotnie? Poniewaz nie potrafie znalezc takiej opcji na stronie. napisz im maila z prosba o zamkniecie konta
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam pytanie odnosnie jak mozna zlikwidowac swoje konto gracza bezpowrotnie? Poniewaz nie potrafie znalezc takiej opcji na stronie. napisz im maila z prosba o zamkniecie konta Ujmę to tak... Dawno temu się zarejestrowałem, co by pograć w pokerka.Ale coś nie działało, więc zapomniałem o tym. Chciałem zlikwidować to konto i założyć nowe, ale pazery poszkodowały bonusa (nie przeprowadzałem żadnych transakcji na starym, niczego nie wyłudziłem) i nie zgodzili się.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam pytanie odnosnie jak mozna zlikwidowac swoje konto gracza bezpowrotnie? Poniewaz nie potrafie znalezc takiej opcji na stronie. napisz im maila z prosba o zamkniecie konta Ujmę to tak... Dawno temu się zarejestrowałem, co by pograć w pokerka.Ale coś nie działało, więc zapomniałem o tym. Chciałem zlikwidować to konto i założyć nowe, ale pazery poszkodowały bonusa (nie przeprowadzałem żadnych transakcji na starym, niczego nie wyłudziłem) i nie zgodzili się. Sorki za posta pod postem. No ale sierota ze mnie, bo napisałem im w mailu że chcę założyć nowe konto.Zmienili mi jedynie ma moją prośbę walutę na PLN. Bądź co bądź myślę że należy mi się ten bonus, bo czuję się nowym użytkownikiem, dopiero teraz aktywnie korzystam z konta (podkreślam że nie było wcześniej żadnych wpłat na konto, korzystania z bonusów itp.)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jest tam jakaś opcja edycji albo usunięcia kart kredytowych? Trochę źle wypełniłem i teraz nie mogę do nich wpłacić żadnych pieniążków.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ale mnie support zadziwił. Po 30 minutach odpowiedź, że poprawili.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy da sie cos zrobic z smsami z wynikami zeby nie przychodzily po kilku dniach od rozliczenia kuponu?
opcji tej uzywam glownie do NBA/NHL i czasami wszystko jest ok(sms przychodzi zaraz po rozliczeniu kuponu), czasami po 2-3 dniach, a czasami wcale nie przychodzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy można zacząć grać przed dopisaniem bonusa? czy to będzie sie liczyło do obrotu? i jak w koncu? pisal ktos w tej sprawie do supportu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy ktos otrzymal juz pieniazki??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czy można zacząć grać przed dopisaniem bonusa? czy to będzie sie liczyło do obrotu? i jak w koncu? pisal ktos w tej sprawie do supportu? ale po co pisać? wystarczy przeczytać regulamin promocji, jak byk jest napisane "Wymagany promocją obrót jest liczony od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie zauwazylem  pewnie dopisali niedawno 
|
|