|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
gnacik, jeżeli postępujesz zgodnie z regulaminem i zasadami tej promocji to o żadnych limitach nie ma mowy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gnacik, jeżeli postępujesz zgodnie z regulaminem i zasadami tej promocji to o żadnych limitach nie ma mowy. ja z pewnością  ciekawi mnie jedynie jeszcze jak to jest z IP, w końcu to jest akademik i chyba wyjściowe IP wszyscy mają takie same i aby to nie zepsuło mojego źródła dochodu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Promocja w ExpektRozpocznij Nowy Rok Tenisa wygraną w konkursie, gdzie stawką jest 10000 EUR![ Linked Image] Rozpoczyna się pierwszy tegoroczny Turniej Wielkiego Szlema! Chcemy uczcić to wydarzenie oferując Ci nie jedną, ale dwie szanse na zgarnięcie części puli wartej 10000 EUR! Możesz stać się bogatszy o 4000 EUR! Roger Federer był prawie nie do pobicia w 2007. Jego główni rywale, którymi są Rafael Nadal, Andy Roddick na pewno będą chcieli wziąć w 2008 roku rewanż i zawalczyć o tytuł mistrza świata! Graj na Australian Open! Znajdź najwyższy kurs bądź też połącz na jednym kuponie taką liczbę zakładów jak to tylko możliwe. Jeżeli spełnisz wymagania promocji i będziesz jednym z 10 graczy, którzy zawrą wygrane kupony z najwyższymi kursami na kuponie - zagarniesz część puli wartej 10000 EUR! >>>>> Klikni...nto gracza <<<<< [ ads.expekt.com] 1. Weź udział w jednym bądź obu konkursach składając kupony za minimum 3 EUR (12 PLN), zawierające zakłady wyłącznie na Australian Open. 2. Wszystkie wygrane kupony złożone za co najmniej 3 EUR wezmą udział w promocji. Oczywiście wszystkie zakłady muszą być poprawnie wytypowane i zgodne z wymogami promocji. (Nie ma ograniczenia co do liczby składanych kuponów jakie mogą wziąć udział w promocji. Tylko jedna nagroda może zostać przyznana na jednego gracza/domostwo.) Więcej informacji na stronie Expekt.com
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ja sie zapytam kiedy zostanie odblokowane moje konto pokerowe? niby zablokowane bo 3 razy zle haslo wpisywalem. wiem ze wpisywalem dobre. maila poslalem na [email protected] ale chyba z dzisiejszych turnieji i gry u was to chyba nic nie wyjdzie. za.jebiscie jednym slowem tylko pogratulowac softu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ja sie zapytam kiedy zostanie odblokowane moje konto pokerowe? niby zablokowane bo 3 razy zle haslo wpisywalem. wiem ze wpisywalem dobre. maila poslalem na [email protected] ale chyba z dzisiejszych turnieji i gry u was to chyba nic nie wyjdzie. za.jebiscie jednym slowem tylko pogratulowac softu acha moj login na expekt to wojak1976
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
boze jak oni rozliczaja wolno te zaklady,2,3 godz po meczach a kasy dalej niema,chociaz wyniki dawno sa .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
super mecze uciekajaa ja kase mam zamrozona,expert powiedz jak rozliczane sa kupony????????rozumiialbym gdyby to byly jakies dziwne zaklady,ale np hewitt zakonczyl mecz 3 godz temujuz chyba w toto-mixie szybciej rozliczaja kupony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
super mecze uciekajaa ja kase mam zamrozona,expert powiedz jak rozliczane sa kupony????????rozumiialbym gdyby to byly jakies dziwne zaklady,ale np hewitt zakonczyl mecz 3 godz temujuz chyba w toto-mixie szybciej rozliczaja kupony chyba nie ma na to reguły,angielską z 16(MU i Tottenham) mialem rozliczone dokladnie 18:10,a wiec w miare szybko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
super mecze uciekajaa ja kase mam zamrozona,expert powiedz jak rozliczane sa kupony????????rozumiialbym gdyby to byly jakies dziwne zaklady,ale np hewitt zakonczyl mecz 3 godz temujuz chyba w toto-mixie szybciej rozliczaja kupony chyba nie ma na to reguły,angielską z 16(MU i Tottenham) mialem rozliczone dokladnie 18:10,a wiec w miare szybko  mu i totenham +jyp tez nierozliczony ,chociaz jyp juz 2 godz po meczu,hewit nierozliczony 3 godz po meczu.skoki z tym to pewnie do jutra.i cala kasa zamrozona troche to zalosne .
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Mi też nie rozliczyli hewitta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
super mecze uciekajaa ja kase mam zamrozona,expert powiedz jak rozliczane sa kupony????????rozumiialbym gdyby to byly jakies dziwne zaklady,ale np hewitt zakonczyl mecz 3 godz temujuz chyba w toto-mixie szybciej rozliczaja kupony chyba nie ma na to reguły,angielską z 16(MU i Tottenham) mialem rozliczone dokladnie 18:10,a wiec w miare szybko  mu i totenham +jyp tez nierozliczony ,chociaz jyp juz 2 godz po meczu,hewit nierozliczony 3 godz po meczu.skoki z tym to pewnie do jutra.i cala kasa zamrozona troche to zalosne . no dzieki .kur........ tyle meczy ucieklo,jeszcze nierozliczone 3 kupony..5 godz. po meczu hewita :.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jak chce zrobic przelwe z konta bankowego do expektu to co mam wpisac w rubryce adres nie moge wogole tego znalesc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak chce zrobic przelwe z konta bankowego do expektu to co mam wpisac w rubryce adres nie moge wogole tego znalesc Nie piszesz adresu. Zostawiasz puste. Dajesz tylko na nazwa odbiorcy: "Expekt Com.LTD" I nie zapomnij dobrze wypelnic pola "tytulem wplaty" 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam. Mam następujące pytanie. Chcę wpłacić pieniążki przelewem bankowym na swoje konto. W miejscu, w którym wpisujemy nazwę banku należy wpisać: a)BPH POLAND (tak na 8 podstronie podpowiedział Expert expekta,no ale ten bank został przejęty) b)Pekao SA (bo żubry przejęły BPH??) c)czy podać kod swift, któregoś z tych banków (pekao sa zapewne) Proszę o wzór, taki dobry  I szybką odpowiedź bo jutro chce przelać kasę (mam konto w pekao sa jakby co) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam. Mam następujące pytanie. Chcę wpłacić pieniążki przelewem bankowym na swoje konto. W miejscu, w którym wpisujemy nazwę banku należy wpisać: a)BPH POLAND (tak na 8 podstronie podpowiedział Expert expekta,no ale ten bank został przejęty) b)Pekao SA (bo żubry przejęły BPH??) c)czy podać kod swift, któregoś z tych banków (pekao sa zapewne) Proszę o wzór, taki dobry  I szybką odpowiedź bo jutro chce przelać kasę (mam konto w pekao sa jakby co) Pozdrawiam Oczywiście chodzi o przelanie pieniędzy DO BUKA
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wchodze dzis na stronke expektu a tu mi pisze ze znaleziono wirusa na tej stronie <szok>
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam. Mam następujące pytanie. Chcę wpłacić pieniążki przelewem bankowym na swoje konto. W miejscu, w którym wpisujemy nazwę banku należy wpisać: a)BPH POLAND (tak na 8 podstronie podpowiedział Expert expekta,no ale ten bank został przejęty) b)Pekao SA (bo żubry przejęły BPH??) c)czy podać kod swift, któregoś z tych banków (pekao sa zapewne) Proszę o wzór, taki dobry  I szybką odpowiedź bo jutro chce przelać kasę (mam konto w pekao sa jakby co) Pozdrawiam Oczywiście chodzi o przelanie pieniędzy DO BUKA Witam. Najważniejsze są takie dane jak: nr konta, nazwa odbiorcy i poprawny tytuł przelewu. Pozostałe dane są zbędne, jeżeli dokonujemy wpłaty do Expekt. Oczywiście można je wypełnić, ale nie trzeba.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wchodze dzis na stronke expektu a tu mi pisze ze znaleziono wirusa na tej stronie <szok> To chyba panu antywirus szwankuje. Moja rada jest taka, by go zmienić na program z wyższej półki. Oczywiście nigdy nie było i nie ma wirusa na stronie Expekt.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no skoro inni tez to maja to co mamy wszyscy zmienic antywirusy?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wchodze dzis na stronke expektu a tu mi pisze ze znaleziono wirusa na tej stronie <szok> To chyba panu antywirus szwankuje. Moja rada jest taka, by go zmienić na program z wyższej półki. Oczywiście nigdy nie było i nie ma wirusa na stronie Expekt. A ja proponuję sprawdzic raz jeszcze system  .
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|