Witam. Szukam tytułu pewnej piosenki. Znaki szczególne poszukiwanej: 1. Jest wykonywana przez kobietę, brzmiącą troszkę jak Nelly Furdatowato (nie,to nie ona 2. Jest to piosenka najprawdopodobniej w języku hiszpańskim 3. Zaczyna się czymś w stylu: aj lele ajle le Podobnie zaczyna się piosenka Stinga ,,Desert Rose '' (to tak abyście mieli punkt odniesienia 4. W refrenie słowa lecą mniej więcej tak (ze słuchu):La Korasion endelajde Kalasion 5. Piosenka jest z gatunku tych wolniejszych i nastrojowych, do posłuchania z koleżanką przy kawie i paluszkach
kojazy ktos piosenke z filmu "dwoch gniewnych ludzi" gdy zatrzymuja sie na srodku drogi i ten doktorek kaze spiewa temu drugiemu taka piosenke zeby sie rozluznil bardzo prosze to wazne
szukam piosenki Lady Pank albo Perfektu (nie pamietam) gdzie sa slowa "wspinalismy sie na wierzcholki wielkich gor, ......., nie jeden z nas znalazla w dole smierc" pojedyncze slowa moga sie roznic, jednak przekazana tresc identyczna z moja
szukam piosenki Lady Pank albo Perfektu (nie pamietam) gdzie sa slowa "wspinalismy sie na wierzcholki wielkich gor, ......., nie jeden z nas znalazla w dole smierc" pojedyncze slowa moga sie roznic, jednak przekazana tresc identyczna z moja
kojazy ktos piosenke z filmu "dwoch gniewnych ludzi" gdy zatrzymuja sie na srodku drogi i ten doktorek kaze spiewa temu drugiemu taka piosenke zeby sie rozluznil bardzo prosze to wazne
"I feel pretty" z musicalu "West Side Story" - spiewało to póxniej kilku wykonawców.
zna ktos piosenke ktora leci w momencie gdy ten koles wchodzi na egzamin i mowi " nie tylko nie to nie calka potrojna cos tam cos tam... jak on mogl to zrobic " piosenka leci jakos tak "i`m so sad, and alone "
zna ktos piosenke ktora leci w momencie gdy ten koles wchodzi na egzamin i mowi " nie tylko nie to nie calka potrojna cos tam cos tam... jak on mogl to zrobic " piosenka leci jakos tak "i`m so sad, and alone "
Soundtrack z filmu Team America : "World Police" Trey Parker "I'm so ronery" W filmie śpiewa to Kim Jong Il :), oczywiście jest to parodia starej piosenki.