Oryginalnie wysłał ambasador:
[qb] kiedys punkt regulaminu normujacy zaliczanie typow do danego tygodnia nie byl konsekwentnie przestrzegany...
od jakiegos czasu staramy sie bardziej rygorystycznie przestrzegac wszelkich zasad i mam nadzieje, ze wplywa to korzystnie na rozwoj tematu...
wazne, ze typ byl trafiony (osiagnales pozycje B01 - gratulacje)[/qb]
"kiedys lub od jakiegos czasu " to so zbyt ogolne chyba okreslenia, bo niestety nie wiem czy chodzi o ostatnie dwa tygodnie, dwa miesiace, czy zeszly rok.
Mam podane przez elenes'a i avenger'a jakies przyklady z tygodnia 417 ze cos tam, ale czemu jest w takim razie zaliczony typ w tym samym tygodniu ktory zaczynal sie o 22,15(pilka nozna) przeciez on na pewno nie skonczyl sie w tym samym dniu. Juz nie wspominajac o meczach MLB zaczynajacych sie o 22,15 wiele razy sa o wiele dluzsze niz mecz pilkarski.
A tydzien 415 gdzie dwa typy pilkarskie zaczynajace sie o 22,55 sa zaliczone, czemu ?
To jest tylko ostatni miesiac, czy to taki daleki okres czasu ?
Co z tego ze mam B01(oczywiscie chodzilo chyba w domysle bo mam przeciez B03), ja na tym typie jestem po prostu stratny. W dodatku wiele razy podkreslane bylo ze miejsce w rankingu jest podobno sprawa drugorzedna. No i jak moglem wejsc na B01 skoro nie podalem typu na zeszly tydzien ?
Uwazam ze nie traktuje sie jednak wszystkich rowno. Jak "wrocil" mi internet, to przegladalem sobie moj ulubiony temat(100%only) i zauwazylem tez sytuacje edytowania postu przez jednego z elity po kilku godzinach i jakos nie bylo wyciagnietych w stosunku do niego zadnych konsekwencji.
Ja nie mam zalu, poniewaz typ o ktory tu poszlo gralem i mam cos z tego, ale mam pretensje o to ze tak naprawde to nie jest zupelnie wiadomo na czym sie stoi. Wychodzi na to ze to jest kwestia podejscia i humoru i wiedzy lub niewiedzy tylko osoby wspolpracujacej na ktora sie trafi, a
ambasada po prostu "musi" trzymac tej osoby strone.
Juz udalo mi sie kiedys byc wykluczonym z tematu ale i tak caly czas byl to moj ulubiny temat.
Mnie juz zupelnie nie chodzi o to czy typ zostanie wogole uznany i kiedy, ale o to ze dla mnie temat przez kilka "takich" sytuacji "rygorystycznie przestrzeganych" w stosunku do rownych a nie rowniejszych, duzo stracil. Dlatego chcialem uslyszec co ma ambasada do powiedzenia, poniewaz dla mnie ten temat to zawsze kojarzyl sie tylko z jedna osoba. Dla mnie to juz nie jest to samo 100PROCENTONLY(ambasady) co kiedys. Postaram sie juz nie zasmiecac tego tematu.
pozdrawiam(wszystkich rowno)