|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jeśli będa dobre typy to co będzie najlepsze ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ooo, jak będą dobre typy, to można pokombinować, żeby osiągnąć większy zysk. Trzeba by poświęcić nieco czasu, by opisać matematycznie systemy i oszacować ich skuteczność. Wydaje mi się, że ogólnie wybór systemów pozwala na zwiększanie zysku, ale niestety kosztem podniesienia ryzyka - są systemy pewne, lecz mniej dochodowe, są i ryzykowne, ale dające duży zysk. Zależy, co kto lubi. Dla przykładu można grać single i mieć pewny, stały zysk, albo sklejać je w dwójki lub trójki, jeśli ktoś woli miminalnie większe ryzyko i troszkę większy zysk.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Oj mozna zarobic mozna. I matematyka nie ma tu nic do rzeczy  ale chyba juz to przerabialismy czy mozna zarobic czy nie mozna. Dlatego wlasnie powstal moj temat w PP i jak widac zarabiac mozna nawet w dluzszym okresie czasu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie że matematyka nie ma nic do rzeczy ,jakby miała to by wykładowca matematyk z Wyższej Szkoły Biznesu nie dzwonil do mnie pytajac sie o typy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na duzo czynnikow wplywa na trafnosc typu zeby moc to obluczyc matematycznie. Mozna probowac ale to nic nie da. Takie jest moje zdanie ze matematyki w buki nie warto mieszac bo to tylko przeszkadza bardziej niz pomaga. Oczywiscie mozecie miec inne zdanie ale z tego co obserwuje roznych ludzi jak oni kombinuja licza, siedza po 4 godziny zanim postawia jakis typ - a pozniej i tak to nie wchodzi to dalej sie utwierdzam w przekonaniu ze to nie ma nic do rzeczy.
licza sie tylko dobre typy, dobre stawkowanie i nutka szczescia. No i wg mnie granie wyzszych kursow zawsze sie bardziej oplaca. Nie ma co sie skuszac na kursy typu 1,2 czy 1,4
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Eska, ja odnośnie do matematyki, to mam takie zdanie, że przy wybieraniu typu nie wiele pomaga (statystyki bukmacherzy też znają, i na tym nam zarobić nie dają). Ale po wybraniu odpowiednich typów, matematyka to podstawa sukcesu na dłuższą metę. Nie mówię tu o skomplikowanych wzorach i godzinach przed monitorem, ale trzeba sobie pewne rzeczy przeliczać, analizować.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
e tam wykładowca, a pamiętasz tą panienke z profa jak wchodziłeś z kuponami jak lizała szybe za którą siedzi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cicho ! Kasia to przeczyta i znowu bede mial klopoty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ja moze od siebie podam serie bez remisow w roznych ligach  Belgia No Draws Dender-6 Fc Brussels-8 No wins Lokeren 12 Mouscron 11 Anglia No Draws Sunderland 9 Preston 17 Qpr 10 Spain Real Madrit 11 Osasuna, Espanyol 9 Xerex Castellon 6 Numancia 5 Wlochy B Rimmini MEssina 6 Roma 7 palermo 6 Empoli 5 Francja Valence 8 Bordeaux, Lorient 7 Troyes 8 Niort 7 Holandia Sparta 13 Helmond 10 No Wins Az 7 Ktos cos rusza ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
biore z tego : Brescia X 2.85 Mouscron na przelamanie @2.10 Wilem II @3.1
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
korzystasz z jakiejś stronki, na której jest opdane od kiedy drużyna nie zremisowała, czy sam przeglądasz? Jak masz stronke to podrzuć, najbardziej ucieszyłbym się ze stronki do NHL...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
korzystasz z jakiejś stronki, na której jest opdane od kiedy drużyna nie zremisowała, czy sam przeglądasz? Jak masz stronke to podrzuć, najbardziej ucieszyłbym się ze stronki do NHL... Wpisz sobie w google:"wszystkie statystyki w jednym miejscu" i znajdziesz polski serwis statystyczny,którego adresu nie wolno tu podawać-a który w dziale NHL podaje to czego szukasz czyli wykaz drużyn posiadających najdłuższe serie bez W-D-L... Pzdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i kiepa ale probojemy dalej dzisiaj Parma @2.7 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
heh no juz lepiej z parma  idziesz w dobrym kierunku ale jeszcze nie to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spróbuję tutaj pociągnąć progresję na remis HT. Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko.  Fatima - Portimonense ?? Naval - Nacional 1,91 Legia Warszawa - LKS Lodz 2,4 Lens - Toulouse 2,0
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
@micha$ - ciekawi mnie jaki chcesz osiągnać zysk typując progresje na X HT  Jakie są Twoje założenia ? W jaki sposob stawkujesz ? Dajmy na to przez cztery kolejki kurs na x HT jest 2.0 Ty zaczynasz od 50 zł pierwszy etap. Jakbyś stawkował kolejne ? Jestem ciekaw stąd moje pytania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Nie wiem jaki chcę osiągnąć zysk, chcę zobaczyć czy takowy da się osiągnąć grając progresję. 2. Założenia są takie, że gram drużyny, które mają ponad 70% (może się zmieniać oczywiście) remisów HT. 3. Stawkowanie zależy od tego co mi arkusz pokaże. Nie wiem jak bym stawkował zaczynając od 50zł. Nie zastanawiałem się nad tym. Ale jeśli stawiasz 2.0 w kolejnych kolejkach to można spróbować na stały zysk (jakiś stały % stawki).
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Granie progresji nawet na próbę, bez ustalonego kapitału, to jest troszkę niepoważne...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|