|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łooo Historia zaliczona  3 izzi  na to co się uczyłem to może być  Praska Wiosna i Konferencja Moskiewska w 1941 roku  jutro dzień przerwy... w czwartek poprawa kolosa z nauki o polityce, a w piątek filozofia  
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
u mnie gdybys nawet napisal na te 7 pytan z 8 kobieta kazałaby Ci przyjsc na poproawe ustna poniewaz zapewne masz wiedze ale nie umiesz jej przekazac i brakuje jak to ona mowi "tego czegos"... i chu* co takiej zrobisz? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro Demografia Społeczna i koniec sesji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja 3 egzaminy do zlaiczenia  Z mikro niestety tylko poprawka mi została, do tego 2 terminy z technologii informatycznych i podstaw zarządzania i organizacji  Na całe szczęście trafiły mi się 2 dni wolnego od pracy i nauki  Killa na czy jestes??...bo pamietam te przedmioty z Zarzadznia... zanim poszedlem na budownictwo... dobrze pamietam? Zarządzanie na AE we Wrocku. Mówisz zanim trafiłeś na budownictwo ? Hehe ja akurat z budownictwa trafiłem na AE  to jak skonczyles Budownictwo to po co dalej cos robisz...zanim do roboty isc...?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie gdybys nawet napisal na te 7 pytan z 8 kobieta kazałaby Ci przyjsc na poproawe ustna poniewaz zapewne masz wiedze ale nie umiesz jej przekazac i brakuje jak to ona mowi "tego czegos"... i chu* co takiej zrobisz?  Ogolnie bylo 8 ale 7 z nich bylo do wyboru  A gdyby sie okazalo że brakuje mi tego czegoś  to nie wiem co bym takiej zrobil  Moja kobieta mowi że mam to coś więc o co kaman 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
ekonometria poprawiona rachunkowość poprawiona ubezpieczenia poprawione Tydzień dobrze zaczęty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja jutro mam pierwszy egzamin. Godzina troche dupiata, bo dopiero o 17.30.... Trzeba walczyc 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A ja 3 egzaminy do zlaiczenia  Z mikro niestety tylko poprawka mi została, do tego 2 terminy z technologii informatycznych i podstaw zarządzania i organizacji  Na całe szczęście trafiły mi się 2 dni wolnego od pracy i nauki  Killa na czy jestes??...bo pamietam te przedmioty z Zarzadznia... zanim poszedlem na budownictwo... dobrze pamietam? Zarządzanie na AE we Wrocku. Mówisz zanim trafiłeś na budownictwo ? Hehe ja akurat z budownictwa trafiłem na AE  to jak skonczyles Budownictwo to po co dalej cos robisz...zanim do roboty isc...? Gdybym je jeszcze skończył 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
wyższa szkoła zarządzania forami. nie wiedziałeś? :/ wszyscy to mamy. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale jak tak zerkam co tu piszecie to mało kto studiuje (albo się nie udzielają) jakieś kierunki typu: historia, politologia, stosunki międzynarodowe. Czyżby na forum nie było takich osób?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
politologa zbanowali, Leoś stosunki studiuje :D, a historię ma w małym palcu. ja studiuję socjologię  hyhy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
politologa zbanowali, Leoś stosunki studiuje :D, a historię ma w małym palcu. ja studiuję socjologię  hyhy Poza tym sami prawnicy, inżynierowie i lekarze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
politologa zbanowali, Leoś stosunki studiuje :D, a historię ma w małym palcu. ja studiuję socjologię  hyhy Kto był politologiem? Bo mój idol Zvonek  to podobno socjolog.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zvonek politolog... niedoszły  Jeszcze sam pisał - Jak można mieć socjologię na politologii  Nie pamiętam dokładnie, ale tak chyba było. Chciał iść na socjologię, a jednak trafił na politologię 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wczoraj zdałem ostatni egzamin na studiach. Teraz już tylko obrona pracy mgr i będę internacjologiem  . Już mi trochę smutno, że to już praktycznie koniec  Szybko zleciało, eh.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zawsze mozesz zacząć drugi kierunek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
shane jako, ze Zvonek to mój idol namierzyłem info z jednego pseudo "serwisu": [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Petzel okazal sie ludzkim czlowiekiem. Co prawda powiedzial ze spotkamu sie na komisie, ale i tak lubie chlopa. Chyba sie do niego na speca zapisze  W piatek egzamin, od jutra na pelnej k..wie zabieram sie sie nauki. Chyba bdzie dobrze  P.S Za co zvonimira zbanowaliscie? Wiedzialem ze czegos mi brakuje na forum.. teraz juz wiem czego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No mi też brakuje jego dwóch podstron typów w PP dziennie  @ Vader - czytałem to, ale sam już nie wiem. Coś mi się on kojarzy z politologią :|
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|