Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 2 1 2
Z
zw1
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Z Offline

Bonus: Unibet
R
veteran
veteran
R Offline
panowie co tutaj taka kostucha? hehe

ja dzis przymierzam sie dospotkania Zalgirisu z Olimpiakosem.
Wedlug kursów w ocenie bukmacherow faworytem są gospodarze. Ja jednak mam inne zdanie. Uwazam ze Olimpaikos nie przegra 3 meczu wyjazdowego na dodatek walczy o lepsza lokate w grupie. Tau wczoraj przegralo i juz dzis ma szanse wskoczenia na pozycje Tau. Dodatkowo beda chcieli powetowac sobie owe przegrane a wiemy ze jak beda mieli dzien koniac to roznisoa w pyl sredni zalgiris.

Panowie co sadzicie warto OLY 2.20 ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by RiKi
panowie co tutaj taka kostucha? hehe

ja dzis przymierzam sie dospotkania Zalgirisu z Olimpiakosem.
Wedlug kursów w ocenie bukmacherow faworytem są gospodarze. Ja jednak mam inne zdanie. Uwazam ze Olimpaikos nie przegra 3 meczu wyjazdowego na dodatek walczy o lepsza lokate w grupie. Tau wczoraj przegralo i juz dzis ma szanse wskoczenia na pozycje Tau. Dodatkowo beda chcieli powetowac sobie owe przegrane a wiemy ze jak beda mieli dzien koniac to roznisoa w pyl sredni zalgiris.

Panowie co sadzicie warto OLY 2.20 ??

a jak nie będą mieli takiego dnia? cool

poza tym Olympiacos bardzo przeciętny na wyjazdach (przy takim potencjale jaki mają)

Żalgiris u siebie ogrywał już ekipy lepsze od Greków

Ja osobiście mam w tym spotkaniu OVER

Obydwie drużyny niezwykle ofensywne, a że w ostatniej kolejce porzucali sobie bardzo mało, to myślę , że dziś nadrobią to z nawiązką tongue

W
addict
addict
W Offline
a jas dzis gram Macabii , zlapali forme pozatym potrzebuja tego zwyciestwa do awansu.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
gwizdek

PARTIZAN BELGRAD vs. BROSE BASKET

typ: PARTIZAN (-9)

kurs: 1,71

Serbowie muszą wygrać, po prostu MUSZĄ WYGRAĆ ten mecz, by rzutem na taśmę znaleźć się w TOP16 Euroligi. Cibona wczoraj zwaliła sprawę, ponosząc w meczu ostatniej szansy porażkę z najsłabyszm team'em grupy - Le Mans. Tak więc Serbom nie pozostaje nic innego jak tylko schylić się po tą szansę i ją podnieść smile Ostatnie spotkania pokazują, że niewątpliwie zasługują na awans. Porażki z wyżej notowanymi rywalami jak PAO czy Lottomatica (dwa mecze porażki 1 pkt). Także widać, że wcześniej im już zależało, ale co klasa to klasa rywali, do tego wyjazd. W Belgradzie na pewno dzisiaj wrzawa ogromna będzie, wiadomo iż bałkańscy kibice charakteryzują się wybuchowością! A co do Brose Basket, "ciułają" te punkciki w meczach, no typowy outsider grupy, zdarzały się przebłyski gry, ale bez fajerwrków...

PARTIZAN -9 boks

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by wer890
a jas dzis gram Macabii , zlapali forme pozatym potrzebuja tego zwyciestwa do awansu.

co za głupota?

Maccabi już dawno jest w top16 smile

Z
zw1
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Z Offline
TAU -8.5
Rewanż za porażkę w 1 rundzie i wierzę,że Hiszpanie zrobią dwucyfrową przewagę.Zalgiris swoimi ostatnimi występami troche osłabił czujność bukmacherów ale ta drużyna jeszcze niedawno nie mogła wygrac meczu wyjazdowego w Eurolidze przez 2 lata.
Virtus - CSKA under 153.5
Rosjanie bez Andersena ,ktory ostatnio imponował skutecznością. Bologna po zmianie trenera nie gra juz tak wesołej koszykówki jak w pierwszej fazie sezonu co pokazują ostatnie wyniki. Messina zawsze prestiżowo traktuje mecze euroligowe z drużynami włoskimi i teraz nie powinno być inaczej mimo ,że CSKA ma już zagwarantowane 1 miejsce w grupie.

Last edited by zw1; 31/01/2008 01:25.
E
stranger
stranger
E Offline
Czy prokom ma jeszcze te teoretyczne szanse na awans ???

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
smile oczywiście, że nie smile dwa zwycięstwa to oni sobie mogą smile Pozdro

T
journeyman
journeyman
T Offline
Data: 30.01.2008, godz. 20:30
Zdarzenie: Tau Ceramica [-9,5] - BC Zalgiris Kaunas
Dyscyplina: koszykówka
Typ: 1
Kurs: 1.90
Buk: Betsson
Uzasadnienie:

Koszykówka. Euroliga. Sezon 2007/08

Hiszpanie podejmować będą zespół BC Zalgiris Kaunas. faworytem meczu są gospodarze. Zwycięstwo Tau da awans do następnej fazy pucharu. Co prawda w pierwszym meczu Zargiris wygrał u siebie z Tau Ceramicą 95:92 ale uważam, że dzisiaj gospodarze wygrają ten mecz i powinni to uczynić ogrywając gości różnicą co najmniej 10pkt.
Tau u siebie w Eurolidze wygrało 5 meczy i 1 przegrało (z CSKA Moskwa). Wszystkie mecze wygrywali wysoko, ze średnią 13.8 pkt więc dzisiaj Tau powinno gładko zwyciężyć, zwłaszcza że Zargiris na wyjazdach nie błyszczy i przegrał wysoko z CSKA, Sieną czy Olympiakosem. Polecam

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
The only question remaining for Barca is whether it can finish as one of the top two third-place teams, which would send it into the Top 16 Draw as a second-seeded team.

czy jakiś znawca europejskiej koszykówki może mi to wyjaśnić ?

jak rozumiem Barcelona musi dzisiaj wygrać, żeby mieć lepsze rozstawienie w top 16 ? nie jestem tego pewien wiec pytam :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Baqu
The only question remaining for Barca is whether it can finish as one of the top two third-place teams, which would send it into the Top 16 Draw as a second-seeded team.

czy jakiś znawca europejskiej koszykówki może mi to wyjaśnić ?

jak rozumiem Barcelona musi dzisiaj wygrać, żeby mieć lepsze rozstawienie w top 16 ? nie jestem tego pewien wiec pytam :/

tak, jak wygraja beda rozstawienie z nr.2 w nastepnej fazie

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Chaoz
tak, jak wygraja beda rozstawienie z nr.2 w nastepnej fazie
o jakim numerze 2 ty piszesz?
barca ma nikle szanse na 2 koszyk
by znalazla sie tam to
1. musi wygrac 30 pkt w bambergu wtedy wyprzedzi tau
lub malaga przegra u siebie z efesem to wskoczy na miejsce malagi smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ja dzisiaj jeden tripelek i jeden dubelek

Lietuvos Rytas + Lottomatica Roma + Barcelona => AKO:2

ja dla mnie te trzy teamy 'must win', czytałem wypowiedzi
trenerów i zawodników - wszyscy chcą bardzo wygrac i albo
utrzymac najlepszy bilans ( Rytas - moze je przegonic Maccabi )
albo znaleźć się w lepszym koszyku ( Roma & FCB ). dodatkowo
wszystkie trzy teamy grają z o klasę gorszym przeciwnikiem,
jeżeli nie będzie żadnego WIELKIEGO trzęsienia ziemi, uważam, że
powinni spokojnie wygrać nawet pokrywając hc.

Real Madrid + Partizan Belgrade +5.5 = AKO:2.86

królewscy grają z wielkie przetrzebionymi grekami, są żądni
wygranej i rechabilitacji za przegraną w Atenach, a Panata może
sobie nawet przegrać to spotkanie, gdyż i tak zachowają pierwsze
miejsce w tabeli swojej grupy
Partizan znowu walczy o awans i myślę, że będą gryźli parkiet
aby wygrać z drugiej strony trener Fener nawet mowil, ze cieszy
sie iz tydzien temu jego team awansowal i nie musi dzisiaj sie
o nic martwic, gdyz ma wiele kontuzji w druzynie i boi się o
kolejne, co za tym idzie zpaewne będzie oszczędzał najlepszych graczy.

pozdr,

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline

Sceptycznie podchodziłem do euroligi, miałem nie grać, ale jednak coś tam postawię.
Przede wszystkim Real - 1,65 sts
Na początku jak zobaczyłem ten hurraoptymizm grania na Real, to chciałem sie zapytać dlaczego wszyscy grają przeciwko najlepszej (obok CSKA) drużynie za taki kurs. No i spece z BA mają rację, nie po to Panata ma Obradovicia,żeby walczyć na smierć i życie w meczu o nic. Nie od dziś wiadomo, ze Obradović w meczach o nic- podchodzi do spotaknia - jak przegramy to i tak nic się nie stanie. Dodać do tego ubytki Panaty (choć mają tak szeroki skład, że nie mają to decydujący czynnik).
Real gra o bycie rozstawionym, więc walka na noże dziś z ich strony będzie.

Drugi mecz to Cibona-Lietuvos 2 1,45 sts
Mecz bardziej przeciwko Cibonie, która gra niezły piach.
Lietuvos żeby mieć 100% pewność, ze zajmie 1 miejsce mecz musi wygrać, jeśli przegra to musi liczyć na zw Arisu z Maccabi. Ale wiadomo jak to jest z liczeniem na innych. Zbyt dobrą ma pakę Lietuvos żeby przegrać ze słabiutką Ciboną.

1,6 x 1,45 = 2,4

Olimpijczyk
Olimpijczyk
Barca juz chyba ma 3 miejsce i bez szans na spadek i awans, wiec graja o nic, no ale wiemy co gra Brose wink

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Z tego co mi wiadomo to Barca ma o co grać. Walczą o dwa pierwsza miejsca w grupie drużyn które zajmują 3 miejsca a co za tym idzie będą niesamowicie zmotywowani. Oczekuję miażdżącej wygranej FCB.

9/10 Barsa

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by dextereq1
Z tego co mi wiadomo to Barca ma o co grać. Walczą o dwa pierwsza miejsca w grupie drużyn które zajmują 3 miejsca a co za tym idzie będą niesamowicie zmotywowani. Oczekuję miażdżącej wygranej FCB.

9/10 Barsa
a mozesz to wytlumaczyc po polsku ?
a co za roznica ktore miejsce zajma w 3 koszyku beda wrzucone 4 kulki przed losowaniem i tam bedzie barca wiec co ma do tego ze beda 1 lub 2 druzyna w 3 koszyku?

addict
addict
Barcelona powinna spokojnie dac rade...i beda chcieli sie pokazac z jak najlepszej strony;]

addict
addict
Post deleted by sebkos

Strona 1 z 2 1 2

Moderatorzy  Akhu, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rymoholik, alfa, latajaca_holenderka, 11kera11, burbon, betowiec, JelineK), 2,193 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,837,915
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025