|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poniewaz 1 czesc tematu przekoczyla 300 postow zakladam kolejny.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Proponowałbym zawczasu ustalić datę ostatniej kolejki BC. Żeby później nie było płaczów, że się o czymś nie wiedziało.
pzdr)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bodajze 11 maja jest ostatnia kolejka Premiership.
L1, L2 i Championship koncza tydzien wczesniej.
Jak konczy Piramida nie mam pojecia ale mysle, ze ostatnia kolejke Premier mozna uznac za ostatnia w sezonie. Poza Premier bedzie jeszcze Irlandia, jakby ktos mial za malo.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tylko czy będzie z czego wybierać 11 maja. Dwie ligi to troszkę mało (Szkocja już nie gra - kończą w kwietniu, nie wiem jak Walia).
Dajmy wszystkim równe szanse, bo nie wszyscy grają Premiership (mówię to akurat w swoim imieniu).
Były kolejki, że nie graliśmy, bo nie grała Premiership (mimo iż grała cała Coca-Cola League), więc proponuję 11 maja odpuścić.
Temat jak najbardziej pod dyskusję, ja się dostosuję do woli większości.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Chodzi o ustalenie ostatniej kolejki do typowania, żeby już później nie można było podać typów. Miałoby to ukrócić jakieś kombinatorstwo przed końcem rozgrywek, że chciałem jeszcze coś zagrać, a już nie mogę, bo nic nie ma, a nie wiedziałem że już to już itd ...  Ustalić datę ostatniej koljki BC  11 maja?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
4 maja to moja propozycja.
Ze wzgledów podanych wyżej.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moja propozycja co do terminu ostatniej kolejki jest nastepujaca:
W marcu rozesle wszystkim wciaz uczestniczacym graczom PW z dwoma wymienionymi opcjami. Zaloze osobny temat gdzie kazdy opowie sie badz za 4 maja badz za 11 . Wygra opcja, ktora uzyska wiecej glosow.
By uniknac kontrowersji przypomne jak sie ma sprawa z nagrodami:
Zwyciezca otrzyma 500 zlotych ufundowanych przeze mnie. Nagrode wysle poczta albo western union ( do ustalenia). W przypadku gdyby jakims cudem udalo mi sie wygrac nagroda nie przechodzi na zdobywce 2 miejsca.
Nagrody za miejsca 2-4:
Eldorado wycofal sie z konkursu ale wyslal [T]-errorowi PW, ze uhonoruje swoje zobowiazanie w sprawie nagrod. Jakis czas temu ustalilismy wspolnie, ze nagrody beda nastepujace :
2 miejsce: 300 zlotych 3 miejsce: 150 zlotych 4 miejsce: 50 zlotych
Sposob przekazania nagrody zdobywcy powyzszych miejsc ustala z Eldorado.
Nagrody rzeczowe mozna zobaczyc w zalozonym przez Jonathana Sarkosa temacie. Sposob ich podzialu bedzie nastepujacy:
Zwyciezca wybiera z puli gadzet, ktory mu sie najbardziej podoba, nastepnie zawodnik, ktory zajal 2 miejsce, itd,itp do 8 miejsca wlacznie. Tu ponownie sposob dostarczenia nagrod ustalony zostanie prywatnie pomiedzy JS, a zawodnikiem, ktory zajal odpowiednie miejsce. Szczegolowa procedure ustali JS.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
bardzo dobrze ze w koncu to zostalo dokladnie opisane co i jak, bo tak to nie wiedzialem ktory musze byc zeby sie z czegos cieszyc  a tak wiem ze minimum 9 miejsc w gore musze isc......przynjamniej jest cel  pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba trochę za późno się zgłosiłeś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyslalem Ci PM z wyjasnieniem.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
 to mocny argument w wielu przypadkach na mobilizację późną ale jednak ... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie, 28-30 stycznia gra Premiership, cała Coca-Cola League, kilka meczy w Blue Square (Premier, North i South) i kilka meczy w Szkocji.
Ja proponuję kolejkę middle (jeśli oczywiście Konstruktor się zgodzi) i poddać to pod głosowanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zamiast sie dogadywac i dyskutowac zrobmy ta kolejke jako nieobowiazkowa, tak jak to bylo w swieta. Kto chce zagra, kto nie chce nie musi. Wielokrotnie juz byla sytuacja, ze 8 chcialo, 5 nie i nikomu nie mozna bylo dogodzic. I jeszcze proponuje, zeby to byla juz ostatnia kolejka middle, i tak spokojnie przekroczymy liczbe 40 kolejek na sezon.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj podjąłem decyzję o której myślałem od dawna. Chciałem wam serdecznie podziękować za zabawę i czas spędzony w konkursie. Niestety rezygnuję z dalszej gry. Ostatnio mam mniej czasu na granie i obstawianie a jest to związane z moja pracą. Do tego pod koniec Lutego rusza Ekstraklasa i będę musiał poświęcić czas na prowadzenie konkursu (Ekstrak(l)asa Typerów - Wiosna 2008, Ranking działu liga polska) plus oczywiście obstawienie naszych rodzimych rozgrywek. Dziękuje konstruktorowi i [T]-errorowi za zaproszenie do konkursu. Także wielkie brawa dla konstruktora i Eldorado za British Club i emocje związane z tym konkursem Tak jak wy mnie tak i ja was serdecznie zapraszam do rywalizacji w polskich rozgrywkach oczywiście na Stadionie Piłkarskim w dziale liga polska. Trzymajcie się i powodzenie...Let the best man win 
.::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Szkoda kolejnej osoby ...  Zwłaszcza, że nieźle Ci szło + typy długoterminowe [zwłaszcza Ronaldo] mogłyby na koniec przynieść sowity + Dzienki za grę, może w przyszłym sezonie ... [?]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[T]-error szczerze to ostatnio dołowałem i to od końca Grudnia  Praktycznie przestałem śledzi Premiership i rozgrywki w Anglii. Więc byłoby tylko gorzej. Wolę jednak poświęcić się Polsce. Sporo pracy mnie czeka już od 22 Lutego. Chyba, że zabraknie ludzie do konkursu  Powodzenia  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szkoda, wielka szkoda.
Ale musimy uszanować Twoją decyzję.
Wielkie dzięki za grę.