Widze ze po sukcesach X-men a zwlaszcza Herosow zaczeli masowo produkowac filmy, w ktorych bohaterowie posiadaja nadludzkie moce. Oby tylko ilosc przeszla w jakosc
Widze ze po sukcesach X-men a zwlaszcza Herosow zaczeli masowo produkowac filmy, w ktorych bohaterowie posiadaja nadludzkie moce. Oby tylko ilosc przeszla w jakosc
Chyba nikt nie ogladał jak premiera za dwa tygodnie
Postanowiłem wrócić do klasyki i właśnie skończyłem Monty Python's Life of Brian. I muszę stwierdzić jedno - ten film jest genialny. W czasie większości scen prawie płakałem ze śmiechu, a już sceny ukamieniowania, przemowy Piłata czy ukrzyżowania z genialnym "szwadronem samobójców" powalają na kolana... Teraz czas na Święty Graal
hmmm no ja mam rambo 4 ale nie mam napisów:/ i chyba nigdzie nie ma w sieci:]
oj jest sieczka przed chwilką ściągnąłem ale nie ma napisów w sieci gdzie się nie zerknie tam jest jakaś eksplozja,strzelaniny. miotacze ognia, miny no i johny ze swoją kosą latają głowy oj latają:]
oj jest sieczka przed chwilką ściągnąłem ale nie ma napisów w sieci gdzie się nie zerknie tam jest jakaś eksplozja,strzelaniny. miotacze ognia, miny no i johny ze swoją kosą latają głowy oj latają:]
hmmm no ja mam rambo 4 ale nie mam napisów:/ i chyba nigdzie nie ma w sieci:]
Są napisy juz co najmniej tydzień. A sieczka jest niezła moim skromnym zdaniem film utrzymany w stylu poprzednich części jedynie Stalone sie zmienił i to bardzo.