|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Może ktoś śledził ich ofertę dziś w nocy? Chodzi mi o to, czy wystawiony został mecz Sela - Udomchoke, z turnieju w Seulu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie sie nacialem, szkoda ze nie przeczytalem twojego posta
7.1 We wszystkich zakładach o mistrzostwa Rosji w hokeju i w rosyjskich turniejach hokejowych dodatkowe doliczone czasy bierze się pod uwagę, z wyjątkiem konkretnie określonych zdarzeń. Dla wszystkich innych zakładów na grę w hokeja dogrywki nie liczą się. Shootouts are not counted. W zakładach hokeja na trawie zawsze liczy się tylko czas standardowy okres czasu, bez dogrywek..
o zgrozo ;/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ma ktos dzisiaj w tym syfie na wszystkie zdarzenia inne limity niz 50e(us sports)?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam 8, 13 i 20 w zależności od dyscypliny i linii. 50 to jeszcze relatywnie dużo. Szybko będzie mniej.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zdaje sobie swietnie sprawe, ze szybko bedzie mniej, ale zeby tak od razu z predkoscia swiatla? myslalem, ze moze ktos tam u nich po prostu dzisiaj zapil ostro, albo jest mocno wczorajszy i wcisnal wszystkim i na wszystko rzeczone 50e. nowe konto otworzylem 3 dni temu. limit na nhl byl mialem 650e. zagralem 2 zaklady (wygrane) za niewygorowane stawki. nazajutrz limit byl juz tylko 350e, ale zrzucilem to na karb wczesniejszej niz dzien wczesniej godziny, ze im blizej meczu tym limity wieksze. no ale dzis to mnie porazili tymi 50e.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to czesto zalezy od wydarzenia sportowego nie sadze zeby juz na starcie sie wszystkim przegladali i wylapywali kazdego kto np wygral 2 pierwsze zaklady. Zaloz sobie najlepiej conajmniej 2 konta i sam sprawdzaj co jest - ale podejrzewam ze wiekszosc z tych limitow co mowisz (gruda) jest dla wszystkich jesli konto zalozyles niedawno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś ma podobny problem jak ja? Często wyrzuca mnie nawet po 30 sekundach bez żadnych reakcji ... czasami nie zdążę nawet kuponu zaznaczyć, a tu już wylogowuje :/ Cholernie mnie to denerwuje.
Pod FF działam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś ma podobny problem jak ja? Często wyrzuca mnie nawet po 30 sekundach bez żadnych reakcji ... czasami nie zdążę nawet kuponu zaznaczyć, a tu już wylogowuje :/ Cholernie mnie to denerwuje.
Pod FF działam. tak jest, czesto wyrzuca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie masz jakiegoś sposobu na to może? Bo jak mi przyjdzie jakiś większy kupon zagrać, to mnie szlag trafi prędzej niż zakład zawrę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam skopiowane haslo i ctrl+v uzywam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No tak, ale np. przy kuponie jeżeli wyloguje, to od początku muszę zaznaczać zdarzenia...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Hahahaa ale fajne chłopaki tam pracują. Wpłaciłem grosze zeby pograc na wrocławskim challu, ugrałem zawrotna kwotę 30 e i po zleceniu wypłaty oddali tylko depozyt z te 30 euro sobie zostawili. Chyba im to zostawie, może nasi wschodni sąsiedzi tam głodują a te 30 euro przeznaczyli na pensje dla personelu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziwne, napisz maila
sam nigdy nie mialem prolemow z tym bukiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Duży "+" dla Fonbet. Pierwsza wypłata zlecona wczoraj ok. 1 w nocy na MB, dziś o 8 rano cash na koncie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz to już w ogóle zachwycony jestem. O 13:19 zlecona wypłata na MB; o 13:29 kasa w MB - bardzo szybko rozliczane zakłady, jedyny problem to te wylogowywania, ale mimo to mogę spokojnie polecić Fonbet 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wow ta strona wygląda koszmarnie! Pierwszy raz zajrzałem na nią dzisiaj i to chyba najgorzej wyglądająca strona bukmacherska jaką widziałem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wow ta strona wygląda koszmarnie! Pierwszy raz zajrzałem na nią dzisiaj i to chyba najgorzej wyglądająca strona bukmacherska jaką widziałem... liczy to co jest w srodku nie opakowanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wow ta strona wygląda koszmarnie! Pierwszy raz zajrzałem na nią dzisiaj i to chyba najgorzej wyglądająca strona bukmacherska jaką widziałem... liczy to co jest w srodku nie opakowanie  z pewnością, ale jeśli dużo grasz i spędzasz godziny wpatrzony w stronkę buka to miło jest, gdy ma ona jako-tako "user friendly" wygląd Dwie najestetyczniej wykonane strony w tym momencie to chyba Bwin i Bet365, ale to tylko moje zdanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Master, popatrz na to z drugiej strony - ja gram na słabszym komputerze i zarówno Bwin, jak i Bet365 strasznie spowalaniają pracę całego komputera. Przy Fonbecie wszystko chodzi elegancko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wydaje mi się, żeby konfiguracja kompa miała aż tyle do powiedzenia jeśli chodzi o przeglądanie stron bukmacherskich (w szczególności złożonych z tekstu + kilka małych fotek). Tutaj największe znaczenie ma jakość połączenia internetowego.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|