|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grać można wszędzie, ale - jak dla mnie - granie w roomach z sieci Ongame, Boss Media czy Microgaming = zero przyjemności
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
A sam soft Full Tilt jest ok, kiedyś to pewnie różnica między oprogramowaniem była spora, jedni narzekali że soft X strasznie muli system, soft Y ma nieprzyjazny interfejs, itd.  Jeśli Full Tilt jest ok to chyba spróbuję przynajmniej pograć dla zabawy. 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Grać można wszędzie, ale - jak dla mnie - granie w roomach z sieci Ongame, Boss Media czy Microgaming = zero przyjemności ja sie przyzwyczailem do Ongame i nie mam zamiaru zamienic na żaden inny. czytelny, fajne opcje dodatkowe, no i przede wszystkim bardzo stabilny
|
|
|
|
|
|
|
Jak tam Panowie?  Coś się zmieniło? Jakiś nowy soft się pokazał? Zarejestrowałem się w Betway i pomimo spóźnienia się na turniej tutaj na mecz.pl udało mi się wejść do "pokoju" i obserwować grę uczestników. Soft wydawał mi się bardzo fajny, chyba w końću spróbuję swoich sił. 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
W Paddy Power sie dobrze gra. Od nich ostatnio najwiecej wypłacam.
Oczywiscie tylko turnieje,zero gry na stolikach
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Cash games zdecydowanie Everest Poker - przyjemny soft, bardzo duza liczba poczatkujacych graczy, nawet na NL200 idzie izi zarobic (Omaha PL i TH NL) Turnieje, to juz temat rzeka, co kto lubi, np. na pokerstars turnieje pierwsza klasa, duzo ludzi, duze wygrane  Nawet z niskim wpisowym mozna wygrac bardzo ladne kase, i w dodatku moja ulubiona opcja z ps'a - przycisk "60s" - gdy go nacisniesz masz dodatkowo 60s na zastanowienie sie co w danej sytuacji zrobic, bardzo przydatna opcja :))Ale z drugiej strony, gdy grasz na tylu graczy musisz wygrac duzo coin flipow - rozdan all in Pre Flop, gdy Nasze szanse oscyluja 50/50. EVP - zbyt duza liczba z poczatkowym stackiem 1000 nie odpowiada mi, ale z drugiej strony blindy 5/10, najczesciej 12m. A jak powiedzial jeden z Najslynniejszych pokerzystow, tak naprawde to nie stak poczatkowy decyduje o losowosci w pozniejszych fazach turnieju, a poziom blindow, dlugosc czasu na kolejny poziom. Do tego bardzo wielu Polakow gra w sieci Boss Media (CelebPoker, POkerHeaven) czy tez Microgaming (tudzien Betway, Unibet), troche soft podrasowany, ale trzeba po prostu troche pograc. Siec B2B troche tam gram, ale wiekszosc odradza, masz stalowe nerwy? To sprobuj tam swoich sil ;-)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Soft z expa, cd poker, titan do której sieci się zalicza?.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Soft z expa, cd poker, titan do której sieci się zalicza?. ipoker
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
ipoker to wg mnie soft skierowany dla underdogow w rozdaniach i frajerow(no offence dla tych ktorzy tam wygrywaja), to jest nieprawdopodobne ale grajac tam wychodzi mi ze wygrywam all ina w co drugim rozdaniu bedac faworytem okolo 70% i to nie na sto rozdan, bo proba jest zdecydowanie wieksza. Teraz nasuwa mi sie taki wniosek(nie tylko mi) ze im zalezy aby frajerzy u nich grali poniewaz maja z tego kase, jesli przykladowy donk bedzie przegrywal to sie zneicheci, a tak wchodzi z 20% szans i dostaje na river, wszystko ok gdyby na 100 rozdan wygrywal tak ze 20 razy jak powinno byc, jednak nie, on wygrywa 40 razy, dlatego rzygam na ten soft i nie zamierzam tam grac, chyba ze zaczne graj jak mega frajer to wtedy mi sie to oplaci.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Osobiscie smiesza mnie takie tezy ;))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ipoker to wg mnie soft skierowany dla underdogow w rozdaniach i frajerow(no offence dla tych ktorzy tam wygrywaja), to jest nieprawdopodobne ale grajac tam wychodzi mi ze wygrywam all ina w co drugim rozdaniu bedac faworytem okolo 70% i to nie na sto rozdan, bo proba jest zdecydowanie wieksza. Teraz nasuwa mi sie taki wniosek(nie tylko mi) ze im zalezy aby frajerzy u nich grali poniewaz maja z tego kase, jesli przykladowy donk bedzie przegrywal to sie zneicheci, a tak wchodzi z 20% szans i dostaje na river, wszystko ok gdyby na 100 rozdan wygrywal tak ze 20 razy jak powinno byc, jednak nie, on wygrywa 40 razy, dlatego rzygam na ten soft i nie zamierzam tam grac, chyba ze zaczne graj jak mega frajer to wtedy mi sie to oplaci. no ale jaki problem widzisz? na ipoker wchodź z 27, 39, J2 i będziesz do przodu, bo przecież tu głównie underdogi wygrywają - na Ongame wchodź z wszystkimi suited cards i nie puszczaj je do końca, bo tam zawsze dochodzi do koloru, a na b2b strit wygrywa w co drugim rozdaniu, więc ... wszystko jest takie proste
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może Experto masz za mała próbę? Po kilku-kilkunastu tys. rąk wszystko powinno się zgodzić.
pzdr.
|
|
|
|
|
|
|
no tylko tak rozsadnie mozna to wytlumaczyc ze za mala proba przydalby sie taki progam ktory zapisywalby wszystkie takie akcje na stolach gdzie gram, wtedy wybralbym sobie najsprawiedliwszy soft 
|
|
|
|
|
|
|
no tylko tak rozsadnie mozna to wytlumaczyc ze za mala proba przydalby sie taki progam ktory zapisywalby wszystkie takie akcje na stolach gdzie gram, wtedy wybralbym sobie najsprawiedliwszy soft  czyli w pasjansa byś grał 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Experto, Poker Tracker + gametime, po kazdej sesji wyciagasz wnioski, analizujesz swoje rozdania, staty, etc. Bardzo przydatny program 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiscie tylko turnieje,zero gry na stolikach Troche nie w temacie... ale dlaczego? Nie jestes pierwsza osoba, ktora pisze tu taka opinie, wiec jestem ciekaw dlaczego "tylko turnieje", a nie cash games?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A jak jest z graniem w kilku roomach tej samej sieci? Kiedyś na jakimś forum przeczytałem, że w niektórych sieciach jest tak, że jak grasz w jednym roomie to w innych już nie mozesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swordman, kiedys cos takiego mialo miejsce w sieci ipokera. Tzn. mozna bylo miec max.3 konta w roomach tej sieci. na szczescie ktos w koncu zrozumial, ze to durny zapis, i zniesiono to ograniczenie.
|
|
|
|
|
|
|
Jak tam Panowie, który soft jest według Was najlepszy na dzień dzisiejszy? Czy iPoker (Playtech) jest nadal #1, czy jakiś inny soft ich przegonił? Chodzi o całokształt, ale jak byście mogli opisać plusy i minusy różnych softów to byłbym wdzięczny i więcej z tego zrozumiał. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|