|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takie odniesienie do marki Franc Lucas swoj Blue Magic porownal do Pepsi, a nie CC 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Jak by to był Red Magic, to by przyrównał do Coca Coli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potwierdzam w całej rozciagłości  .Dodam tylko że są tam dwa punkty sprzedaży kebabów-polecam ten po lewej. To są te budki koło Warszawy Centralnej? Jeśli tak, to jadłem tam tylko zapiekankę z prażoną cebulą. Była naprawdę dobra  nie..to nie chodzi o budki koło Centralnej...chociaz niedaleko El Camino...po lewej patrząc od której strony? (jesli chodzi nam o te same miejsce to jeden jest w budce na chodniku i 3 stoliki obok a drugi jest 5m od tego pierwszego ale już w budynku chociaz wystaje z lekka na zewnątrz) Byłem tam i jadłem tego kebaba. Był bardzo dobry, niedrogi i duży. No niedrogi to ciężko powiedzieć bo kosztował mnie ponad 200zł 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hehe codi zle napsiałem, chodizlo o calzoniki (mala wersja calzone z serem i bekonem)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A tak to najczęściej zwykłą mineralną piję + soki + herbata. [ Linked Image] Tylko cytrynowa :COOL: :PIWO:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, tylko cytrynowa, na kaca 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zdecydowanie tylko zielona 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
A tak to najczęściej zwykłą mineralną piję + soki + herbata. [ Linked Image] Tylko cytrynowa :COOL: :PIWO: Lemon i SNowy orange. Piczka jest fuj
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
A tak to najczęściej zwykłą mineralną piję + soki + herbata. [ Linked Image] Tylko cytrynowa :COOL: :PIWO: wojtek widze wie co dobre  ja pochłaniam półtora litra dziennie cytrynowej 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Potwierdzam w całej rozciagłości  .Dodam tylko że są tam dwa punkty sprzedaży kebabów-polecam ten po lewej. To są te budki koło Warszawy Centralnej? Jeśli tak, to jadłem tam tylko zapiekankę z prażoną cebulą. Była naprawdę dobra  nie..to nie chodzi o budki koło Centralnej...chociaz niedaleko El Camino...po lewej patrząc od której strony? (jesli chodzi nam o te same miejsce to jeden jest w budce na chodniku i 3 stoliki obok a drugi jest 5m od tego pierwszego ale już w budynku chociaz wystaje z lekka na zewnątrz) Wydawało mi się,że jest tylko jedno takie miejsce,ale teraz mam wątpliwości  bo te o których myślę są obie w linii budynku,a nie w budce.Zaraz obok teatru Bajka;kojarzysz o czym myślę?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podepnę się z pytaniem, nie chcę zakładać nowego tematu. Polećcie jakies dobre knajpy z jedzeniem w Zakopcu i jakieś dobre miejsca do biesiadowania nocnego. Byłem ostatni raz parę lat temu, to pewnie ciut się pozmieniało. Aha najlepiej w okolicach Krupówek. Do tematu, to nie jadam w tych foodach, ale chyba gorzej niż w md to już nie może być. Tak słyszałem.  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mr Joke z własnego doświadczenia polecam knajpę "Pstrąg Górski" Ceny niezbyt wygórowane, a ilość i jakość naprawdę dobra i miła atmosferka. Tylko chyba nie jest otwarta do późna. Ale jeżeli chodzi o zjedzenie obiadu to polecam tam żeberka 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Jak najbardziej pstrąg górski  świetne jedzenie. najsłabszą stroną są ich surówki, jednak sama rybka, czy inne mięska są rewelacyjne. za obiad dla dwóch osób z browarkiem i ewentualnie grillowanym łoscypkiem z żurawinami na przystawkę /polecam/, zapłacisz jakieś 50-60zł, uwierz mi, będziesz najedzony  . pstrąg górski jest w dolnej połówce krupówek po prawej stronie jak idziesz od dołu. a co do biesiadowania, hm, co chwila gdzieś grają w lokalach, 15 minut grania, 15 minut odpoczywania. jak jednak się rozmyślisz, to w środkowej części krupówek masz McDonalda, a naprzeciwko kfc z pizzą hut  pzdr
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
co do otwarcia, co najmniej do 22, jeśli nie do 23.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
El Camino... już jasne..w dwóch miejscach są po dwie budki koło siebie..to o czym Ty piszesz to Świętkorzyska/Marszałkowska - koło teatru bajka i oczywiście w jednej linii budynku  (chociaż mi ta lokalizacja się bardziej kojarzy z sex shopem Beate Uhse) i tez polecam ten po lewej  zreszta chyba duzo osób poleca bo nagroda za najlepszy ff w Wawie cos znaczy  a ja pisałem że jeszcze dobry jest na Świętkorzyskiej w stronę Emilii Plater..też są dwa koło siebie i chyba nawet lepszy niż ten koło Bajki
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MCD był spox, gdy były po 2 zł te gówienka, 3 zł to już za dużo, mało tego i parszywe. Frytki kumpel trzymał w słoiku pół roku i wciąż były jak minutę po kupnie  Burger King ma lepsze mięso, a poza Polską można też znaleźć Angusa - polecam spróbować to fajne mięsko. Polecam kupić za 5 zł kubek w KFC i potem się stołować w BK, dolewać sobie do woli Lipton Ice Tea (póki nie wypiją mendy, po Lipton jako pierwszy się kończy  ) Ta opcja jest dostępna w Złotych Tarasach, gdzie obok siebie jest KFC, BK i nawet jest Subway, a 5 mins drogi stamtąd jest McD
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W KFC też masz darmowe dolewki przecież 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W KFC też masz darmowe dolewki przecież  Przeciez to napisal  Zeby kupić za 5zł a potem dolewać w BK 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|