Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 5 1 2 3 4 5
J
enthusiast
enthusiast
J Offline
Igi...daj dane na PW wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z związku z dużą ilością graczy mam do was pytanie:

1. Czy chcecie podziału zawodników na dwie grupy A i B? Po sześciu kolejkach połowa słabszych graczy w A i B zostanie wyeliminowana z gry. Najlepsza część stworzy grupę mistrzowską. Wówczas w grupie mistrzowskiej premiowane byłby tylko trzy miejsca.

2. Normalna gra z około 20 graczami na pokładzie. Nagrody na koniec konkursu dla najlepszej piątki stawki.

.::Think Twice::. Ignorator.

System gry w Ekstrak(l)asie Typerów - Wiosna 2008
single choice
Podzia³ na grupy (26%, 9 Votes)
Normalna rywalizacja ze wszystkimi graczami (74%, 26 Votes)
Total Votes: 35
Voting on this poll ends: 0 seconds ago

L
addict
addict
L Offline
Poprzednia edycje przegapilem ale tej nie zamierzam wink

tak wiec zglaszam swoja osobe...

@Igno
Wyslalem juz pieniadze jednym przelewem za siebie i Dejmiena (zreszta poznasz po tytule przelewu) wink
pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ignorator
Z związku z dużą ilością graczy mam do was pytanie:

1. Czy chcecie podziału zawodników na dwie grupy A i B? Po sześciu kolejkach połowa słabszych graczy w A i B zostanie wyeliminowana z gry. Najlepsza część stworzy grupę mistrzowską. Wówczas w grupie mistrzowskiej premiowane byłby tylko trzy miejsca.

2. Normalna gra z około 20 graczami na pokładzie. Nagrody na koniec konkursu dla najlepszej piątki stawki.

Dziwię się, że jesteście, aż takimi minimalistami shocked . Z mojego doświadczenia z poprzedniej edycji i tak połowa graczy w połowie gry będzie bez szans na wygraną. Pamiętajcie już w tej edycji nie będzie cudowania, bo maksymalny kurs wynosi 10.00 nie więcej. Tym samym jeśli komuś pójdzie źle na początku będzie musiał liczyć na cud. Do tego nagdory dla miejsca 4,5 będą symboliczne, bo myślę, że 50 złoty to i tak za dużo a takie planuje, ale skoro chcecie tak to zapewne będzie.

Jednak ja zostanę przy swoim system grupowy byłby lepszy. Eliminacja gorszej połówki z grupy A i B a potem walka najlepszej dziesiątki o trzy miejsca z fajnymi kwotami to jest coś. Jednak wygra minimalizm i nagrody będą mniejsze właśnie o te 100 złoty. Tym samym osoba, która zajmie miejsce 2 i 3 będą poszkodowane, bo to one zapłacą miejscom 4 i 5, bo zwycięzca musi zgarnąć najwięcej.

PS Witam miasto Płock smile pamiętajcie chłopaki aby przypadkiem nie obrażać jednego klubu ze stolicy Mazowsza smile

L
addict
addict
L Offline
Dziwię się, że jesteście, aż takimi minimalistami shocked . Z mojego doświadczenia z poprzedniej edycji i tak połowa graczy w połowie gry będzie bez szans na wygraną. Pamiętajcie już w tej edycji nie będzie cudowania, bo maksymalny kurs wynosi 10.00 nie więcej. Tym samym jeśli komuś pójdzie źle na początku będzie musiał liczyć na cud. Do tego nagdory dla miejsca 4,5 będą symboliczne, bo myślę, że 50 złoty to i tak za dużo a takie planuje, ale skoro chcecie tak to zapewne będzie.

Hm... hm...
zauwaz ze nie ma mozliwosci podczas glosowania opowiedzenia sie za starym systemem i nagradami dla pierwszej 3 smile
Tak wiec niekoniecznie glosujacy na 2 opcje opowiada sie za nagradzaniem miejsc 1-5 a np za starym systemem. wink Ja nie bede ukrywal ze jakos bardziej mi pasuje wlasnie stary system jakos tak bedzie klarownie widac aktualna klasyfikacje i pozycje a w dzieleniu na grupy nie widze zbytnio nic ciekawego wink...
Ale co do nagradzanie to opowiadam sie za nagradzaniem 1-3 wink
Moze by zrobic nowa sonde dotyczaca nagradzania??

Ps Co do obrazania to spokojnie nie ma o niczym takim mowy i mysle ze nawet osoba ktora masz na mysli takze nie zamierza nikogo obrazac po prostu czasami lubi sobie popisac pol zartem pol serio i wychodza takie dwuznaczne sytuacje wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dziwię się, że jesteście, aż takimi minimalistami shocked

a ja w sumie się aż tak bardzo nie dziwię, bo jeżeli miałbybyć podział na grupy i tak jak zaproponowałeś po 6 kolejkach część graczy musiałaby odpaść to napewno wiedząc o takiej formie rywalizacji przed zapisami nie zdecydowałbym sie na ten konkurs i wpłate i chyba większość też zastanowiła się 2 razy czy startować wink

pozdr smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Okej wiemy już dzisiaj, że większość jest za normalną rywalizacją. To w takim razie właśnie warto zacząć głosowanie ile graczy ma być premiowanych nagrodą z naszej puli pieniędzy. Proponuję trzy opcje:

Ilu graczy otrzyma nagrody w konkursie?
single choice
miejsca (1-3) (44%, 14 Votes)
miejsca (1-4) (19%, 6 Votes)
miejsca (1-5) (38%, 12 Votes)
Total Votes: 32

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wszystkie sondy, które są w temacie kończą się jutro o godzinie 6:00 rano. Po powrocie moim z pracy utworzę już temat, który będzie nam towarzyszył do końca tej rundy rozgrywek.

Jedno wiemy na pewno, że będzie normalna rywalizacja. Jeśli chodzi o premiowane miejsca to nadal nie wiadomo, bo sytuacja waha się między miejscami (1-3) i (1-5). Dlatego zachęcam was do dalszego głosowania, żeby nie było sytuacji, że jeden głos zdecyduję.

Jeśli chodzi o nagrody to podobnie jak w poprzedniej edycji ustanowię je sam. Wszystko będzie zależało od tego ile miejsc premiujemy. Jedno wiem już dzisiaj zwycięzca dostanie 300 złoty lub ciut więcej. Jeśli chodzi o inne propozycję to wszystko zależy od głosowania. Jeśli wygra opcja z 5 miejscami to ostatnie premiowane dostanie na pewno 30 złoty, czyli zwrot włożonych pieniędzy.

To tyle głosujcie dalej aby jutro ruszyła pełną parą machina. Jednak na pewno będzie gdzieś to około 22, bo jutro trochę dłużej pracuję.

Miłego weekendu piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czy mozna sie jeszcze dopisac ? kase jeszcze dzis bym przelał

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1. podstawek87
2. Ignorator
3. michael89
4. drfocus
5. kfjatek
6. pol44
7. Kura
8. blackjack
9. Stalion
10. Piecia
11. igea23
12. Kopytko
13. Maxi
14. mario145
15. seba30

16. Inzaghi78
17. luk4sz
18. Dejmien
19. mgr
20. login.pl
21. Javaxa
22. live99
23. larsson

Od osób zaznaczonych na pomarańczowo pieniądze już są i nie muszą się przejmować o grze w konkursie. Na zielono są osoby, które wzięły dane i potwierdziły przelew. Jednak związku z weekendem nie ma możliwości i dopiero okaże się po czy wpłaty będą.

Tak można zapisywać się jeszcze do konkursu. Dane na pw przesłałem. Jednak prosiłbym o to, że dzisiaj maks do 24:00 zgłaszać jeszcze możliwość gry. Od poniedziałku będzie już tworzony temat do gry. Jednak sam nie wiem czy go nie zamknę do środy aby wiedzieć jaka jest ostateczna ilość graczy na pokładzie.

Ostatnia sonda:
Czy przy "nickach" graczy ma byæ miasto z którego pochodz±?
single choice
Tak (74%, 20 Votes)
Nie (26%, 7 Votes)
Total Votes: 27

D
addict
addict
D Offline
No Ingo, nie bylo mnie kilka dni a tu widze ankiet paplania, a typow zadnych :PPPP
Miasto oczywiscie obok nicka, jak najubardziej! A co do tego obrazania to przeciez nikt nikogo nie obraza...a tak by chcial... laugh laugh laugh laugh

Dzialaj dzialaj smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jutro wieczorem powstanie temat gdzie można będzie oddawać typy (Tylko pytanie czy temat będzie otwarty od jutra czy też do momentu kiedy będziemy znać wszystkich zawodników). Na razie w tym temacie podejmowane są decyzję co i jak ma być grane smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Proponuję już otworzyć odpowiedni temat, a ostateczny termin na wpłate wpisowego ustawić na piątek (kiedy to rusza Orange).

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1. podstawek87 (Warszawa)
2. Ignorator (Łazy pow. piaseczyński)
3. michael89 (Zgierz)
4. drfocus (Kielce)
5. kfjatek (Poznań)
6. pol44 (Żywiec)
7. Kura (Białystok)
8. blackjack (Łódź)
9. Stalion (Ruda Śląska)
10. Piecia (Białystok)
11. igea23 (Bytom)
12. Kopytko (Warszawa)
13. Maxi (Bytom)
14. mario145 (Sopot)
15. seba30 (Gliwice)
16. Inzaghi78 (Łódź)
17. live99 (Płock)
18. Dejmien (Płock)
19. mgr (Kraków)
20. login.pl (Wschowa)
21. larsson (Bytom)

22. luk4sz (?)
23. Javaxa (?)

Od osób zaznaczonych na pomarańczowo pieniądze już są i nie muszą się przejmować o grze w konkursie. Na zielono są osoby, które wzięły dane i potwierdziły przelew. Jednak związku z weekendem nie ma możliwości i dopiero okaże się po czy wpłaty będą.

Prosiłbym abyście zobaczyli czy wasze miasta zgadzają się jak nie to piszcie. Temat powstanie za chwilkę. Dopiero wróciłem z pracy i zaraz tym się zajmę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Igi popraw ten punkt:

12. W przypadku gdyby pod koniec rywalizacji gracze zajęli wspólnie premiowane nagrodą miejsce (1-3). Wówczas dojdzie do dogrywki między zainteresowanymi stronami. Organizatorzy konkursu w osobie: Ignoratora, drfocusa i kfjatka wybiorą trzy spotkania do typowania dla uczestników. Niestety będą to propozycje spoza ligi polskiej, bo ta kończy rozgrywki 8 grudnia.

a dokładnie co do daty 8 grudnia

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Słusznie obywatelu macie rację piwo

Poprawione, ale znikł jeden punkt odnośnie kuponu. Gdyż post był za długi i nie mógłbym przeprowadzić zmiany odnośnie daty zakończenia.

Brak tego punktu regulaminu nie jest bardzo ważny gdyż w poście poniżej jest wszystko wyjaśnione jak należy puszczać kupony i je podsumowywać smile

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam pytanie.. Wg regulaminu nie można grać kursów większych niż 10.. Ale czy jak na jakieś zdarzenie u buka jest kurs przykładowo 12.0, to czy można go zagrać i zostanie rozliczony po kursie 10?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak mgr, można grać kupony wyższe niż 10.00 ale będzie rozliczony jako 10.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie wiem skąd przy mnie znalazła się Warszawa smirk, prosze o poprawienie mista na Gliwice smile

K
Q
Q
K Offline
smile zagram

Strona 3 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (kamel, rafal08, latajaca_holenderka, burbon, aker), 1,900 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,720
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025